7 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

ULAAA COCUK VE ERKAN ÖLDÜ YAAAAAAAAAA ÖLMESELERDİ KARA COK SALAKLIK ETTİ ARKADASSS BOMBA YI AKTİF ETCENİ AKIL EDEMEDİ Mİ BIRAKINCA POYRAZA YALNIS YAPMICAKTI

oha ya oha karanın torunu gitti acayip üzüldüm erkanda öldü vadi inanılmaz bi bölüm off ya :(

zengin kızdan 1.5 reyting düsün vadiye ekleyin suan vadi 11 le basladı tnsde tahminen en az

Aramızda Kalsın reklam. 21.31

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 11.91 2) STAR: 4.97 3) SHOW: 4.2 4) TRT1: 2.9 5) SMNYL TV: 2.04

Son düzenleme:
@Bully intikam umarım yükselir yoksa bende şüphelenicem iyicesine Evenin dediği doğru herkes yükselişte kanal d düşüşte acaba kanal d ye postamı vurdu

İntikam bu hafta sbt'ye göre iyice düşüp ilk 50'nin dışında bulacak kendini herhalde. :F

Aramızda Kalsın özetini ve yeni bölümün bir kısmını izledim. Daha sonra Galip Derviş'in son bölümüne yetiştim baktım biraz. Biraz da Bekarlığa Veda. :)

vadinin bu anlığı en az 12.5 olmalıydı çünkü inanılmaz gidiyo neyse tns de daha yüksektir

@Bully intikam umarım yükselir yoksa bende şüphelenicem iyicesine Evenin dediği doğru herkes yükselişte kanal d düşüşte acaba kanal d ye postamı vurdu
İlk 2 anlığa girememiş. Tns'de bu kadar düşmez Hatta yükselebilir bile. Bölüm çok iyi.

İntikam reklam dönüşü 21:42.