Şaka yaptığını biliyorum.Saka yapiyoruz be yasaka da mi yapmayalim
Ama degerlendirmeler sürüyor, dikkatli olmakta fayda var![]()
Şaka yaptığını biliyorum.Saka yapiyoruz be yasaka da mi yapmayalim
Ama degerlendirmeler sürüyor, dikkatli olmakta fayda var![]()
Şaka yaptığını biliyorum.Ama yine rahat duramayıp şaka yaparken göz dağı veriyorsun yine.
![]()
Evet havalar soğudu epey.alttan alttan sopa göstermek iyidir
Bu arada TVR oranlari ciddi sekilde yükselmis sanirim. Bu aksam O Ses ve Karadayi'nin oranlari patlayabilir. Demedi demeyin![]()
Evet havalar soğudu epey.Karadayı 12, O Ses 15 falan alabilir ab'de.
![]()
Karadayı 9 o ses 16 olur benceEvet havalar soğudu epey.Karadayı 12, O Ses 15 falan alabilir ab'de.
![]()
Karadayı O Ses'in özetini geçemeyebilir yine.Karadayı 9 o ses 16 olur bence![]()
Karadayı O Ses'in özetini geçemeyebilir yine.O Ses'in ciddi bir fark atacağı kesin gibi yine.
![]()
Anti Karadayı forever. 😎Illa birsey diyecen dimi![]()
Aynen, olan bi durumdu. Yine olabilirKaradayı O Ses'in özetini geçemeyebilir yine.O Ses'in ciddi bir fark atacağı kesin gibi yine.
![]()
ben ateizmi benimsemiş bir müminim lütfen yani![]()
Bu tns çok muhafazakâr)) show TV nin tüm yeni başlayan dizileri 2.5 reytingle başlatıyor))) STV olsa kesin 4 ve üstü reytingle kanal d de olsa 3-⁴reyting.. Ilk başlayan dillere yorum yaparken işimiz kolay artikin)))))
Aşk Emek Hayaller kötü başlamişBen de beğenmemiştim ama Kore yapımı oldugunu ögrenip fragmanlarina bakınca en azından Korelilerin hikayesini sevdiğimden diziye bi kaç bölüm şans vermeye çalişicam.Olmadı yine sarmadı Koresini izlerim
@dizi kolik
Güneşi gördümü AB'de (özeti yen bölüm sandım) 5. olarak görünce "eyvahh harbiden şike mi var yahu" diyecektim ki yeni bölümü iyi bi reytingle görünce iyi iyi dedim
Cesur Hemşireyi bu haftada tam izleyemedim ama AB'si idare eder. Biraz daha produksiyonla ve hikayeyle ilk 5 zor değil
Veeeeeee;
1E1K son bölümüyle ekranlara geldiBu sezon izlemeyemedim ama bitmeseydi dediğim dizilerden
Zeynep'im çok tatlıydı son bölümde
Kaliteyi savunan star'dan tek umudum dizinin tekrarlarini arada vermesi
Umarım verirde
![]()
Gunesi Beklerken oAşk Emek Hayaller kötü başlamişBen de beğenmemiştim ama Kore yapımı oldugunu ögrenip fragmanlarina bakınca en azından Korelilerin hikayesini sevdiğimden diziye bi kaç bölüm şans vermeye çalişicam.Olmadı yine sarmadı Koresini izlerim
@dizi kolik
Güneşi gördümü AB'de (özeti yen bölüm sandım) 5. olarak görünce "eyvahh harbiden şike mi var yahu" diyecektim ki yeni bölümü iyi bi reytingle görünce iyi iyi dedim
Cesur Hemşireyi bu haftada tam izleyemedim ama AB'si idare eder. Biraz daha produksiyonla ve hikayeyle ilk 5 zor değil
Veeeeeee;
1E1K son bölümüyle ekranlara geldiBu sezon izlemeyemedim ama bitmeseydi dediğim dizilerden
Zeynep'im çok tatlıydı son bölümde
Kaliteyi savunan star'dan tek umudum dizinin tekrarlarini arada vermesi
Umarım verirde
![]()