8 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

günün totosunu değerlendirmemişsin eksik olmuş tıfıl gelinede birkaç parmak ataydın yani bahsedeydin en azından tarafsız yorum yapmak lazım dimi:))
Ben ona başlamamiş gibi davranıyorum sırf tarafsız olmak için :X

Gunesi Beklerken o:bağır:
Pardon :) Bilerek değildi acelem var oyuzden karişmiş:) Dalga maksaatlı değil:) Öyle olsaydı öyle yorum yapmazdım:)

quote="destere, post: 1587371, member: 85887"]siz bekliyorsunuz! forumdash görmüş bile:) sizden daha ilerde aşama olarak.... siz bekleyin durun adam bulmuş güneşi top gibi oynuyor:)))
:D Hadi ya iyiymis nasil buldu acabs bize de tuyo verse ya :)

@denizz19 benim mesajdan alıntı yaparken aynı zamanda benim mesajın içine etmişsin:))

o nasıl alıntı birde editör olacak?:))

ben uzun vadeli begenirim hacı 4-5 bölüm sonra bidaha hatırlatırım bu dediklerini

uzun vadeli beğeni nasıl bişey oluyor beyazsoy yani dizi umut veriyor geleceği parlak mı diyorsun yoksa bu beğenim bundan sonra yayınlanacak 40 bölüm içinde geçerlimidir diyorsun ?

ben hiç bir diziyi uzun vadeli beğenemiyorum artık çünkü bu hafta süper dediğim dizi önümüzdeki hafta çöpleşebiliyor standart bir kalitesi yok dizilerin her yöne sapabiliyorlar ?

ama dizinin geleceği parlak diyorsan ona bişey diyemem yalnız tns ye rağmen en azından 4 ve üstüyle başlamalıydı 2 seksen lik oran çok ağır darbe olmuş:)

Tamam öyle yaparız destere :)

benim mesajı yanlış alıntı yapınca bende gidip oyumu inadına ezgi asaroğluna verdim sılaya oy atmadım :))

buda sana ders olsun:)

uzun vadeli beğeni nasıl bişey oluyor beyazsoy yani dizi umut veriyor geleceği parlak mı diyorsun yoksa bu beğenim bundan sonra yayınlanacak 40 bölüm içinde geçerlimidir diyorsun ?

ben hiç bir diziyi uzun vadeli beğenemiyorum artık çünkü bu hafta süper dediğim dizi önümüzdeki hafta çöpleşebiliyor standart bir kalitesi yok dizilerin her yöne sapabiliyorlar ?

ama dizinin geleceği parlak diyorsan ona bişey diyemem yalnız tns ye rağmen en azından 4 ve üstüyle başlamalıydı 2 seksen lik oran çok ağır darbe olmuş:)

benim mesajı yanlış alıntı yapınca bende gidip oyumu inadına ezgi asaroğluna verdim sılaya oy atmadım :))

showun suan en yüksek alan dizisi 5 i zor gürüyor. 4 ile nasıl başlasın bu tns ve sbtlilerin kafası biraz geç basıyor iyi dizi yavaş yavaş yükselir. bu dizide dedim ya senaryo saglam senaryo saglam olunca ve uyarlama olunca seyirci toplamaya devam eder. dizinin konusu ve açılımı yerinde oldugu için uzun vadeli konuşuyorum. ama bu uzun vade 13 bölüm için geçerli sonra başka konuya geçerlerse o zamnda konuşuruz

showun suan en yüksek alan dizisi 5 i zor gürüyor. 4 ile nasıl başlasın bu tns ve sbtlilerin kafası biraz geç basıyor iyi dizi yavaş yavaş yükselir. bu dizide dedim ya senaryo saglam senaryo saglam olunca ve uyarlama olunca seyirci toplamaya devam eder. dizinin konusu ve açılımı yerinde oldugu için uzun vadeli konuşuyorum. ama bu uzun vade 13 bölüm için geçerli sonra başka konuya geçerlerse o zamnda konuşuruz

