8 Ağustos 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

mrt-06 post: 1407263' Alıntı:
Dünkü bölümü çok iyidi.

:F

- - - Ekleme - - -

Yılbaşı bölümü yayınlanmadı ama. :bağır:
Yılbaşı bölümünü ben hiç izlemedim ben de yayınlansın isterdim. :D

Dünkü bölüm iyiydi evet Vasfiyenin gelmesine sayılı günler kaldı. :D

EveN post: 1407276' Alıntı:

Yılbaşı bölümünü ben hiç izlemedim ben de yayınlansın isterdim. :D

Dünkü bölüm iyiydi evet Vasfiyenin gelmesine sayılı günler kaldı. :D
😱

İzlemedin mi?

Çok uzun bölümdü kaç saat sürmüştü....

:(

Bekliyoruz teyzemizi.

:D

show neden eski bölüme özel bölüm diyo onu anlamadım harbiden :d

mrt-06 post: 1407603' Alıntı:
Yıl başı bölümü olduğu için özel bölüm dendi.

aga isterse ay başı bölümü olsun eski 2012 nin yılbaşı ne özel bölümü :D

- - - Ekleme - - -

bende izledim dün güzeldi :D

mrt-06 post: 1407603' Alıntı:
Yıl başı bölümü olduğu için özel bölüm dendi.

Atacan her özel bölüme özel denseydi Oooo...

Hala savunuyorsun. Demekki istediği dizi ve ya programın yılbaşı sevgililer günü bölümünü yayınlayacak her kanal ama özel mi diyecek.

Özel bölümün özelliği 1 kezdir. Diğeri artık tekrara girer.

Sen de sanki doğru yapmış gibi savunuyorsun. Özel bölümün üzeride emek vardır resmen kaseti koyup tekrarı yayınlamışlar. Tekrar değilse değil de.

Pek hala Yılbaşı Özel bölüm tekrarıyla da diyebilirdiler.

aga isterse ay başı bölümü olsun eski 2012 nin yılbaşı ne özel bölümü :D

- - - Ekleme - - -

bende izledim dün güzeldi :D

Iyide özel bölüm demek yeni bölüm demek değil ki mesela Kanal D'de en iyi skeçleri birleştirip yayınladığı bölümlerde özel bölüm demişti.

- - - Ekleme - - -
@EveN sana da gelsin.

Iyide özel bölüm demek yeni bölüm demek değil ki mesela Kanal D'de en iyi skeçleri birleştirip yayınladığı bölümlerde özel bölüm demişti.

- - - Ekleme - - -
@EveN sana da gelsin.

Yukardakı mesajımı dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlardun.

Özel bölümün üzerinde emek vardır dedim.

Eğer bu yapımın yeni bölümleri yayındaysa bir kaç bölümü birleştirip özel yaparlar, çünkü en can alıcı sahneler seçilir ve yapımın her hafta yeni bölümü yayınlanır.

Bunlar 2 sene önceki yapımın tek bölümünü yayınlayıp özel diyorlar.

aga bu özel bölüm falan değil ilk yayınlandığında yılbaşı özel diye her yayınlandığında özel bölüm mü denecek :D bak mesela geçen yayınladığı özel bölüm gerçekten özel bölümdü çünkü sevgililer günü için çekilmiş ancak yayınlanmamıştı yeni bölüm de denemez bittiği için özel bölüm odur bu tekrardır :D

Yukardakı mesajımı dikkatlice okursan ne demek istediğimi anlardun.

Özel bölümün üzerinde emek vardır dedim.

Eğer bu yapımın yeni bölümleri yayındaysa bir kaç bölümü birleştirip özel yaparlar, çünkü en can alıcı sahneler seçilir ve yapımın her hafta yeni bölümü yayınlanır.

Bunlar 2 sene önceki yapımın tek bölümünü yayınlayıp özel diyorlar.

Niye bu kadar büyütüyorsun ki bir bölümün ikinci tekrarına yeni bölüm denmesi yada 5. Bölüme gelmesine rağmen yeni dizi yazmasına kızmıyorsun da şu durumamı kafa yoruyorsun.

Oradaki bölüm ÇGHB'nin her zamankinden farklı özel bir bölümü bence denmesi gayet normal.

Niye bu kadar büyütüyorsun ki bir bölümün ikinci tekrarına yeni bölüm denmesi yada 5. Bölüme gelmesine rağmen yeni dizi yazmasına kızmıyorsun da şu durumamı kafa yoruyorsun.

Oradaki bölüm ÇGHB'nin her zamankinden farklı özel bir bölümü bence denmesi gayet normal.
Atacan sen zaten ne desek de Show`u savunacaksın. Sen büyütüp tepki veriyorsun ondan büyüyor olay.

Kardeşim yeni bölümü yayınlanan yapımın son 3-4 bölümü emek verilerek, güzel sahneler birleştirilerek seçilir ve özel bölün olur. Bu sezon kendin izlediysen Vadi öyle bölümler yayınlamıştır.

Show resmen Yılbaşı özel bölüm kasetin koymuş. Yeni bölümü yayınlanan yapım olmaması bir yana kalsın, tek bölümlük bir yılbaşı kaseti. Bölüm de 2 sene önceki bölüm.

