8 Ağustos 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Annem Uyurken (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Red Kit (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Evlerden Biri (Star TV)

Oy: 5 50.0%
  • Düşman Kardeşler (Show TV)

Oy: 3 30.0%
  • Ölüm Takibi (ATV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemedim

Oy: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Evlerden Biri yeni sezona kalamaz...

Evlerden biri düşüş yaşamış ama yükselebilir. Düşman kardeşler totalde fena gitmemiş ama yeni sezonu görmesi zor

Ben Bilmem Eşim Bilir zirveyi kimseciklere kaptırmadı ve yine her iki grupta da 1. olmayı başardı.

Totalde Kanal D Haber, A/B'de Show TV Haber en çok izlenen haber bülteni oldu.

Gündüz kuşağında yayınlanan dizi tekrarları yine çok iyi oranlar aldı.

Wipeot ile gün değiştiren Düşman Kardeşler yeni gününde biraz olsun toparlandı. Dizi Totalde biraz olsun düşüş yaşarken A/B'de ciddi bir yükseliş yakaladı. Fakat dizinin yaz sonrasında devam etmesi çok zor gözüküyor.

Orhan Kemal'in eserlerinden olan Evlerden Biri dizisi düşüş yaşadı, fakat A/B'de ilk 5'e girmeyi başardı.

TRT 1'de ekrana gelen Sevimli Hayvanlar filmi iyi oranlar almayı başardı ve A/B'de ilk 10 yapım arasına girdi.

Geniş Aile tekrar bölümüyle 20 shareyi geçmeyi başardı.

Annem Uyurken'de düşüş devam ediyor. Dizi ilk bölümlerde aldığı reytinglerinden çok uzakta. Zaten yaz sonunda ekranlara veda edecek.

Star TV'de ekranlara gelen Red Kit filmi Totalde kötü giderken, A/B'de ilk 10'a girerek iyi gitti.

ATV'de ekranlara gelen Ölüm Takibi filmi ortalama oranlar aldı.

Hz. Ömer Salı günkü düşüşün ardından Çarşamba akşamı yükselişe geçti.

Annemler Seni Çok Sevecek çok kötü oranlar aldı.

İki Dünya Arasında yeniden yükselişe geçerek Totalde 67. sıraya yükseldi.

Kendimize Doğru Totalde düşüş yaşayarak 55. oldu.

Şeflerin Düellosu Show TV adına kötü gidiyor. Programın sadece 2. kısmı A/B'de 7. olabildi. Bunun dışında program çok kötü oranlar alıyor. Büyük ihtimalle yaz sonunda ekranlara veda edecektir.

Yasemince Totalde ortalama bir performans gösterirken, A/B'de gerilerde kaldı.

Evlerden Biri TOTAL grubunda düsüs yasamis, bakalim gelecek haftalarda nasil olacak..

Bence Evlerden Biri bu hafta saat karmaşasından bu hale geldi.Dizinin kaderini önümüzdeki hafta belirleyecek gibi gözüküyor.Adını Feriha Koydum tekrar bölümüyle oldukça iyi gitmiş. :)

Ben Bilmem Esim Bilir yine buyuk farkla zirvede 5.7 reyting ile muhtesem gitmis.

Dusman Kardesler total'de 3 reytingle 8.sirada yer aldi , ab'de ise 2.6 reytingle 13.sirada yer aldi.

Evlerden Biri aksam ki bolumu mutis olmasina ragmen son anda saat degisikligi dusurdu diziyi , ama henuz bise belli degil hem okadar'da kotu degil total'de 2.5 reytingle 13.sirada yer alirken , ab'de basarisini surdurerek 3 reyting ile 4.sirada yer almis.

Annem Uyurken ilk bolumleri mumla ariyor , tipki Bizim Yengi gibi bir zamanlar zirvede olan dizi simdi total'de 2 reytingle 28.sirada yer almis , ab'de ise 2.2 reytingle 23.sirada yer aldi.