dediklerine bir yere kadar katılıyorum mesela iyi diziler düşük başlar öbgz gibi ,ama bu dediğimiz düşük oran 4 veya 5 reytingdir 2 ile başlayıpta 10 reytinge çıkan dizi zor bulunur heleki show öyle flash tv ayarında bir kanalda değil yani.. hiçbişey izlemeyen en azından rastlayıp takılanları toplasa 4 küsür reytingle başlamalıydı ..neyse reyting işi tns ye dayanıyor o da fazla güvenilir olmadığı için fazla kurcalamayalım

bahsettiğin tns ye rağmen çok iyi oran alan bir dizi var bu hafta o da vicdan.. vicdan da ben öbgz potansiyeli gördüm, her ne kadar düşük reytingle başlamış olsada en azından bir 5 reytingi geçmiş olması zamanla yükseleceğine dair umudumuzu artırıyor çünkü konusu sağlam gidişi sağlam ilk bölüme aksiyonla boğalım sonrasını düşünürüz diye çekilmiş bir dizi değil..

her kaliteli dediğin dizide sonra açılmayabiliyor mesela bir son dizisi bunlara en çarpıcı örnek kalite topluma ayak uydurabilmişse işe yarıyor yoksa kaliteninde pek geçer akçe olduğu söylenemez ülkemizde:)

son dizisi kaliteli diziydi ama bir türlü gitmedi gidemedi sindiremedik toplumca, isveçliler değerini anladı bizim anlayabilmemiz için üç kez üstüste izlememiz gerekiyordu aynı bölümü:)

:( Hadi ya peki öyle olsun.

Güneşi Beklerken çok iyi gitmiş. Bence bu dizi Çarşamba olsa totalde de 6.50 reytingi rahat geçer. A/B zaten mükemmel.

Küçük Gelin için söylenecek bir söz yok. Bir Vadi bir de Samanyolu dizilerinin totali ile A/B`sinin bu kadar farkı oluyor. Totalde aldığı reytingi Kanal D bir kaç dizisinin toplamıyla zar zor alıyor. A/B`de ise aksine Kanal D özetiyle alıyor daha fazlasını. :X Klişenin dibine vuran bu diziyi nice klişe başarılar.

Acun yine iyi gitmiş. Alışılmış bir tablo. Ama Acunu sadece klişe vurabilir anladık bunu. :X

Aşk Şekerpare ve Karnıyarık kötü başlamış bakalım yükselecek mi?

Sana Bir Sır Vereceğim gayet iyi. FOX ne istiyor anlamıyorum. Duyan da Karagülden başka 6`yı geçen dizisi var sanır. A/B`de kötü ama FOX alışmıştır buna.

BBEB gayet iyi gitmiş. Bu program hala 20.00`de yayınlansaydı bazı günler Kanal D`nin çoğu dizisini geçerdi. Bence ara verip Ocakta başlamalıydı..

Sana Bir Sır Vereceğim sonunda artış yaşamış. Mükemmel bir dizi. :)

güneşi beklerken dünkü bölümü hak eden oranlar almış,biraz daha yüksek alabilirdi.
küçük gelin çok iyi oranlar almaya devam ediyor,allah'tan Karadayı'yı geçmemiş.
cesur hemşire ab'de fena gitmemiş,hatta iyi sayılır.
Sana Bir Sır Vereceğim yükselmiş
Aşk Ekmek Hayaller kötü başlamış,yarıda sıkılıp bırakmıştım.

Küçük Gelin çok iyi oranlar almış :) Dizi, Total'de rahatlıkla 10 reytingi geçebiliyor :) sevindim :)

Son düzenleme:
küçük gelin akşam baya heycanlıymış gibi 10.59 reyting ile zirvede helal olsun diziye ab 3.79 düşük ama olsun önemli olan total dir
yetenek sizsiniz total 9.93 ab 10.85 alarak çok iyi gitti yine
sbsv total 4.05 reyting ile 12.olmuş ab 2.43 reyting ile 19.olmuş kesinlikle daha iyisini hakediyo
aşk ekmek hayaller total 2.38 ab 2.89 alarak kötü başlamış dizinin tutması imkansız