geçen hafta sbt de en çok izlenen diziler 1 kvp (11.88) 2 küçük gelin (11.43) küçük gelin bu hafta zirveyi alacak demiştim@Yakamoz-Asi
aaaa intikam listeye girmiş ölçüm cihazlarını sallayın bir hata olmasın
Haftalıkları ben hazırlıom bu hafta istesem çııkarırım.geçen hafta sbt de en çok izlenen diziler 1 kvp (11.88) 2 küçük gelin (11.43) küçük gelin bu hafta zirveyi alacak demiştim@Yakamoz-Asi
zaten at-avratsilah demiş atalarımızonlar tns nin eküri atları ilk sıraları paylaşmaları normal
İntikam şu ana kadar hiçbir anlığa giremedi! Bakalım diğer anlıkta kendine yer bulabilecek mi? Çok Haluk tarzı oldu ama neyse.
Kanal D anlıklarda iyi gitse görürsün sen heyecanı.Reyting sayfasının bu sene heycanı daha azBi pazartesi birde cuma
geçen hafta sbt de en çok izlenen diziler 1 kvp (11.88) 2 küçük gelin (11.43) küçük gelin bu hafta zirveyi alacak demiştim@Yakamoz-Asi
senaristler bir diziyi kolay kolay yukarı çekemez dizide önemli olan çatıdır. çatıiyi kurulmamışsa senarist hiç bir şey yapamaz.. beren herkesi öldürüp paketliyor niye babasının intikamını o aileden almadı bu kadar uzadı asıl sorun bu. i üstüne berenin berbat oyunculuğu eklenince ve birinsaları diziden soguttu. daha öncede yazdım dünyanın en iyi senaristi gelse bu diziyi kurtaramaz
Yahu asıl bu sene tadına doyulmuyor konu çok.Reyting sayfasının bu sene heycanı daha azBi pazartesi birde cuma
Valla helal olsun sonunda ama yine de 15 reyting garantigeçen hafta sbt de en çok izlenen diziler 1 kvp (11.88) 2 küçük gelin (11.43) küçük gelin bu hafta zirveyi alacak demiştim@Yakamoz-Asi
Bu srne intikam rekabet acısından pek tat vermiyorKanal D anlıklarda iyi gitse görürsün sen heyecanı.Anticiler coşar.))
intikam 25 e doğru gidiyor benceValla helal olsun sonunda ama yine de 15 reyting garanti
atv de diğer kanallar gibi saçmalamalı arada reklamlardaVadi bu hafta anlıklarda yükselemedi sanırım reklam düzeniyle alakalı bir sıkıntı sanırım. Yarın biraz düşüş yaşayabilir ama yine rahatlıkla zirvede yer alacaktır.
Perşembe reyting konusunun coşmamasının en büyük sebebi bu sanırım.Bu srne intikam rekabet acısından pek tat vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?