Kalite nerede biz orada
Bizle ortak dzilere bulaşmasaydı tuhaf diziler içinde kaybolup gidicektiMesaja bak, safi kaliteli dizilerden oluşuyor.
Kalite nerede biz orada
Bizle ortak dzilere bulaşmasaydı tuhaf diziler içinde kaybolup gidicektiMesaja bak, safi kaliteli dizilerden oluşuyor.
Yok be Altın Kelebek bile daha iyi o bahsettiği şeyden. Adını unuttum şimdi ama tamamen ergenlerin internetten verdikleri oylara göre yapılıyor seçimler düşün artık
Yok be Altın Kelebek bile daha iyi o bahsettiği şeyden. Adını unuttum şimdi ama tamamen ergenlerin internetten verdikleri oylara göre yapılıyor seçimler düşün artık
Bu törene bin basar bizim izlediğimiz diziler yer alıyorİnternetten herkesin oy verebildiği bir ödül töreni mi... kan dondurucu seçimler yapıldığını, bütün ergen dizilerinin ödüller aldığını şimdiden görebiliyorum.
Ne kötülemesi, @DarkLegenD azılı bir CW fanı.
Allah belasını vermesin onun izleyip izleyip kötülüyor @MasacRE en azından izlemeden kötülüyor
Bu törene bin basar bizim izlediğimiz diziler yer alıyor
Alacak mı diyorum? alsın dedim. Temennimi sundumChernobly varken o dizinin ödülü alabileceğine inanıyor musun cidden?
Ahahah nerden buldun bunu@DarkLegenD CW i kötülüyor her dizisini izlediği halde
Bu törenede damgamızı vurduk zamanında şimdi biz olmadan kıytırık oldu
@xemrexxx in Taht Oyunlarını şişirmek amaçlı bir tören diğer dizileri tuhaf dizilerden seçip @Forumdash
Flash Arrow yorumlarından pek iyi bişi göremedim Gerçi bizde farksız değilizde neyse @Forumdash-Supergirl'ü övdüm
-The 100'ü rüyalarımda bile övdüm
-The Flash'ı övdüm
-Supernatural'i gömdüm.
Ayrıca fan falan değilim, ikiniz de iftira atmayı bırakın.
Artık olmuyoruz biz törenimizi bildik abicimÖdülü köteleme kızım SPN'de aday oluyor çeneni azcık tut
Final sezonumuz muhteşem olacak Seneye yine aday olacazArtık olmuyoruz biz törenimizi bildik abicim
Kim bilir digitürkte sunuculugu bile biz üstleniriz
Flash'ı bir kez bile kötülemedim ki.Flash Arrow yorumlarından pek iyi bişi göremedim Gerçi bizde farksız değilizde neyse @Forumdash
Az da olsa umudun var ama. Onu da unut senAlacak mı diyorum? alsın dedim. Temennimi sundum
Ahahah nerden buldun bunu
Herkesin bi umudu vardir yaniAz da olsa umudun var ama. Onu da unut sen
SPN'nin 3 tane adaylığı olmuş bilmem kaç yılda toplamda. Onlar da sesle ilgili falanmış zaten. Yazık Forumdash da hala aday yapacaklar diye bekliyorÖdülü köteleme kızım SPN'de aday oluyor çeneni azcık tut