İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.![]()
Siyah Kalp ise kendi bacağına sıktı
İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.![]()
Bu saatten sonra Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı dizi yada filmler iş yapmaz.İsyanımda haklı çıktım, dilber dansı gereksiz 8 reytingle başladığın ilk bölüme 4 reytinge kadar düşmek bir Yılmaz Erdoğan becerisidir 😂
Siyah Kalp ise kendi bacağına sıktı
AB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.Bu saatten sonra Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı dizi yada filmler iş yapmaz.![]()
Haftaya aileyi büyütmemiz lazım. Hazır HalZey çalışmalara başlamışken, FikDam'da olaylara girişmeli. Yoksa bu senarist kötüler ile doldurmaya devam edecek ortalığı. Aile içinden çözmemiz lazım büyümeyi. 😁😁😁Her zaman olduğu gibi gerçekleri konuşuyoruz.![]()
Bahadır Özdener kendine değil ama Deniz Can Aktaş & Miray Daner'e güvenip HalZey yazsın yeter, onlar izletir.AB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.
Neyse Bahadır Özdener'de çok da güvenmesin bu reytinglere de, yine herkese bastık be 😂
Aksiyon please aksiyonBahadır Özdener kendine değil ama Deniz Can Aktaş & Miray Daner'e güvenip HalZey yazsın yeter, onlar izletir.![]()
Sayın admini olur olmadık yere etiket etme azarı yersin.
O mu evet.Forumdaki tüm FBliler bence
Sen GS'li miydin![]()
Bahadır Hudutsuz'a çok güvenmesin ne yapacağı belli olmazAB'de 13'ten kaça düşmüş ? Haaa 5'e 😂 O daha beter.
Neyse Bahadır Özdener'de çok da güvenmesin bu reytinglere de, yine herkese bastık be 😂
Renksiz hayatını canlandırıyoruz onunSayın admini olur olmadık yere etiket etme azarı yersin.
O mu evet.![]()
Forumdaki tüm FBliler bence
Sen GS'li miydin![]()
Seni bir banlar gökkuşağına dönersin.
Düşünürler tabi 😂Bahadır Hudutsuz'a çok güvenmesin ne yapacağı belli olmaz, 3. Sezon düşünüyorlarmış Hudutsuz için
Yeraltıya özen gösterse daha güzel olur.