intikamın beğenilmediği çok açık okuduğum yorumlarda da belli ve daha ilk bölümde yapılan inanılmaz hatalar da cabası
belli ki apar topar yapılmış bir dizi ellerinde patlacaktır görünen o tekrar reytingi çok düşük kanal d ye ne koysalar o saatte daha çok izlenirdi 20 dakika 10 kez tekrar yayınlamıştır heralde düşük alması normal zaten yüksek reyting almadı daha bakacaz benim tahmini intikam acuna geçilecek beğenilmediği açık ve net
20 dakika bugun iki gruptada zirvede yer alacaktır
1 Kanal İstedigi Kadar Tekrar Yayınlar Ay yapım dizilerinin tekrarlarını hep yayınlamıstır 15 defa deil çarsamba cumartesi pazar pazartesi tekrarları verildi
tekrar vermekteki amaç izleyici kitlesini artırmak
ikincisi acun istedigi reklamı yapar kendi kanalı fragman verir alkıslatırır tanıtım yapar bu seni ilgilendirmez
https://fav10.net/f70/reyting-konulariyla-ilgili-onemli-duyuru-176330/
Bu konuyu okumanı tavsiye ederim artık kıskırtma yapmak yasak anında ceza verilcektir
intikam tekrar yanılmıyorsam persembe günü 3 defa arka arkaya yayınlandı birde bugun yayınlandı toplam 3 defa 5 defa tekrar yayınlandı 5 tkr 1 yeni bölüm
) acunun yerinde olsam biraz daha överdim öv öv bitiremezdim )
İlk olarak bunlar benim fikrim. Kanal ne yapArsa yapsin, acunda oyle ben sadece elestirimi yapar gecerim. Ama sen star ve acuna hayransin diye elestiri yapilmayacak anlamina gelmiyo.. Bende senin her lafinda asagilama vurgusu tespit edip sikayet ederim o zaman. Benim fikirlerim kendime buna kimse karisamaz zadece okur okur okur.. Bu arada acunu sen ove ove bitiremiyosun 2. Bi ovucuye 3 kitadan bi kisi bile gerekmez. Sen varsin nede olsa.
bukadar tkr ragmen çok iyi gitmis
bugun total 8 ab 12 bekliyorum 20 dakikadan
20 dakikanin totalde o rakama çıkması imkansız aşırı amerikan gorununlu dizi ab de o rakamlar hayal hurrem bile zor alıyor o rakami
Kurallar çıktıktan sonra kendimi frenledim artık kıskırtma yönelik msjlar yazmiyorum yazarsam ceza alirim zaten )
intikam bir günde 3 tekrar yayınlamasına elestiri getirmedinde ondan dedim yani tekrar yayınlamadaki amaç belli daha fazla kitle çekmek
şimdi detaylı baktım intikam öyle böyle değil çok çok kötü gitmiş büyük bi şok yaşayacak bu belli oldu.Çok geç de başlamamış 22.42 de başlamış acun darbeyi vuracak gibi
Eger o iki tekrardan sonra yine hergun bolca tekrar verseydi iyi bi elestiri yapardim. Ama suanda toplam 3 kere trk verdi bu da bana kalsa tam normal..
- - - Ekleme - - -
Acun bi tek intikama vuracak, polat kursun gecirmez ya oba vurmaz zaten demi...
Eger o iki tekrardan sonra yine hergun bolca tekrar verseydi iyi bi elestiri yapardim. Ama suanda toplam 3 kere trk verdi bu da bana kalsa tam normal..
- - - Ekleme - - -
Acun bi tek intikama vuracak, polat kursun gecirmez ya oba vurmaz zaten demi...
20 dakikanın zirveyi alması zor beyazsoyun dediği gibi halka uzak gibi biraz yakınlaşmalılar bi türkü çalsın bişey olsun yoksa zirveyi unutsun
- - - Ekleme - - -
bizde çok var 15 den 5 gitse bile zirvede olmamız garanti rahat ol az olanlar düşünsün
- - - Ekleme - - -
bizde çok var 15 den 5 gitse bile zirvede olmamız garanti rahat ol az olanlar düşünsün