8 Ağustos 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ben Bilmem Eşim Bilir (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Annem Uyurken (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Red Kit (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Evlerden Biri (Star TV)

Oy: 5 50.0%
  • Düşman Kardeşler (Show TV)

Oy: 3 30.0%
  • Ölüm Takibi (ATV)

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemedim

Oy: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Tek bölümle yayından kaldırılacağını düşünmüyorum.Dizinin gidişatı,konusu çok iyi durumda.Haftaya toparlanacaktır diye düşünüyorum.

beyler bosuna umutlanmayin. evlerden biri dizisinin tutmasi cok zor. saat 20 ile alkali degil. bas roller yakismamis. hikaye bildik hikaye .senaryonun dili cok erkeksi kadinlari asagliyor. zaten sbb de senaryo sorunu gosterdi. sbb ile kardes kardes dizi coplugune gider stardaki diziler aliskindir. nede olsa koliba dizisi . kolibanin nerde gorulmus dizi tutturdugu . hande de afk ya doner artik :D

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]1) TRT3: 13.93 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

oha artık daha neler

Evlerden Biri cok guzel bolumdu , dizi'de cok iyi ama hep saat 20:00'de yapildi reklami , mesela ben bu aksam 20:00'de saniyodum bi baktim son anda 22:00 olmus , hafta'ya 20:00'de dediler bakalim nezaman olucak.

Ben Bilmem Eşim Bilir fırtınası devam ediyor. Yine zirvede
Annem Uyurken çökmüş. Yeni Sezonda devam etmesi zor gibi
Evlerden Biri düşüş yaşamış. Star saatiylr oynarsa dizinin olacağı budur. Umarım yükselir gelecek hafta
Düşman Kardeşler vasat. Yeni sezonu görmez
İlk 5in 4nü Kanal D kaplamış

star binasini bastan asagu yikamadan starda dizi tutmayacak gibi... ha ha ha. bu ne bicim kanal yahu feritin parasini harvurup harman savuruyorlar yazik yani :D :D :D ogrenemediler dizi isini