7 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 25.0%
  • İffet (Star)

Oy: 4 20.0%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 6 30.0%
  • Lale Devri - Tekrar (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 10.0%
  • Diğer ( Lütfen Belirtiniz )

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Yorumlara devam !

Kanal D Akasya Durağı ve BKM ile gündüz diğer kanallara büyük fark atıyor,elinde bu tür çerezlik programların tekrarları olduğu sürece gündüz kuşağında kanal D'nin sırtı yere gelmez.

TRT 1 listeye bir Cengizhan filmi sokmuş,hem de üst sıralarda, prime-time'da yayınladıysa çok iyi bir başarı !

yahşi cazibenin yükselmesi normal. dizide rahat 30 bölümdür salak bir konu dönüyordu. sonunda senaristler konuyu değiştirmeye karar verdiler. ha bide yılbaşı gecesi ilk defa öpüştürdüler ve sonra cazibe kemali gerçekten evlendirdiler. kısacası bu yükseliş senaryonun toparlanmasıyla alakalı ..yalnız iffet sbt denklerinde hep düşük çıkıyordu keşanlıyla pek alakası yok. sbt de böyle tecavüzlü diziler agb ye göre düşük çıkıyor..

Açıkcası ben de öyle düşünüyorum. Ama bunu yapmaları lazımdı. Dizi 80 bölümü aşdı. Herhalde 100cü bölümde bitirmek istiyorlar

aynen İFFET 1SAAT ÖZET VERİYOR 2 SAATE DİZİ 3 SAAT DERHAL ÖZETLERİN 25 DAKKA İNDİRİLMESİ LAZIM

Sadece özetlerin değil dizinin de süresinin indirilmesi lazım 2 saat dizi mi olur ? Star yönetiminin artık böyle şeylere izin vermemesi lazım. Tamam 40 dakika, 60 dakika yapmıyorsunuz da en azından 90-100 dakikayı geçirmeyin şu dizi sürelerini...

KATILIYORUM İFFET REYTİNG İYİ ALİYOR DİYE çok uzun tutuyolar ama kısalmasi sart ayrica çok ta kaliteli bölümdü düsüs artacagini umut ediyorum ama bu dizi reytingleri çok çok iyi bence her dizide rötar olur yahsi cazibe biter yakında

Açıkçası Yeni Star da diğer kanallardan pek farklı değil, var olan düzeni devam ettiriyor, şimdiye kadar 2 dizinin ipini çekti,devamı da gelecektir, kaliteli imajı vermiyor yönetim.

aynen İFFET 1SAAT ÖZET VERİYOR 2 SAATE DİZİ 3 SAAT DERHAL ÖZETLERİN 25 DAKKA İNDİRİLMESİ LAZIM
hemen hemen bütün diziler ( komedi dizileri hariç) 21 e kadar özetle gidiyor. iffetin düşüşüşünün sebebi senaryo. filimdeki ana mazeme fatmagül gibi sündürülemedi. bütün merak unsuru hemen çözüldü . üstelik dün iffet kendisine tecavüz eden cemile haala aşık üstelik cemili iyi biri gibi gösteriliyor dizide bu fecaat derece senaryo yanlışı.. kısacası iffet haftaya daha da düşecektir çünkü haftaya lale devrinin yeni bölümü olacak. lale devri bu hafta eski bölümü vardı

yoo senden nefret ediyorum cemil dedi

tam tersine diziye yeni bir konu geldi. diziyi izlediyseniz simge kemalele cazibeye cephe aldı ve bu evliliği bitirmek iiçin ugraşacak.. yahşi cazibenin düşüşünün sebebi 30 bölümdür havanda su dövmeleri konusuz ilerlemeleri. bu saaten sonra kemal işinin bile değiştirebilir. dizi başka bir yörüngeye kayabilir.. yani diziye yeni heyecan geldi

yoo senden nefret ediyorum cemil dedi
söz olarak söyledide gözleri öyle demiyor.. haala cemile hisleri var.. kısacası iffetin düşüşü senaryo kaynaklı. konuyu tükettiler.. bundan sonra toparlayabilirlermi imkanı var ama yapabileceklerini sanmıyorum

daha iffet kardesinede tecavüz edicek
cemil
hemen bir sevisme sahnesi çekmeleri lazım oranlar ucsun

daha iffet kardesinede tecavüz edicek
cemil
hemen bir sevisme sahnesi çekmeleri lazım oranlar ucsun
benece tek tecavüzle kesmez yapımcıyı. cemil madem işi seriye bagladı ali ihsanın kızına da tecavüz ederse sen ozaman gör reytingi
))) sanırım cemil finalde iffetin kızkardeşine tecavüz ediyordu. iffette cemili öldürüyordu

Diziyi izleyemedim ama fragmanda da belli oluyordu cephe aldığı. Elbet yeni bir senaryo yaratmak zorunda senarist ama bir süre sonra bu durum da sıkacaktır. Ama tabii bence de bu değişiklik yapılmalıydı artık. Dizi hep aynı eksende ilerliyordu ve konusu acayip sıkmıştı insanları.

Bu bölüm insanlar Simge'nin nasıl tavır alacağını ve olayların ne yöne koyacağını meraktan izledi. Açıkçası işlerim olmasaydı aylardır diziyi izlemeyen biri olarak ben de izleyecektim bu bölümü merak ettiğim için. Birkaç hafta daha bu olayın etkisi sürer ve ilk 10'da devam eder ama sonrasındaki düşüş kaçınılmaz... Dizinin zaten büyük ihtimal 20 bölümü kaldı ve bu değişiklik 20 bölüm dizinin en azından kendi günü ve saatinde devam etmesini sağlar

yetenek sizsiniz türkiye izledim

Iffet'in böyle düsmesi beni çok sasirtti, zaten ben SBT'ye pek güvenmiyorum ve bu çok normal bir sey. Ve yeni bir reyting sirketi gelene kadar güvenip güvenmeyecegime tereddüt ediyorum.

bence cazıbeyı gecer

acun cumartesi günü rakipsiz oldugunu yine kanitlamis oldu.

Kesanli ali destani bence Kanal D ye yakisan bir Dizi degil bu Dizi Kanal D de degilde baska bir kanalda olsaydi ilk 10 bile giremezdi.

Sefkat Tepe total de müthis ama AB de cok ama cok kötü.

Yahsi cazibe senaryo degisikligi sayesinde yükselise gecti, simdi dizinin gelecegi tamamen senaristlerin elinde eger senaryo iyi devam ederse 4 reytingin altina düsmez.

Iffet in düsüsü cok normal izleyenlet senaryonun tikandigini söylüyorlar.

Şefkat Tepe müthiş gitmiş. Diziyi 50. bölüme özel olarak süper yapmışlar

evet bu sezon bitiyor diziyi 20 bölüme bu olay iyi yaılırsa ilk 10 dan düşmez. aslında dizide izlenecek finla kavuşturulacak çok konu var.kemalin işten kovulup kovulmaması- simgenin nasıl bir oyun oynayacagı barışın evlenmesi- simgenin yeni birini bulması- erdonun aşk yaşması-