7 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakikanin 5. tekrarı AB de intikamin 3. tekrarını share olarak geçmiş :))))))

Son düzenleme:
intikamın beğenilmediği çok açık okuduğum yorumlarda da belli ve daha ilk bölümde yapılan inanılmaz hatalar da cabası
belli ki apar topar yapılmış bir dizi ellerinde patlacaktır görünen o tekrar reytingi çok düşük kanal d ye ne koysalar o saatte daha çok izlenirdi 20 dakika 10 kez tekrar yayınlamıştır heralde düşük alması normal zaten yüksek reyting almadı daha bakacaz benim tahmini intikam acuna geçilecek beğenilmediği açık ve net

intikamın beğenilmediği çok açık okuduğum yorumlarda da belli ve daha ilk bölümde yapılan inanılmaz hatalar da cabası
belli ki apar topar yapılmış bir dizi ellerinde patlacaktır görünen o tekrar reytingi çok düşük kanal d ye ne koysalar o saatte daha çok izlenirdi 20 dakika 10 kez tekrar yayınlamıştır heralde düşük alması normal zaten yüksek reyting almadı daha bakacaz benim tahmini intikam acuna geçilecek beğenilmediği açık ve net

bukadar tkr ragmen çok iyi gitmis

bugun total 8 ab 12 bekliyorum 20 dakikadan

acun büyük bi vurgun yapabilir benden söylemesi kanal d bu tekrar reytingi görünce özetsiz yayınlayabilir vadi ve acun özetken reyting kapmaya çalışmak için eğer özetli olursa büyük bi şok yaşar

- - - Ekleme - - -

20 dakikanın yükseleceğini sanmıyorum onu da söylim intikamın ise düşeceği kesin gibi

kayıp şehire helal olsun o kadar gün değiştirdi yine 6 yı geçti bu dizi cuma hariç her gün iş yapıyo :D cuma p1 de iş yapamaz yapamadı da :D
karadayı da kenan mutlaka aksiyon yazmaları lazım adam 2 dk dövüş sahnesinde hemen fırlıyo bunu senarsitler nasıl görmüyo anlamıyom dün ki bölümü izlemedim ama yine aşk dolu bi bölümmüş böyle bi yere varamazlar kuzey güneyi bitirende oydu zaten

- - - Ekleme - - -

20 dakika bugun iki gruptada zirvede yer alacaktır

totalde biü geçmesi imkansız aga

1 Kanal İstedigi Kadar Tekrar Yayınlar Ay yapım dizilerinin tekrarlarını hep yayınlamıstır 15 defa deil çarsamba cumartesi pazar pazartesi tekrarları verildi

tekrar vermekteki amaç izleyici kitlesini artırmak

ikincisi acun istedigi reklamı yapar kendi kanalı fragman verir alkıslatırır tanıtım yapar bu seni ilgilendirmez

https://fav10.net/f70/reyting-konulariyla-ilgili-onemli-duyuru-176330/

Bu konuyu okumanı tavsiye ederim artık kıskırtma yapmak yasak anında ceza verilcektir :)

intikam tekrar yanılmıyorsam persembe günü 3 defa arka arkaya yayınlandı birde bugun yayınlandı toplam 3 defa 5 defa tekrar yayınlandı :) 5 tkr 1 yeni bölüm

:)) acunun yerinde olsam biraz daha överdim öv öv bitiremezdim :))

İlk olarak bunlar benim fikrim. Kanal ne yapArsa yapsin, acunda oyle ben sadece elestirimi yapar gecerim. Ama sen star ve acuna hayransin diye elestiri yapilmayacak anlamina gelmiyo.. Bende senin her lafinda asagilama vurgusu tespit edip sikayet ederim o zaman. Benim fikirlerim kendime buna kimse karisamaz zadece okur okur okur.. Bu arada acunu sen ove ove bitiremiyosun 2. Bi ovucuye 3 kitadan bi kisi bile gerekmez. Sen varsin nede olsa.

İlk olarak bunlar benim fikrim. Kanal ne yapArsa yapsin, acunda oyle ben sadece elestirimi yapar gecerim. Ama sen star ve acuna hayransin diye elestiri yapilmayacak anlamina gelmiyo.. Bende senin her lafinda asagilama vurgusu tespit edip sikayet ederim o zaman. Benim fikirlerim kendime buna kimse karisamaz zadece okur okur okur.. Bu arada acunu sen ove ove bitiremiyosun 2. Bi ovucuye 3 kitadan bi kisi bile gerekmez. Sen varsin nede olsa.

Kurallar çıktıktan sonra kendimi frenledim artık kıskırtma yönelik msjlar yazmiyorum :) yazarsam ceza alirim zaten :))

intikam bir günde 3 tekrar yayınlamasına elestiri getirmedinde ondan dedim yani tekrar yayınlamadaki amaç belli daha fazla kitle çekmek

şimdi detaylı baktım intikam öyle böyle değil çok çok kötü gitmiş büyük bi şok yaşayacak bu belli oldu.Çok geç de başlamamış 22.42 de başlamış acun darbeyi vuracak gibi

vadi bu fırsatı değerlendirip polatı devreye soktuğu an işi 2.haftadan bitirir benden söylemesi :D

Kurallar çıktıktan sonra kendimi frenledim artık kıskırtma yönelik msjlar yazmiyorum :) yazarsam ceza alirim zaten :))

intikam bir günde 3 tekrar yayınlamasına elestiri getirmedinde ondan dedim yani tekrar yayınlamadaki amaç belli daha fazla kitle çekmek

Eger o iki tekrardan sonra yine hergun bolca tekrar verseydi iyi bi elestiri yapardim. Ama suanda toplam 3 kere trk verdi bu da bana kalsa tam normal..

- - - Ekleme - - -

şimdi detaylı baktım intikam öyle böyle değil çok çok kötü gitmiş büyük bi şok yaşayacak bu belli oldu.Çok geç de başlamamış 22.42 de başlamış acun darbeyi vuracak gibi

Acun bi tek intikama vuracak, polat kursun gecirmez ya oba vurmaz zaten demi...

20 dakikanın zirveyi alması zor beyazsoyun dediği gibi halka uzak gibi biraz yakınlaşmalılar bi türkü çalsın bişey olsun :d yoksa zirveyi unutsun

- - - Ekleme - - -

Eger o iki tekrardan sonra yine hergun bolca tekrar verseydi iyi bi elestiri yapardim. Ama suanda toplam 3 kere trk verdi bu da bana kalsa tam normal..

- - - Ekleme - - -

bizde çok var 15 den 5 gitse bile zirvede olmamız garanti rahat ol :D az olanlar düşünsün :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

bizde çok var 15 den 5 gitse bile zirvede olmamız garanti rahat ol :D az olanlar düşünsün :D

Kayip sehir yeni gununde cok iyi bi baslangic yapti.. İlerleyen haftalarda 7'yi de gorur.

- - - Ekleme - - -

20 dakikanın zirveyi alması zor beyazsoyun dediği gibi halka uzak gibi biraz yakınlaşmalılar bi türkü çalsın bişey olsun :d yoksa zirveyi unutsun

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Daha ilk bolumden 15 alan varsa dusiniyim ama yoksa o zaman sen dusun :)

şuan pazartesi işleri düşüşte o ses çöktü karadayı aşkı bırakmalı artık yoksa o da düşer kenan a dua etsinler