7 Ocak 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

İlk bölüm tecavüz sahnesi var diye 14 reytingle başlamadı mı yalan mı? Hangi dizi ilk bölümüyle bu reytingleri almış. (Türkiye'de cinsel açlığın olduğunu ben değil akademisyenler bilimsel verilerle açıklıyorlar)

ilk bölüm öyle sahneler olan bir sürü dizi var
))) merve boluğur da tecavüz sahnesinde oynadı noldu reyting mi arttı

ayrıca boşuna çabalama ay yapım tubişin yanına kenan+kıvanç koyup bir dizi yapsa dahi bir aşk ı memnu bir fgsn başarısına ulaşamayacak senin bu elemin ebedi kalacak

Total umrum dışı ABC'yi alsak yeter
valla işiniz zor atv abc1 de güçlü kösemle vadi de var
asla vazgeçmemle kördüğüm ün işi zor reytingi yüksek tutmaları lazım
en basitinden karagül reytingte 3 yıldır 1.ama en çok reklam alan 4. ya da 5.dizi oluyor hep abc1 de 1.olsa da

Merve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum?
Merak etme Tuba böyle bir dizi ve sahnede yer almaz.

Kösem?

Merve Boluğur'un tecavüz sahnesi hangi dizide var bilmiyorum?
Merak etme Tuba böyle bir dizi ve sahnede yer almaz.
hatırlamıorum ilk dizilerinden biri
onu bulamadım neyse cansu dere de oynamış dizinin adını bile hatırlayamadım
)
oynamaz değil oynayamaz düzelt istersen neyse ben dark matter izlemeye gidiyom bu boş tartışmalara girmicem
reyting yüzünden dizi bırakacak değilim en büyük örneği ulan istanbul nete geçtiği bölümleri bile para verip izledim
glu glu

hikaye bunlar aga ne senaryosu o zamanın sisteminde kanal d ye siyah ekran koysan 10 reyting alıyordu zaten ne senaryosu
fatmagülün reklamlarda reytinginin yükseldiği tespit edilmedi mi edildi senaryoymuş beş para etmezdi o 2 dizide

Aman abartmayın bu kadar ya ezildi mezildi böyle cümleler sana yakışıyor mu hiç takas
dizi bu sonuçta izleniyorsa izlenir izlenmiyorsa izlenmez çok büyütmemek lazım.
doğru diyon aslında kimsenin takmadığı diziyi bizimde takmamız lazım zaten taktığımız yokta forumdaki sayıları çok az olan 1-2 kişiye hitaben söylüyorum

Yeter niye özetsiz başladı. ? Dizi bu ivmeyi devam ettirirse Ab'de liderliği alır ilginç olan Ab'de haberlerin ilk 2'de olması @beyazsoy sen izliyomusun diziyi nası buldun.

Hadi sana glu glu. Kösem'de de böyle sahne yazsınlar mutlaka artacaktır reytingler.
)

Yani birbirinize düşmeyin diye söylüyorum. Dizi sonuçta onlar kazanıyor siz tartışıyorsunuz.
Siz gerçi ne yapacağınızı daha iyi bilirsiniz çocuk değilsiniz neticede ama kışkırtmaya değmez. Ne demişler kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapma.

AGB'nin şişirdiği diziler bilmeyen yok.

Yok 5 reyting değil Faruk Turgut yazmıştı bir defasında 4 reyting sınırmış. Diziler 4 reytingin altında kalınca kanallar dizilerin masrafını karşılayamıyormuş. Güzel Köylü biterken açıklamıştı.