Ses diye kücümsediğin şey fantastik/bilim-kurguda önemli dallar Din üzerine kurulu hangi dizi/film en iyi dizi olarak ödül almiş? Söyle de izleyelimSPN'nin 3 tane adaylığı olmuş bilmem kaç yılda toplamda. Onlar da sesle ilgili falanmış zaten. Yazık Forumdash da hala aday yapacaklar diye bekliyor
Evet işini iyi yapan bir hizmetçisin Yine de hizmetçi oldugunu değiştiremedinPopüler olanların iyilerini seçmeyi bilirim ben, gerek yok bunları izlemeye
Niye fantastik/bilim kurgu olarak sormadın da soruyu din diyerek iyice daralttın kategoriyi Diğer türlüsü işine gelmedi tabi değil miSes diye kücümsediğin şey fantastik/bilim-kurguda önemli dallar Din üzerine kurulu hangi dizi/film en iyi dizi olarak ödül almiş? Söyle de izleyelim
Evet işini iyi yapan bir hizmetçisin Yine de hizmetçi oldugunu değiştiremedin
Çünkü biz canavarlar savaşmıyoruz. Biz Tanrı'yla dinle inançla savaşiyoruz @ÇiğdemNiye fantastik/bilim kurgu olarak sormadın da soruyu din diyerek iyice daralttın kategoriyi Diğer türlüsü işine gelmedi tabi değil mi
Hizmetçi ne alaka ne diyorsun
Farketmez ki dizinin türü neyse odur, gidip de alt kategorilere ayıramazsın kafana göreÇünkü biz canavarlar savaşmıyoruz. Biz Tanrı'yla dinle inançla savaşiyoruz @Çiğdem
Popüler kültür hizmetçisi diyorum Köle mi deseydim? Aslaaa ben öyle bişey demeagdhsdj
Ayrırım çünkü SPN'nin yarişacak bi ödül töreni henuz yokFarketmez ki dizinin türü neyse odur, gidip de alt kategorilere ayıramazsın kafana göre
E o zaman sen de hizmetçi veya köle ne diyorsan ondansın
SPN'nin 3 tane adaylığı olmuş bilmem kaç yılda toplamda. Onlar da sesle ilgili falanmış zaten. Yazık Forumdash da hala aday yapacaklar diye bekliyor
Ses demişken dünyanın en iyi dizi müziğiyle biraz kütük kulaklarınız silinsin @MasacRE @SherlockSes diye kücümsediğin şey fantastik/bilim-kurguda önemli dallar Din üzerine kurulu hangi dizi/film en iyi dizi olarak ödül almiş? Söyle de izleyelim
Evet işini iyi yapan bir hizmetçisin Yine de hizmetçi oldugunu değiştiremedin
tEBRİK EDERİM.