7 Mayıs 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Akıncı | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Çatlayabilirsin. :A Aa gerçi dur zaten şu an onu yapıyorsun. :A
Totalde 15 yıllık diziyi geçemeyip birinci olamamış, 8.20 bile alamamış,
4 eylülden beri 1 kere bile ara vermeye cesaret edememiş,
tüm gruplarda haftalıkta altımızda kalmış olan bir dizi beni nasıl çatlatabilir :A

• Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
tüm gruplarda haftalıkta altımızda kalmış olan bir dizi beni nasıl çatlatabilir :A
Ara vermiyorsa diziyle ilgili değil Acun'un fırsatçılığı yüzünden. Ayrıca o gün iki yeni dizi başlamıştı stratejik açıdan doğru karardı. :A Masumlar ara verdi de ne oldu sezon sonuna gelmeden yoruldu. :A

Ara vermiyorsa diziyle ilgili değil Acun'un fırsatçılığı yüzünden. Ayrıca o gün iki yeni dizi başlamıştı stratejik açıdan doğru karardı. :A Masumlar ara verdi de ne oldu sezon sonuna gelmeden yoruldu. :A
Ara verdi mi? Vermedi.
Yeni dizilere pay kaptırmamak için mi? Evet.
Bitmiştir... :A

Kimin yorulduğu da haftalık sonuçlarda ortada, dur şöyle bu haftaki sonucu yazayım;

Masumlar Apartmanı
Total: 9,18
AB: 13,58
ABC1: 11,94

😎😎😎

• Harika
Korkudan işte ara verse turşu olucak dizi :A :A
Ara verdi mi? Vermedi.
Yeni dizilere pay kaptırmamak için mi? Evet.
Bitmiştir... :A

Kimin yorulduğu da haftalık sonuçlarda ortada, dur şöyle bu haftaki sonucu yazayım;

Masumlar Apartmanı
Total: 9,18
AB: 13,58
ABC1: 11,94

😎😎😎
Mesajına imzamı atarım :A

• Beğendim
Reactions: offensive
Akıncı'nın bu oranlarla sezon finali diye ortadan kaybolacağı net zaten. :A

Kırmızı Oda biraz düşüş yaşamış ama iyi gitmiş.

• Beğendim
Yalnız bu hafta Masumlar Apartmanı her grupta yükselirken Kırmızı Oda çökmüş. :A Herkes yerini bilecek demiştik. :Z @Hazem @Aserat @offensive
Gözüne baktır derim. :A

E02RHt1X0AAqG-j

Evet 0.07 düşüşle ve Arka Sokaklar'la aradaki farkı kapatarak bayağı şok yaşamış haklısın. :A
Arka Sokaklar da yayınlanmamıştı, doğru. Trajedi Odası'nın bomboş günde aldığı oran bu kadarmış demek ki. Masumlar apartmanı o kadar rakibe rağmen yükselmeyi başarmışken sizinki boş günde dahi kan kaybediyor.:kiki:

• Harika
Arka Sokaklar da yayınlanmamıştı, doğru. Trajedi Odası'nın bomboş günde aldığı oran bu kadarmış demek ki. Masumlar apartmanı o kadar rakibe rağmen yükselmeyi başarmışken sizinki boş günde dahi kan kaybediyor.:kiki:
Arka Sokaklar yayınlandı reyting listesine baksana. :A Bilmeden çamur atma çalışman elde patladı. :Z

Yalnız bu hafta Masumlar Apartmanı her grupta yükselirken Kırmızı Oda çökmüş. :A Herkes yerini bilecek demiştik. :Z @Hazem @Aserat @offensive
:Z :love1:
Daha da düşmeye devam edebilirdi, bu hafta Kırmızı Oda gibi kıpkırmızı olmadı çok şükür. :Z
:Z :Z
:Z :love1: Yeni sezon da sağlam bir rakip gelirse çöker o dizi :A :Z

• Harika
Reactions: kerem