8 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Eğer düşündüğüm fikri savunmak ya da desteklemek olayı abartmaksa evet o zaman ben olayları abartıyorum çünkü şuan ki durum bana normal geliyor bir başka kanal yapsaydı da derdim yine aynı şekilde sıkıldığım durum şu bir kanalı sevdiğim için sizin gözünüzde ben objektif yorum yapamıyor olmam bu durum sıkıyor artık.

Özel bölüm durumunu Show TV'den önce birçok kanalda da oldu çünkü özel bölüm yukarıda dediklerinin haricinde bir programın normal yayınlanan bölümleri haricinde olan ekstra bayram ,yıl başı vb. bölümleri özel bölüm olur ister 10 kere yayınla ister 100 kere yayımlansın o hep özel bölümdür çünkü belirli bir gün amacı ile çekilmiş bir bölümdür yani bir özel duruma göre hazırlanmıştır bana yanlış gelmiyor bir başka kanalda da olsaydı yine savunurdum fikrimi. @takas

Ayrıca her tartışmam da birinin bana laf sıkıştırması da artık olmuyor alıntı yapsa daha iyi olacak.
Eskiden özel bir şey için çekilse de artık özelliğini kaybetmiş ve tekrar olmuştur.

Sen telefonla birini özel gün için tebrik ediyorsun. O gün içinde 2. kez onu arasan özel mi oluyor yoksa tekrar aramak mı oluyor? (illa hayattan örnekler verdirteceksiniz :D )

EveN post: 1407652' Alıntı:

Eskiden özel bir şey için çekilse de artık özelliğini kaybetmiş ve tekrar olmuştur.

Sen telefonla birini özel gün için tebrik ediyorsun. O gün içinde 2. kez onu arasan özel mi oluyor yoksa tekrar aramak mı oluyor? (illa hayattan örnekler verdirteceksiniz :D )
O durumla onun ne alakası var şimdi uzatmıyorum benim fikrim öyle ister kabul et ister etme. :D :D

Bak ne kadar düzeyli tartıştık. :F

Bu sefer:
@mrt-06 vs @takas @EveN oldu. :F

mrt-06 post: 1407659' Alıntı:
Tam tersi ne zaman yayınlanırsa yayınlansın özel bölümdür. :D
Özelliğini yitirmiştir artık.

Her hafta çekilen bölümler de seyircilere özel çekilen yeni bölümdür. Her özel bölüm aynı zamanda da yeni bölümdür. :D

- - - Ekleme - - -

takas Cumartesiyi de özel olarak tanıtıyorlar dedi o hangi özel bölüm? :D

EveN post: 1407813' Alıntı:

Laf sokma gibi hissettim. :D

Çakma orjinalinin izni olmadan yapılan bir şeydir. :D
ne alaka izin alınca çakma olmamış mı oluyo sonuçta aynısının türkçe versiyonu :D çghb da izin almış o zaman özel bölüm mü oluyo :kiki:
ne olursa olsun bişeyin 2.si tekrar ve çakmadır bu da bir revan sözüdür :D

takas post: 1407817' Alıntı:
ne alaka izin alınca çakma olmamış mı oluyo sonuçta aynısının türkçe versiyonu :D çghb da izin almış o zaman özel bölüm mü oluyo :kiki:
ne olursa olsun bişeyin 2.si tekrar ve çakmadır bu da bir revan sözüdür :D
Çakma demedim senarist aynı yazdığı senaryonu başka bir ülke ile de paylaşıyorsa bu çakma değildir. Sadece senaryo aynı ve bu onu yazan kişi tarafından satılmıştır yani hakları alınmıştır. :D

tmm da çok güzel hareketlerinde hakları alındı mesele hak değil copy paste olması ben buna karşıyım :D

birinci gelen yapım 2 reyting 😱
trt1 the imam ı boş bulkdukça yayınlıyor
seksenler tekrardı herhalde (b)

Perşembe akşamı can sıkıntısından biraz Doktorlar'ın tekrarına baktım...:D

onun dışında Tv izlemedim...:)

Reytingler gerçekten yerlerde...:)