7 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Sherlock Holmes - TV'de İlk Kez (Star TV)

Oy: 0 0.0%
  • Televizyon İzlemeyeceğim / İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
vadi bu bölüm yine son 30 dakika heyecanlıydı vede gerçekten 3 haftadan belli bu onur tanın polatın tam ateş edecekken gözlerini flulaması sıktı artık Onur TAN istifa

intikam son 2 anlığpı reklamla geçridi ilk anlık iyi geldi full reklama rağmen bakalım bu kaç gelecek

Hala başlamadı hadi be

vadi bu bölüm yine son 30 dakika heyecanlıydı vede gerçekten 3 haftadan belli bu onur tanın polatın tam ateş edecekken gözlerini flulaması sıktı artık Onur TAN istifa

Neyseki son anda vazgeçmiş

Beni ÖBGZ ilgilendirmiyor 2 saatte reklamsız gitse alacağı reyting belli totalde ikinci bazen de seksenler geçiyor hali ortada.

konumuz , kvp'nin 1.30 saat reklamsız gitmesi ama sen konuyu nereye getirmişsin.. Kabullenemiyosan yorumlarıma cvp vermezsin..

Merhamet jenerik mi değişmiş? İlk bölümü izlediğimde jenerikte Özgü ve İbrahim isimleri yazarken tek tek gösterdikleri yer yoktu galiba
Neyse hala kötü jenerik.

konumuz , kvp'nin 1.30 saat reklamsız gitmesi ama sen konuyu nereye getirmişsin.. Kabullenemiyosan yorumlarıma cvp vermezsin..

Benim için kaç dakika fazla reklam vermiş ne zaman reklam girmiş o önemli değil reklamları diziler belirlemez bu bir ikinciside senin bahsettiğin dizi Kanal D Kurtlar Vadisi ise ATV'de yayınlanıyor her kanalın yayın politikası farklıdır neticeye gelecek olursak ta Vadi 15 alıyor sanırım doğru açıklayabildim.