7 Kasım 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

çok kötü bir fragmanla bölüme başlıyoruz yarın geçilirsek tüm suçlu raci beyi ilan edecem savunmak yerine bir eleştirim olucak ona resmen anneye çalısıyor bu hafta o fragman neydi öyle @batuhankaralar :( :( :(
O Çiğdem hanım bu söylediğin olmadı şimdiden havlu atmak yok , Anne eninde sonunda bizim elimizi öpecek biz 12 bölüm sonra Anne dizisini masada infaz ederiz merak etme , raci bey bu Uzakdoğu'dan gelen çakma diziye pabuç bırakmaz. Edhomuz güçlü konuyu istediği şekilde işler ama Anne eninde sonunda tıkanma yaşayacak , Çocuk sömürgesine son vereceğiz .

İçerde yine çok iyi gitmiş büyük tebrikler. Kırgın Çiçekler de güzel yükselmiş bakalım İçerde'nin özetiyle mücadelesinde neler olacak. :)

İçerde yine çok iyi gitmiş büyük tebrikler. Kırgın Çiçekler de güzel yükselmiş bakalım İçerde'nin özetiyle mücadelesinde neler olacak. :)
tumblr_na3bb0UXgb1skehi4o1_500.gif

Dalga geçiyoruz ama Kırgın Çiçekler iyi direniyor. Sezon sonuna kadar böyle devam edecek gibi. Örgü Ören Teyzeler Federasyonu'nu tebrik ediyorum :A

İçerde'nin AB seyircisini çaldık ya çıldırmış herkes :F altlarına kaçırmışlar Ayy koktu :A

İçerde'nin izleyicileri artık yavaştan kaçıyor her şey adım adım olacak azar azar eriyecek sonra puf :F

Yarın ABC1 sonuçlarına bakarsın kesin hangisi işine gelirse edhoda .ss
ABC'de 10 reyting alarak Anne'yi çift kaşarlı tost yapacağız :A Diğer kategorilerde de lider oluruz sen merak etme efsaneler ölmez :D