8 Şubat 2025 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show - 392. Bölüm | Show TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Sivasspor - Beşiktaş

O Ses Türkiye

O Ses Türkiye izliyorum.
Acunsuz ilk sezon
Beyaz eğlendiriyor
Melike şuan çok donuk, zamana ihtiyacı var.
Gökhan hep aynı, Hadiseninde adı var

O Ses Reklama girince Can Borcu’na geçiş yaptım.
Dizide kalayım

Can Borcu artık tuttu diyebiliriz çok sevindim resmen 3 sezonluk hikayeyi tek sezonda işliyorlar reytinglerde biraz geç açıldı ama sağlam açıldı bundan sonra bu ortamalada devam eder.

O Ses Türkiye özlenmişti güzel açılış yapmış.

O Ses Türkiye bir önceki sezonun açılışına göre tüm gruplarda neredeyse 2 reyting daha yüksek başlayarak Acun'a Survivor ile hiç göremediği zirveyi getirmiş bu sezon.

Diva Melike Şahin impact.
@dreamy @kerem

Can Borcu, bir ileri bir geri gidişini sürdürmüş. Rakipleri gelmesine rağmen yükselmesi iyi, Kardeşlerim'den sonra ilk kez Gönül Dağı dışında bir Cumartesi dizisinden 5+ görmeye az kalmış, tempo iyi, bozmazlar umarım.

3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki
Özlem kaynaklı yükseliş olsa bu özlem O Ses Yılbaşı'na da yansırdı diye düşünüyorum ama yansımadı.

Ben juri kadrosu son sezon ile aynı kalsaydı bu reytingleri alabileceğini düşünmüyorum. Zaten dün programın kendisinden çok Melike Şahin konuşuldu gibi sosyal medyada.

Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile

Sosyal medya yanıltıcı olabiliyor ama bu konularda. Bence reyting sisteminde yer alan kişilerin çoğu Melike Şahin'i tanımıyordur bile
Yanlış düşünüyorsun, O Ses'in hitap ettiği kitle evinde ATV'de aşiret dizisi izleyen 50+ teyze kitlesi değil.

Her bölümde Melike Şahin'i sahneye çıkartıp şarkı söylettiklerinde ve fragmanlarda bu kısımları ön plana çıkardıklarında anlarsın zaten nereden reyting çekmeye çalıştıklarını.

Ama aşiret dizileri 15 reyting alıyorsa reyting cihazları genelde o teyzelerin evindedir demektir

Bence ilk bölümden sonra düşüş olacaktır zaten ama cumartesi en müsait gün o da var. Survivor da en iyi reytingini cumartesi alıyordu. Acun o ses iyi reyting aldı diye diğer günlere de koyarsa dizilerin karşısında boyunun ölçüsünü alır

3 ekim 2021 diyor ama. Melike Şahin sultanımı severiz ama yükselişin asıl sebebi bu kadar aradan sonra tekrar başlamış olması sanki

@serhatt ve @Emre Ozansoy daki kıskançlık seviyesini gördüm sanki hadisede
@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @Angelica

https://twitter.com/x/status/1888479066614816864

Reactions: xemrexxx and TenTen