Ayy iyi ki uzak durmuşum Allah kurtarmış 😱😱😱Zamanında önerdiğim The Marvelous Mrs. Maisel’ı izleseydin öyle olmayacaktı.Aday sayısı sıralamasında GoT’un hemen arkasından geliyor.
Ayy iyi ki uzak durmuşum Allah kurtarmış 😱😱😱Zamanında önerdiğim The Marvelous Mrs. Maisel’ı izleseydin öyle olmayacaktı.Aday sayısı sıralamasında GoT’un hemen arkasından geliyor.
Chernobly varken o dizinin ödülü alabileceğine inanıyor musun cidden?OZARK yine görmezden gelinecektir. GOT tüm ödülleri süpürür.
Mini dizi Çernobil alırsa gündem oldugu için ama ben When They See Us alsın isterimİnş o alır da @MasacRE de pişman olur
The Killing Eve de yanımda götürüyorum iyi ki
En prestijli ödül törenlerinden biri bu. Nerede kalite varsa burada toplanır. O yüzden sizin kıytırık diziler olmuyor tabi, onları ancak senin bahsettiğin ergenlerin oyladığı uyduruk törenlerde görebilirsinYine dünyanın en kıytırık ödül töreni başlamışİzlediğimizin dizilerin olmadığı ve @MasacRE tuhaf dizileriyle dolan taşan tören
CW dizilerine ödül veren Jenseni erkek oyuncu seçen bir törenimiz vardı benim ciddiye aldığım ödül töreni o@Harunnn60 @MasacRE @xemrexxx @dreamy @turkuazz @mrt-06
Yine dünyanın en kıytırık ödül töreni başlamışİzlediğimizin dizilerin olmadığı ve @MasacRE tuhaf dizileriyle dolan taşan tören
CW dizilerine ödül veren Jenseni erkek oyuncu seçen bir törenimiz vardı benim ciddiye aldığım ödül töreni o@Harunnn60 @MasacRE @xemrexxx @dreamy @turkuazz @mrt-06
@DarkLegenD çık hesaptan.
@DarkLegenD CW i kötülüyor her dizisini izlediği haldeEn prestijli ödül törenlerinden biri bu. Nerede kalite varsa burada toplanır. O yüzden sizin kıytırık diziler olmuyor tabi, onları ancak senin bahsettiğin ergenlerin oyladığı uyduruk törenlerde görebilirsin
@DarkLegenD CW i kötülüyor her dizisini izlediği halde
Bu törenede damgamızı vurduk zamanında şimdi biz olmadan kıytırık oldu
@xemrexxx in Taht Oyunlarını şişirmek amaçlı bir tören diğer dizileri tuhaf dizilerden seçip@Forumdash
Allah belasını vermesin onun izleyip izleyip kötülüyorNe kötülemesi, @DarkLegenD azılı bir CW fanı.
6437647675 yılda 3 tane Emmy adaylığı. Ne damga vurma ama@DarkLegenD CW i kötülüyor her dizisini izlediği halde
Bu törenede damgamızı vurduk zamanında şimdi biz olmadan kıytırık oldu
@xemrexxx in Taht Oyunlarını şişirmek amaçlı bir tören diğer dizileri tuhaf dizilerden seçip@Forumdash
Şerlok beyciğim bunların ikisi de birbirinden beter. Al birini vur ötekine@DarkLegenD çık hesaptan.
Bu kıytırık törenden çıktık diğer bize ödül veren bir tören var izlediğim diziler hep orada asıl tören odur6437647675 yılda 3 tane Emmy adaylığı. Ne damga vurma ama
İşte ergenlerin oyladığı ödül töreni o, başka bir yerde de ciddiye alınmaz zaten senin dizilerBu kıytırık törenden çıktık diğer bize ödül veren bir tören var izlediğim diziler hep orada asıl tören odur@Sherlock @xemrexxx @Forumdash @DarkLegenD
Burada Taht Oyunları dışında izlenilen dizi yok bunun neyine bakacaz ayollİşte ergenlerin oyladığı ödül töreni o, başka bir yerde de ciddiye alınmaz zaten senin diziler
GoT dışında Better Call Saul, Ozark, Chernobly, Handmaid's Tale izledim izliyorum. Başka da izleyeceğim diziler var listedeBurada Taht Oyunları dışında izlenilen dizi yok bunun neyine bakacaz ayollAma sen seversin tuhaf diziler töreni sonucta
Hahh işte içi geçmiş tuhaf dizilerGoT dışında Better Call Saul, Ozark, Chernobly, Handmaid's Tale izledim izliyorum. Başka da izleyeceğim diziler var listede
GoT dışında Better Call Saul, Ozark, Chernobly, Handmaid's Tale izledim izliyorum. Başka da izleyeceğim diziler var listede
Bu kıytırık törenden çıktık diğer bize ödül veren bir tören var izlediğim diziler hep orada asıl tören odur@Sherlock @xemrexxx @Forumdash @DarkLegenD
Kalite nerede biz oradaMesaja bak, safi kaliteli dizilerden oluşuyor.
Yok be Altın Kelebek bile daha iyi o bahsettiği şeyden. Adını unuttum şimdi ama tamamen ergenlerin internetten verdikleri oylara göre yapılıyor seçimler düşün artıkAltın Kelebek Ödül Töreni falan herhalde.
Kalite nerede biz orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?