İşte buna özel demeye hakkı yok. O zaman ben bütün dizilerin yılbaşı bölümlerini yayınlayıp özel diyeyim olsun bitsin.

Bu resmen tekrardır. Savunulacak tarafı da yok malesef. Sabah bu konunun üzerine gitmememin nedeni sendin. Kırılırsın diye düşündüm ama kırılacak bir şey de yok.

Atacan sen zaten ne desek de Show`u savunacaksın. Sen büyütüp tepki veriyorsun ondan büyüyor olay.

Kardeşim yeni bölümü yayınlanan yapımın son 3-4 bölümü emek verilerek, güzel sahneler birleştirilerek seçilir ve özel bölün olur. Bu sezon kendin izlediysen Vadi öyle bölümler yayınlamıştır.

Show resmen Yılbaşı özel bölüm kasetin koymuş. Yeni bölümü yayınlanan yapım olmaması bir yana kalsın, tek bölümlük bir yılbaşı kaseti. Bölüm de 2 sene önceki bölüm.

İşte buna özel demeye hakkı yok. O zaman ben bütün dizilerin yılbaşı bölümlerini yayınlayıp özel diyeyim olsun bitsin.

Bu resmen tekrardır. Savunulacak tarafı da yok malesef. Sabah bu konunun üzerine gitmememin nedeni sendin. Kırılırsın diye düşündüm ama kırılacak bir şey de yok.
Her zaman Show TV'yi savunmam eleştirdiğim çok nokta oldu sen görmemişsin ayrıca orada bahsedilen bölüm Yılbaşı bölümü değil mi yani sunum kısmında ne diyecek ÇGHB özel bölümü denicek çünkü o bölüm yılbaşı için özel çekilmiş bölüm.

Ayrıca şuan ki üslubum sert mi? 😱

Her zaman Show TV'yi savunmam eleştirdiğim çok nokta oldu sen görmemişsin ayrıca orada bahsedilen bölüm Yılbaşı bölümü değil mi yani sunum kısmında ne diyecek ÇGHB özel bölümü denicek çünkü o bölüm yılbaşı için özel çekilmiş bölüm.

Ayrıca şuan ki üslubum sert mi? 😱
Özel bölüm desin demesine ama Özel bölüm tekrarı desin.

Bi fragmanları araştır bakalım yılbaşındaki bölümlere ne denir. ÇGHB bu bölümü yılbaşında yayınlarken özel demişti, 1E 1K Sevgililer günü bölümünde özel demişti. Şimdi o bölümleri alıp tekrar özel dersek iyi olmaz.

Üslubun sert değil ama sen büyütmeyin olayı diyorsun ama sen olaya tepki verdiğin için büyüyor.

İnan bana bunu hangi kanal yapsa aynısını söylerim. Özel bölüm anlayışını yukarıda yazdım zaten, bu tekrar bölümü. Ya da Yılbaşı Özel bölümün tekrarı da diyebiliriz. (Zaten bu bölümü yılbaşına saklasaydı daha pratik olurdu)

Özel bölüm desin demesine ama Özel bölüm tekrarı desin.

Bi fragmanları araştır bakalım yılbaşındaki bölümlere ne denir. ÇGHB bu bölümü yılbaşında yayınlarken özel demişti, 1E 1K Sevgililer günü bölümünde özel demişti. Şimdi o bölümleri alıp tekrar özel dersek iyi olmaz.

Üslubun sert değil ama sen büyütmeyin olayı diyorsun ama sen olaya tepki verdiğin için büyüyor.

İnan bana bunu hangi kanal yapsa aynısını söylerim. Özel bölüm anlayışını yukarıda yazdım zaten, bu tekrar bölümü. Ya da Yılbaşı Özel bölümün tekrarı da diyebiliriz. (Zaten bu bölümü yılbaşına saklasaydı daha pratik olurdu)

Eğer düşündüğüm fikri savunmak ya da desteklemek olayı abartmaksa evet o zaman ben olayları abartıyorum çünkü şuan ki durum bana normal geliyor bir başka kanal yapsaydı da derdim yine aynı şekilde sıkıldığım durum şu bir kanalı sevdiğim için sizin gözünüzde ben objektif yorum yapamıyor olmam bu durum sıkıyor artık.

Özel bölüm durumunu Show TV'den önce birçok kanalda da oldu çünkü özel bölüm yukarıda dediklerinin haricinde bir programın normal yayınlanan bölümleri haricinde olan ekstra bayram ,yıl başı vb. bölümleri özel bölüm olur ister 10 kere yayınla ister 100 kere yayımlansın o hep özel bölümdür çünkü belirli bir gün amacı ile çekilmiş bir bölümdür yani bir özel duruma göre hazırlanmıştır bana yanlış gelmiyor bir başka kanalda da olsaydı yine savunurdum fikrimi. @takas

Ayrıca her tartışmam da birinin bana laf sıkıştırması da artık olmuyor alıntı yapsa daha iyi olacak.

Moderatörün son düzenlenenleri: