Polat Şaşmaz
Favori Üye
Mematinin Meşhur Sözü Vardır BilirmisinKonuyu yine Vadi'ye çevirmeyelim.
Mematinin Meşhur Sözü Vardır BilirmisinKonuyu yine Vadi'ye çevirmeyelim.
Konuyu yine Vadi'ye çevirmeyelim.
Mematinin Meşhur Sözü Vardır Bilirmisin
Hep çeviriliyor zaten.hep başkaları mı çevirecedk konu dışına çıkacak sıra bende
Yok bilmiyorum.
- - - Ekleme - - -
Hep çeviriliyor zaten.
ne olacak ben sanal gerçeği belli olmayan şeylerden bahsetmiyorum koydum kanıtı ortaya
Yeri ve zamanı değil bence.
bnece tam yeri ve zamanı
- - - Ekleme - - -
Muhteşemsin Muhteşem Yüzyıl.Yok böyle rating AB de 19.00 sezon rekoru gelecek galiba...
KURT ÇOŞTU :
Telefondan giriyorum.Videoyu Koydum Gerisini de sen bul
Bence bugün Muhteşem hakkında konuş, Vadi hakkında yarın istediğin kadar konuşursun.
öbgç dandikliğinin 27 reyting aldığı 22.30 da yayına başlayan asmalı konak finalinin 80 üstü share aldığı...5 yıl süren baydıkça bayan.. caydıkça cayan yaprak dökümü safsatasının 22 reytingle final yaptığı bir ülkede galatasaray maçının 42 reyting alması zaten normal birşey....
öbgç dandikliğinin 27 reyting aldığı 22.30 da yayına başlayan asmalı konak finalinin 80 üstü share aldığı...5 yıl süren baydıkça bayan.. caydıkça cayan yaprak dökümü safsatasının 22 reytingle final yaptığı bir ülkede galatasaray maçının 42 reyting alması zaten normal birşey....
Vadicilerin hepsi mi böyle olur diye düşünüyordum. Gerçekten hepsi böyleymiş...öbgç dandikliğinin 27 reyting aldığı 22.30 da yayına başlayan asmalı konak finalinin 80 üstü share aldığı...5 yıl süren baydıkça bayan.. caydıkça cayan yaprak dökümü safsatasının 22 reytingle final yaptığı bir ülkede galatasaray maçının 42 reyting alması zaten normal birşey....
Vadicilerin hepsi mi böyle olur diye düşünüyordum. Gerçekten hepsi böyleymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?