Ama bunu da soylemeden gecemicem Kanal D , Ben Bilmem Esim Bilir olmasaydi sadece Pazartesi , Persembe ve Cumartesi gunleri basarili olabilecekti , ama bende BBEB'i cok begeniyorum her aksam izliyorum.

İzlediğim Yapım: Annem Uyurken- Kanal D

Yorumum :
Ben bilmem Eşim Bilir Yine müthiş oranlarla zirvede yer almış ancak yaz 'dan sonra programın tutması zor çünkü yarışmaları tekrarlamaya başladılar
Kanal D haber Total'de Show Haber Show tv 'de yine harikalar yaratmış
Doktorlar, Akasya Durağı , Aşk-ı Memnu , Alemin Kralı , Adını Feriha Koydum ve Arka Sokaklar Tekrar bölümleriyle kanalı'nı sevindirmiş
Hz Ömer yine vasat oranlar almış.
Yasemince'nin Tekrar'ı Total de Süper gitmiş 17. olmuş
Fox Tv'nin Yüz karası İsmail Baki Tv geçen hafta yayınlanan yeni bölümünden çok izlenmiş.
Star Tv dün resmen saçmaladı Tv açtım bide baktım Evlerden biri 22.00 yayınlanacak bende sinirlendim Annem Uyurken'i izledim Star'ın yaptığı bu saçma hamleyi anlamadım. Umarım Haftaya söyledikleri gibi 20.00 yayınlanır
Annem Uyurken Malesef vasat oranlar almış dizi acilen Pazar'a alınmalı.
Red Kitt'De Ab de 9. olarak Fena Gitmemiş

- - - Ekleme - - -

evlerden biri haftaya 5i geçer umarım .

Abartma :d

İzlediğim Yapım: Annem Uyurken- Kanal D

Yorumum :
Ben bilmem Eşim Bilir Yine müthiş oranlarla zirvede yer almış ancak yaz 'dan sonra programın tutması zor çünkü yarışmaları tekrarlamaya başladılar
Kanal D haber Total'de Show Haber Show tv 'de yine harikalar yaratmış
Doktorlar, Akasya Durağı , Aşk-ı Memnu , Alemin Kralı , Adını Feriha Koydum ve Arka Sokaklar Tekrar bölümleriyle kanalı'nı sevindirmiş
Hz Ömer yine vasat oranlar almış.
Yasemince'nin Tekrar'ı Total de Süper gitmiş 17. olmuş
Fox Tv'nin Yüz karası İsmail Baki Tv geçen hafta yayınlanan yeni bölümünden çok izlenmiş.
Star Tv dün resmen saçmaladı Tv açtım bide baktım Evlerden biri 22.00 yayınlanacak bende sinirlendim Annem Uyurken'i izledim Star'ın yaptığı bu saçma hamleyi anlamadım. Umarım Haftaya söyledikleri gibi 20.00 yayınlanır
Annem Uyurken Malesef vasat oranlar almış dizi acilen Pazar'a alınmalı.
Red Kitt'De Ab de 9. olarak Fena Gitmemiş

- - - Ekleme - - -

Abartma :d

umarım dedim ciks :d

Samanyolunda Kendimize doğru dalgalı seyrini sürdürmüş aynı şekilde ida dalgalı yürüyüşünü sürdürmüş

Dusman Kardesler AB'de oranlarini arttirmis. Evlerden Biri'de seyirciye yaptigi haksizlikla 2. bolumunde dusmus. Star daha cok ayni hatayi yapmaya devam edecek... :)

Evlerden Birini ilkkez izledim birtek Özgür Çevik'in rolunu beğendim gayet iyi canlandirmiş.Diğerlerinde roller bayağı bi sahte durmuş haa Üvey Baba'daki adam yine Üvey Baba 2 olarak karşimiza çıkmış gibi.