Tam tahmin ettiğim gibi geçen hafta Kaçak Gelinlerle çakışmadığı için Ulan İstanbul yüksek reyting almıştı.Eğer aynı saatte başlarlarsa Kaçak Gelinlerin totali alacağını düşünüyordum ki düşüncem doğruymuş...
😉
Kaçak Gelinler her iki grupta da yükselmiş.Nedeni ise iftar saatiydi.Kaçak Gelinler 20.41 de başlıyordu halbuki o saatte herkes iftarını açıyordu.Şimdi geç saatte başlayınca oranları arttı.
Ulan İstanbul normal olarak düşmüş.Nedeni ise ikinci bölümde Kaçak Gelinlerden 1 saat sonra bitmesiydi.Yani 1 saat rakipsiz kaldı ve oranları onun için yüksekti.Totalde zirveyi kaybetti ve ben totalde 1. olacağını sanmıyorum.Ab si ise hala iyi kolay kolay ab 1.liğini kaptıracağını sanmıyorum.
Çarkıfelek ve Mali düellosunda
Çarkıfelek zirvede...
Genel Yorumum:
Star TV Malinin saatiyle hep oynadı ve şimdi 19.45 te başlattı ve Kaçak Gelinler ise 21 de başlıyor yani insanlar alışamamış olabilir.Ben Mali ve Kaçak Gelinlerin haftaya yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.
Ulan İstanbul totalde 1.5 ab de 1 reytinglik kayıp yaşamış.Bizim Yenge de aynı başarıyla başlayıp çabuk düşmüştü.Ben bu dizinin de öyle olacağını düşünüyorum.Nedeni ise Şebnem Bozoklu...