71. Primetime Emmy Ödülleri'nde Adaylar Belli Oldu!

SPN'nin 3 tane adaylığı olmuş bilmem kaç yılda toplamda. Onlar da sesle ilgili falanmış zaten. Yazık Forumdash da hala aday yapacaklar diye bekliyor
Ses diye kücümsediğin şey fantastik/bilim-kurguda önemli dallar
Din üzerine kurulu hangi dizi/film en iyi dizi olarak ödül almiş? Söyle de izleyelim

Popüler olanların iyilerini seçmeyi bilirim ben, gerek yok bunları izlemeye
Evet işini iyi yapan bir hizmetçisin
Yine de hizmetçi oldugunu değiştiremedin

Niye fantastik/bilim kurgu olarak sormadın da soruyu din diyerek iyice daralttın kategoriyi
Diğer türlüsü işine gelmedi tabi değil mi

Hizmetçi ne alaka ne diyorsun

Niye fantastik/bilim kurgu olarak sormadın da soruyu din diyerek iyice daralttın kategoriyi
Diğer türlüsü işine gelmedi tabi değil mi

Hizmetçi ne alaka ne diyorsun
Çünkü biz canavarlar savaşmıyoruz. Biz Tanrı'yla dinle inançla savaşiyoruz
@Çiğdem

Popüler kültür hizmetçisi diyorum
Köle mi deseydim? Aslaaa ben öyle bişey demeagdhsdj

Çünkü biz canavarlar savaşmıyoruz. Biz Tanrı'yla dinle inançla savaşiyoruz
@Çiğdem

Popüler kültür hizmetçisi diyorum
Köle mi deseydim? Aslaaa ben öyle bişey demeagdhsdj
Farketmez ki dizinin türü neyse odur, gidip de alt kategorilere ayıramazsın kafana göre

E o zaman sen de hizmetçi veya köle ne diyorsan ondansın

SPN'nin 3 tane adaylığı olmuş bilmem kaç yılda toplamda. Onlar da sesle ilgili falanmış zaten. Yazık Forumdash da hala aday yapacaklar diye bekliyor
Ses demişken dünyanın en iyi dizi müziğiyle biraz kütük kulaklarınız silinsin @MasacRE @Sherlock

Bu sene ağır toplar rekabete katılmayınca zayıf adaylar çıkmış ortaya hep. Game of Thrones'un adaylıkları hak ettiğini düşünmesem de uğurlamak adına kabul edilebilir olmuş, ödül alsalar da pek itirazım olmaz sanırım WW, Handmaid's Tale ve Crown'ın yokluğunda.