Eskiden özel bir şey için çekilse de artık özelliğini kaybetmiş ve tekrar olmuştur.
Eğer düşündüğüm fikri savunmak ya da desteklemek olayı abartmaksa evet o zaman ben olayları abartıyorum çünkü şuan ki durum bana normal geliyor bir başka kanal yapsaydı da derdim yine aynı şekilde sıkıldığım durum şu bir kanalı sevdiğim için sizin gözünüzde ben objektif yorum yapamıyor olmam bu durum sıkıyor artık.
Özel bölüm durumunu Show TV'den önce birçok kanalda da oldu çünkü özel bölüm yukarıda dediklerinin haricinde bir programın normal yayınlanan bölümleri haricinde olan ekstra bayram ,yıl başı vb. bölümleri özel bölüm olur ister 10 kere yayınla ister 100 kere yayımlansın o hep özel bölümdür çünkü belirli bir gün amacı ile çekilmiş bir bölümdür yani bir özel duruma göre hazırlanmıştır bana yanlış gelmiyor bir başka kanalda da olsaydı yine savunurdum fikrimi. @takas
Ayrıca her tartışmam da birinin bana laf sıkıştırması da artık olmuyor alıntı yapsa daha iyi olacak.
Sen telefonla birini özel gün için tebrik ediyorsun. O gün içinde 2. kez onu arasan özel mi oluyor yoksa tekrar aramak mı oluyor? (illa hayattan örnekler verdirteceksiniz )