initkam kaç haftadır özet vermiyor 10 dakikalık
ne kaçmasından bahsediyon sen vadi aynı saatinde başladı asıl kaçanı gördük 10 dk özet veren intikam dün 1 saat özet vermiş ama fayda etmedi
initkam kaç haftadır özet vermiyor 10 dakikalık
ne kaçmasından bahsediyon sen vadi aynı saatinde başladı asıl kaçanı gördük 10 dk özet veren intikam dün 1 saat özet vermiş ama fayda etmedi
bildin panpa[:'(]
Jenerik çok uzun. Dolayısıyla kaçmış oluyo
Jenereik kısalması lazım
Evet. Bölümün son 20 dk sı hariç güzel değildi pek.
Yalnız güzel değildi deiğime bama. Vadi'nin her bölümü güzeldir.Ama diğerlerinin yanında kötü
@xemrexxx Kurtlar Vadisi Pusu hep 21:00 gibi başlıyor ve uzun reklama giriyor gördüğüm kadarıyla.
atv ve pana da taktik çok( istedikleri saatte başlatıyolar
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]27.09.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:54:12[/TD]
[TD="align: center"]23:19:48[/TD]
[TD="align: center"]12,18[/TD]
[TD="align: center"]35,72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
27 eylül 2012 tarihli reyting20.54 başlangıç saatikonuya gidip 11.sayfaya bakarsanız vadinin jenerikten sonra reklamsız başladığını görebilirsiniz
tebrikler 7 ay önceki zamanla şimdiyi kıyaslamayı başardın o zamanla şimdi bir mi
arasamn daha da bulabilrim merak etmesadece ilk 3 bölme baktım demek ki neymiş başlangıç saatleri değişebilri miş
tabii lk 3 bölüme baktım 2.04 - 21.15-20.54 maşallah hep aynı başlamış
7 ay önceki durumla şimdiki durum bir mi tutulur mantığa bak ya son zamanlarda 1 bölüm hariç hep aynı başlıyo boşa çabalama
tabii lk 3 bölüme baktım 2.04 - 21.15-20.54 maşallah hep aynı başlamış
ilk 3 bölümün üstünden 1 sene geçecek nerdeyse neden bahsediyon sen ya
bahsettiğmi şey vadinin satini n erken d ebaşlayacağoı başka diziye laf etmeden 10 yıllık diziye bakalım diyorum
vadi son bikaç aydır hep aynı şekilde başlıyo 1 bölüm hariç maç var diye ne erken ne geç başlamadı anlatamıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?