7 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayi gelecek haftalarda ab grubunda yine zirvede yer alabilir bence

oyle bisiy olmicak :)

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]O SES TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]07.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]21:08:28[/TD]
[TD="align: center"]23:27:43[/TD]
[TD="align: center"]10,77[/TD]
[TD="align: center"]25,81[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]KARADAYI[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]20:27:34[/TD]
[TD="align: center"]23:19:35[/TD]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]21,59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]O SES TURKIYE OZET[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:00:20[/TD]
[TD="align: center"]21:08:28[/TD]
[TD="align: center"]7,5[/TD]
[TD="align: center"]19,64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

acun fark atmış

Karadayi iki grubtada 9 Reyting alarak Total de 1. AB de 2. Siranin sahibi olmus ama Kayip Sehir in Pazartesi ye gelisi diziyi kötü etkilemis.

O Ses Türkiye de Reytingleri arttirmak icin Jüri üyeleri yarismacilarla tartismaya basliyorlar ve bu sayede AB de zirvenin sahibi olmus. Canli sarki söyleyemedigine Eurovision da sahit oldugumuz Hadise Kirallar gibi canli sarki söyleyene Haddini asiyorsun diyor! Hadise kimki Türkiye de hat belirliyor? Beyonce cakmasi!

Kayip Sehir yeni gününe fena baslamadi iki grubtada 6 Reytingi gören dizi, Persembe ile hemen hemen ayni oranlari aldi diyebiliriz. Ben önümüzdeki haftalarda biraz daha yükselecegini düsünüyorum.

Karadayi iki grubtada 9 Reyting alarak Total de 1. AB de 2. Siranin sahibi olmus ama Kayip Sehir in Pazartesi ye gelisi diziyi kötü etkilemis.

O Ses Türkiye de Reytingleri arttirmak icin Jüri üyeleri yarismacilarla tartismaya basliyorlar ve bu sayede AB de zirvenin sahibi olmus. Canli sarki söyleyemedigine Eurovision da sahit oldugumuz Hadise Kirallar gibi canli sarki söyleyene Haddini asiyorsun diyor! Hadise kimki Türkiye de hat belirliyor? Beyonce cakmasi!

Kayip Sehir yeni gününe fena baslamadi iki grubtada 6 Reytingi gören dizi, Persembe ile hemen hemen ayni oranlari aldi diyebiliriz. Ben önümüzdeki haftalarda biraz daha yükselecegini düsünüyorum.

Müthiş yorumladın aga müthiş:D

- - - Ekleme - - -

Müthiş yorumladın aga müthiş:D

karadayı total 9.22 reyting alarak rahat bir şekilde zirvede abde 9 reyting alarak çok iyi gitmiş , o ses beklediğimden çok daha iyi giderek total 7.71 ab 10.77 alarak çok çok iyi gitmiş , kayıp şehirde yeni gününde total 6.35 ab 6.01 reyting alarak çok iyi oranlar almayı başarmış dizi

Karadayı'yı her ne kadar izlemesemde birinci olmasına sevindim sonuçta Kenan var :)
Kayıp Şehir pazartesi günlerinde olmamış yeniden cuma 2.kuşağa geçmeli bence

[TABLE="class: cms_table, width: 636"]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]18:55:00[/TD]
[TD="align: center"]20:00:29[/TD]
[TD="align: center"]2,08[/TD]
[TD="align: center"]5,41[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 yi geçmiş süper :u bu hafta hep 2 yi geçmesi dileğiyle :)

Karadayi totalde birinci Olmus ab de ise oses her iki yapimada tebrikler
total tabii...ab neya...avrupa birliğinden mi almışlar adı...:A

- - - Ekleme - - -

kanal d işi iyive komediye döktü artık...yalan dünyayı cumaya almadan pazartesiye almış komik kanal...:A

- - - Ekleme - - -

şimdi detaylı baktım intikam öyle böyle değil çok çok kötü gitmiş büyük bi şok yaşayacak bu belli oldu.Çok geç de başlamamış 22.42 de başlamış acun darbeyi vuracak gibi
bu perşembe çok darbeli bir gün olcak bu belli oldu....[sm=s17.gif]

Beyazsoy ak koyun kara koyun belli olacak demişti. İntikam iki grupta da 20 Dakikayı geçmiş.

Ayrıca tekrara bakarak yorum yapılmaz. Kaç kez tekrarı yayınlandı dizinin. Bu Perşembe belli olur herşey

Beyazsoy ak koyun kara koyun belli olacak demişti. İntikam iki grupta da 20 Dakikayı geçmiş.

Ayrıca tekrara bakarak yorum yapılmaz. Kaç kez tekrarı yayınlandı dizinin. Bu Perşembe belli olur herşey

özetsiz yayinlaniyormus herhalde eger öyleyle özetimizin elinden cekecegi var intikamin :d :d

milyoner totalde o sonucu alıp da ab de nasıl zirveyi alamamış garip
acunun düşşü başaldı o ses in bundan sonrası daha da düşer
karadayı ortalama gitmiş
kayıp şehir için bu oranal-r yeterli

intikam özetsiz yayınlanmayacak ki diyelik ki 1:30 saat bölüm 30dk. reklam olursa 2 saat oluyo 22.30da başlayacağına göre yarım saat özet olur

Karadayı tam 5 Kuşak vererek genede totali almiş AB'sinden düşürmüş...Helal olsun...Son 15'dklıkta aksiyonun artmasıyla reytinglerde artmişti (SBT verileri öyle diyor) TNS'de de aynısı olduysa haftaya 11 - 12 reyting bekliyorum:)

KMOİ çok iyi teyzeye helal olsun Kenan İşik'ı ağlatti:( Kadının sevinci benim sevincim oldu resmen...Daha geçen twitter popisi oğlan ilk soruda elendi.İzlesinde utansın:bağır:

O Ses yükselmiş önceki bölüme göre.

Karadayı düşmüş.

Başka da kayda değer bir program yok...

- - - Ekleme - - -

Milyoner yine acıtasyona devam. Programın formatı değişecek yakında. 😛

Kayıp Şehir ne kadar kıytırık bir dizidir yahu tekmeyi yiyor ordan oraya atıyor Kanal D bunu. :D:D