8 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Şaka yaptığını biliyorum. :D Ama yine rahat duramayıp şaka yaparken göz dağı veriyorsun yine. :D

alttan alttan sopa göstermek iyidir :D

Bu arada TVR oranlari ciddi sekilde yükselmis sanirim. Bu aksam O Ses ve Karadayi'nin oranlari patlayabilir. Demedi demeyin :D

Sana Bir Sır Vereceğim yükselmiş, çok sevindim..
Aşk Ekmek Hayaller vasat başlamış. Totalde Sbsv nin özetini geçememiş. :lol:
Cesur Hemşire A/b de muhteşem gidiyor..

Aşk Ekmek Hayaller'den AB'de 3 bekliyordum ama 3'e yakın olmuş. Gelecek bölümlerde artacağına inanıyorum ben dizinin. :)

KG total de 10.59 alarak çok iyi gitmiş ve acunu ikinci sıraya atmış tebrik ederim. Ancak totalle ab arasında çok fark var.

Acun artık YST ile ikinciliğe alışmalı. Ab de ise durumu çok iyi.

GB total de 5.68 alarak kanalın en çok izlenen ikinci dizisi olmuş. Rıza baba en çok izlenen olmuş sevindim. Ama bu iki dizi de bu oranlardan daha iyisini hak ediyor. AB si ise çok iyi ve kanalın en çok izlenen dizisi.

Atv cesur hemşire ve tatarla pek iyi gidememiş.

Fox' ta yayınlanan ay lav you idare eder sonuç almış. SBSV ise filme yakın gitmiş.

Show ne yazık ki halen başlayamadı.

Stv'deki davetsiz misafir kanala göre iyi reyting almış.

Bu tns çok muhafazakâr)) show TV nin tüm yeni başlayan dizileri 2.5 reytingle başlatıyor))) STV olsa kesin 4 ve üstü reytingle kanal d de olsa 3-⁴reyting.. Ilk başlayan dillere yorum yaparken işimiz kolay artikin)))))

Bu tns çok muhafazakâr)) show TV nin tüm yeni başlayan dizileri 2.5 reytingle başlatıyor))) STV olsa kesin 4 ve üstü reytingle kanal d de olsa 3-⁴reyting.. Ilk başlayan dillere yorum yaparken işimiz kolay artikin)))))

hayırlı olsun beyazsoy:)
akşam bir dizi beğeneyim dedin o da 2 seksen yerlerde sürünüyor :))

Aşk Emek Hayaller kötü başlamiş:( Ben de beğenmemiştim ama Kore yapımı oldugunu ögrenip fragmanlarina bakınca en azından Korelilerin hikayesini sevdiğimden diziye bi kaç bölüm şans vermeye çalişicam.Olmadı yine sarmadı Koresini izlerim :) @dizi kolik

Güneşi gördümü AB'de (özeti yen bölüm sandım) 5. olarak görünce "eyvahh harbiden şike mi var yahu" diyecektim ki yeni bölümü iyi bi reytingle görünce iyi iyi dedim:X

Cesur Hemşireyi bu haftada tam izleyemedim ama AB'si idare eder. Biraz daha produksiyonla ve hikayeyle ilk 5 zor değil:)

Veeeeeee;

1E1K son bölümüyle ekranlara geldi:( Bu sezon izlemeyemedim ama bitmeseydi dediğim dizilerden:( Zeynep'im çok tatlıydı son bölümde:T Kaliteyi savunan star'dan tek umudum dizinin tekrarlarini arada vermesi:) Umarım verirde:)

Aşk Emek Hayaller kötü başlamiş:( Ben de beğenmemiştim ama Kore yapımı oldugunu ögrenip fragmanlarina bakınca en azından Korelilerin hikayesini sevdiğimden diziye bi kaç bölüm şans vermeye çalişicam.Olmadı yine sarmadı Koresini izlerim :) @dizi kolik

Güneşi gördümü AB'de (özeti yen bölüm sandım) 5. olarak görünce "eyvahh harbiden şike mi var yahu" diyecektim ki yeni bölümü iyi bi reytingle görünce iyi iyi dedim:X

Cesur Hemşireyi bu haftada tam izleyemedim ama AB'si idare eder. Biraz daha produksiyonla ve hikayeyle ilk 5 zor değil:)

Veeeeeee;

1E1K son bölümüyle ekranlara geldi:( Bu sezon izlemeyemedim ama bitmeseydi dediğim dizilerden:( Zeynep'im çok tatlıydı son bölümde:T Kaliteyi savunan star'dan tek umudum dizinin tekrarlarini arada vermesi:) Umarım verirde:)

günün totosunu değerlendirmemişsin eksik olmuş tıfıl gelinede birkaç parmak ataydın yani bahsedeydin en azından tarafsız yorum yapmak lazım dimi:))

Veeeeeee;

Gunesi Beklerken o:bağır: