karnım ağrıdınanik sana dirilişten daha çok izleniyoruz
sal gitsinkarnım ağrıdı
savaş çıksa kimse kalmazdı burada biz ki 40 yılda ne fırtınalar görmüşüz buradaki birkaç elem kederi anında yok ederdikNe olmuş burada savas çıkmış.Benden size bir aferin o zaman
Herşeyin en doğrusunun ben bilirim!sal gitsin
savaş çıksa kimse kalmazdı burada biz ki 40 yılda ne fırtınalar görmüşüz buradaki birkaç elem kederi anında yok ederdik
ben değil bizHerşeyin en doğrusunun ben bilirim!
Biz en kısa sürede Konseyi toplayalım Emre.ben değil bizhatuncuk kösemi nasıl köşeye sıkıştırdık
konseye ihanet ederek kaçan özgürle sokak totoşunun kellesi alınmalı bu iş için @mrt-06 yı görevlendirmeliBiz en kısa sürede Konseyi toplayalım Emre.
evet herkes haddini bilecek doğru konuşacak 375 bölümün 200 ünde zor lider olan vadiyi kral yapmayacakVay be şu rezil bolüme bile gelen reytinglere bak. Vadi kitlesi herkese nasip olmaz. En kötü durumda bile dizilerine sahip çıkmışlar. 4 dizi + 1 portakalla mücadele verim iki grupta da alnımızın akıyla çıkmışız. Yine bazı dizileri listede bulmakta zorlandımİsterlerse tek tek isterlerse bütün bütün gelsinler üstümüze. Perşembenin tek kralı Vadi'dir. Herkes haddini bilecek 😉
Sen eskileri açacağına otur Kösemine ağla. Aceba bu sezonu çıkarır mı diyeevet herkes haddini bilecek doğru konuşacak 375 bölümün 200 ünde zor lider olan vadiyi kral yapmayacak
benim ağlamam gerek yok bnm diziden beklentim total 6 ab 8 di çok uçuk şeyler söylemedimSen eskileri açacağına otur Kösemine ağla. Aceba bu sezonu çıkarır mı diye
Kesin görürsünbenim ağlamam gerek yok bnm diziden beklentim total 6 ab 8 di çok uçuk şeyler söylemedim
ayrıca bu reytingle bile dirilişten daha çok reklam alıyoruz zaten nisan ayına görürsek feriştahı gelse bitiremez
iyi niyetlerin için teşekkürlerKesin görürsün
senarist olsaydım kösemin senaryosunu ben alsam ne olurdusal gitsin
savaş çıksa kimse kalmazdı burada biz ki 40 yılda ne fırtınalar görmüşüz buradaki birkaç elem kederi anında yok ederdik
saray patlardı reyizsenarist olsaydım kösemin senaryosunu ben alsam ne olurdu
Sihirli annem Halkın yolundaya bakarmısınsaray patlardı reyiz
terbiye denilen bişi kalmamış bir de sorsan müslümanım derler
Ben yükselir mi dedim@AlemTo ya düşer dediğimde inanmamıştı al işte beren gelmeden önce 4 reyting alan dizi 3 reytinge düşmüş kim bu kim bizim forumdaki çok az sayıdaki 1-2 kişinin şişirmesinden ibaret sadece
Ee nolmuş yani tabii ki iddialı konuşacam ben Beren'in fanıyım, fan olmak bunu gerektirir.@Bully Kösem icin cok iddali konusuyordu hani dizi pek bir kötü gidiyor
Beren degil dünyanın en iyi oyuncularini getir yine tutmaz bu halk size prim verir mi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?