Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Sivasspor - Beşiktaş (Türkiye Kupası Grup Maçı) - CANLI | ATV

• Lohusa - TV'de İlk | Show TV

• Kardeş Takımı - TV'de İlk | NOW

• Sen Ağlama İstanbul - 4. Bölüm | Star TV

• Mehmed: Fetihler Sultanı - 30. Bölüm | TRT 1

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu iki cadının tutmamasına çoook sevindim :Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

AB 163. GEL KONUSALIM TV8 0,17 1,81
TOTAL 177. GEL KONUSALIM TV8 0,20 1,82
ABC 131. GEL KONUSALIM TV8 0,27 2,36

TRT dizileri niyeyse forumda pek önemsenmiyor. Anlayamıyorum. Reyting pohpohlaması deniyor ise niye diğer dizilerde olmuyor. (TRT dizileri için diyorum)
Pohpohlama olması halinde mi TOTAL'de 4-5 alıyor Mehmed ? O zaman 12-13 alırdı Ertuğrul gibi.

Teşkilat da Gönül Dağı da Mehmed de gerçek reytingler alıyorlar nokta oğlum Yahya :)

• Harika
Reactions: Hobbit
Lohusa daha boş günde yayınlansaydı daha yüksek oranlar alabilirdi ama bu haliyle de yeterince iyi. Gupse Özay her açıdan tek bir boşu olmadan ilerlemeye devam ediyor. :Z

TV'de ilk gösterilen diğer film Kardeş Takımı ise Total'de 35, AB'de 26, ABC1'de 32. olarak korkunç gitmiş. Zaten NOW'daki film yayınları nedense pek izlenmiyor (yazın bile komedi filmleri vermesine rağmen çoğu günü ilk 10'a giremeden bitirdi). İlk açıklandığı gibi cuma yayınlansaydı bile bundan iyisini alabilirdi.

Mehmed'in fragmanı iddialı görünüyordu ama rakipler varken aldığını almış. Bahar gelene kadar AB ve ABC'de zirve koltuğunu bir haftalığına ısıtmış oldu diyelim. :A

Sen Ağlama İstanbul günün en karlı çıkan yapımı olmuş. Bölüm fragmanının pazar akşamı yayınlandığını görünce bu boş haftayı bile avantaja çeviremeyebilir diye düşünmüştüm ama şimdilik yıla iyi bir giriş yapmış oldu. Rakipler geldiğinde en azından 4 bandında kalabilirse bir süre daha devam edebilir ama yine eskisi gibi 2'lere çökerse geçmiş olsun.

Survivor'ın çöküşü tüm hızıyla devam ediyor. :A Kendini yenilemeden tekrar eden her şey önünde sonunda batmaya mahkumdur. :):)
------

Bu iki cadının tutmamasına çoook sevindim :Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z:Z

AB 163. GEL KONUSALIM TV8 0,17 1,81
TOTAL 177. GEL KONUSALIM TV8 0,20 1,82
ABC 131. GEL KONUSALIM TV8 0,27 2,36
İlk hafta üzerinden konuşacaksak Fatih Ürek de tutmamıştı ama sonradan toparlandı belli olmaz. :A

• Beğendim
Reactions: Atlass and 12.Adam
Mehmed: Fetihler Sultanı 6.24'e yükselmiş, tebrikler.

Sen Ağlama İstanbul 5.54'e yükselmiş. Dünkü bölüm çok heyecanlıydı. Umarım bu tempoyu bozmaz. Haftaya en az 4 alırsa tüm gruplarda, sezon sonunu görecektir.

Survivor yine kötü gitmiş. Haftaya Nagi'mi almalı artık kadroya. Yoksa kaybetmeye devam edecek Acun. :D