İroni mi yapıyorsun? Ciddi misin ?Allahım gerçekten yılın pp'si sende ❤️🔥
İroni mi yapıyorsun? Ciddi misin ?Allahım gerçekten yılın pp'si sende ❤️🔥
Bence ciddi ve haklı. ❤️İroni mi yapıyorsun? Ciddi misin ?
İroni mi yapıyorsun? Ciddi misin ?
Manyak mısın ? Tabi ki ciddiyim ve HAKLI 😎Bence ciddi ve haklı. ❤️
Manyak dedin bana şaka şaka teşekkür ederim. @Dosi kayıtlara geçsin lütfen.Manyak mısın ? Tabi ki ciddiyim ve HAKLI 😎
Kayda geçicek olan ne ? Manyak mı ? PP'nin güzelliği mi 😂Manyak dedin bana şaka şaka teşekkür ederim. @Dosi kayıtlara geçsin lütfen.
M ile başlayan hakaretamiz söz.Kayda geçicek olan ne ? Manyak mı ? PP'nin güzelliği mi 😂
Amin.Şehrazat boş günde bile birinci olamadıysa OGM'nin ruhuna fatiha
Yazıklar olsun...M ile başlayan hakaretamiz söz.
Boş gün mü? Mehmed: Fetihler Sultanı, Lohusa, Kardeş Takımı ve maç ne oluyor?Şehrazat boş günde bile birinci olamadıysa OGM'nin ruhuna fatiha
TRT dizileri niyeyse forumda pek önemsenmiyor. Anlayamıyorum. Reyting pohpohlaması deniyor ise niye diğer dizilerde olmuyor. (TRT dizileri için diyorum)Boş gün mü? Mehmed: Fetihler Sultanı, Lohusa, Kardeş Takımı ve maç ne oluyor?
Pohpohlama olması halinde mi TOTAL'de 4-5 alıyor Mehmed ? O zaman 12-13 alırdı Ertuğrul gibi.TRT dizileri niyeyse forumda pek önemsenmiyor. Anlayamıyorum. Reyting pohpohlaması deniyor ise niye diğer dizilerde olmuyor. (TRT dizileri için diyorum)
İlk hafta üzerinden konuşacaksak Fatih Ürek de tutmamıştı ama sonradan toparlandı belli olmaz.Bu iki cadının tutmamasına çoook sevindim
AB 163. GEL KONUSALIM TV8 0,17 1,81
TOTAL 177. GEL KONUSALIM TV8 0,20 1,82
ABC 131. GEL KONUSALIM TV8 0,27 2,36