Ben ona başlamamiş gibi davranıyorum sırf tarafsız olmak içingünün totosunu değerlendirmemişsin eksik olmuş tıfıl gelinede birkaç parmak ataydın yani bahsedeydin en azından tarafsız yorum yapmak lazım dimi)
PardonGunesi Beklerken o![]()
Ben ona başlamamiş gibi davranıyorum sırf tarafsız olmak içingünün totosunu değerlendirmemişsin eksik olmuş tıfıl gelinede birkaç parmak ataydın yani bahsedeydin en azından tarafsız yorum yapmak lazım dimi)
PardonGunesi Beklerken o![]()
Gunesi Beklerken o![]()
Tamam bu dizi aceleyle yazilacak dizi mi olmasin bi daha lutfenBen ona başlamamiş gibi davranıyorum sırf tarafsız olmak için
PardonBilerek değildi acelem var oyuzden karişmiş
Dalga maksaatlı değil
Öyle olsaydı öyle yorum yapmazdım
![]()
😛Tamam bu dizi aceleyle yazilacak dizi mi olmasin bi daha lutfen![]()
quote="destere, post: 1587371, member: 85887"]siz bekliyorsunuz! forumdash görmüş bilesizden daha ilerde aşama olarak.... siz bekleyin durun adam bulmuş güneşi top gibi oynuyor
))
Kanki mobilde karisiklik oluyor bazen idare etUSER=85804]denizz19[/USER] benim mesajdan alıntı yaparken aynı zamanda benim mesajın içine etmişsin
)
o nasıl alıntı birde editör olacak?)
Kanki mobilde karisiklik oluyor bazen idare et![]()
ben uzun vadeli begenirim hacı 4-5 bölüm sonra bidaha hatırlatırım bu dediklerinihayırlı olsun beyazsoy
akşam bir dizi beğeneyim dedin o da 2 seksen yerlerde sürünüyor)
ben uzun vadeli begenirim hacı 4-5 bölüm sonra bidaha hatırlatırım bu dediklerini
Tamam öyle yaparız destere![]()
showun suan en yüksek alan dizisi 5 i zor gürüyor. 4 ile nasıl başlasın bu tns ve sbtlilerin kafası biraz geç basıyor iyi dizi yavaş yavaş yükselir. bu dizide dedim ya senaryo saglam senaryo saglam olunca ve uyarlama olunca seyirci toplamaya devam eder. dizinin konusu ve açılımı yerinde oldugu için uzun vadeli konuşuyorum. ama bu uzun vade 13 bölüm için geçerli sonra başka konuya geçerlerse o zamnda konuşuruzuzun vadeli beğeni nasıl bişey oluyor beyazsoy yani dizi umut veriyor geleceği parlak mı diyorsun yoksa bu beğenim bundan sonra yayınlanacak 40 bölüm içinde geçerlimidir diyorsun ?
ben hiç bir diziyi uzun vadeli beğenemiyorum artık çünkü bu hafta süper dediğim dizi önümüzdeki hafta çöpleşebiliyor standart bir kalitesi yok dizilerin her yöne sapabiliyorlar ?
ama dizinin geleceği parlak diyorsan ona bişey diyemem yalnız tns ye rağmen en azından 4 ve üstüyle başlamalıydı 2 seksen lik oran çok ağır darbe olmuş
benim mesajı yanlış alıntı yapınca bende gidip oyumu inadına ezgi asaroğluna verdim sılaya oy atmadım)
buda sana ders olsun![]()
showun suan en yüksek alan dizisi 5 i zor gürüyor. 4 ile nasıl başlasın bu tns ve sbtlilerin kafası biraz geç basıyor iyi dizi yavaş yavaş yükselir. bu dizide dedim ya senaryo saglam senaryo saglam olunca ve uyarlama olunca seyirci toplamaya devam eder. dizinin konusu ve açılımı yerinde oldugu için uzun vadeli konuşuyorum. ama bu uzun vade 13 bölüm için geçerli sonra başka konuya geçerlerse o zamnda konuşuruz
uzun vadeli beğeni nasıl bişey oluyor beyazsoy yani dizi umut veriyor geleceği parlak mı diyorsun yoksa bu beğenim bundan sonra yayınlanacak 40 bölüm içinde geçerlimidir diyorsun ?
ben hiç bir diziyi uzun vadeli beğenemiyorum artık çünkü bu hafta süper dediğim dizi önümüzdeki hafta çöpleşebiliyor standart bir kalitesi yok dizilerin her yöne sapabiliyorlar ?
ama dizinin geleceği parlak diyorsan ona bişey diyemem yalnız tns ye rağmen en azından 4 ve üstüyle başlamalıydı 2 seksen lik oran çok ağır darbe olmuş
benim mesajı yanlış alıntı yapınca bende gidip oyumu inadına ezgi asaroğluna verdim sılaya oy atmadım)
buda sana ders olsun![]()
Cumartesi Fatih Harbiye de mükemmeldi yanlız.Sana Bir Sır Vereceğim sonunda artış yaşamış. Mükemmel bir dizi.![]()