İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.
Siyah Kalp ise kendi bacağına sıktı
İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.
Bu saatten sonra Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı dizi yada filmler iş yapmaz.İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂
Siyah Kalp ise kendi bacağına sıktı
AB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.Bu saatten sonra Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı dizi yada filmler iş yapmaz.
Haftaya aileyi büyütmemiz lazım. Hazır HalZey çalışmalara başlamışken, FikDam'da olaylara girişmeli. Yoksa bu senarist kötüler ile doldurmaya devam edecek ortalığı. Aile içinden çözmemiz lazım büyümeyi. 😁😁😁Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.
Bahadır Özdener kendine değil ama Deniz Can Aktaş & Miray Daner'e güvenip HalZey yazsın yeter, onlar izletir.AB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.
Neyse Bahadır Özdener'de çok da güvenmesin bu reytinglere de, yine herkese bastık be 😂
Aksiyon please aksiyonBahadır Özdener kendine değil ama Deniz Can Aktaş & Miray Daner'e güvenip HalZey yazsın yeter, onlar izletir.
Sayın admini olur olmadık yere etiket etme azarı yersin.
O mu evet.Forumdaki tüm FBliler bence
Sen GS'li miydin
Bahadır Hudutsuz'a çok güvenmesin ne yapacağı belli olmaz , 3. Sezon düşünüyorlarmış Hudutsuz içinAB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.
Neyse Bahadır Özdener'de çok da güvenmesin bu reytinglere de, yine herkese bastık be 😂
Renksiz hayatını canlandırıyoruz onunSayın admini olur olmadık yere etiket etme azarı yersin.
O mu evet.
Forumdaki tüm FBliler bence
Sen GS'li miydin
Seni bir banlar gökkuşağına dönersin.
Düşünürler tabi 😂Bahadır Hudutsuz'a çok güvenmesin ne yapacağı belli olmaz , 3. Sezon düşünüyorlarmış Hudutsuz için
Yeraltıya özen gösterse daha güzel olur.