Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu hafta normalde iş mantığa dökülürse büyük reytingli dizilerin güç kaybetmesi gerek... my da tarihte firuze diye bir şahsiyet yokmuş... kafadan tarihe sokulmuş.... kv pusuda son amerikalı karekter 2003 k.vadisinde aslan bey tarafından öldürülmüş.. diziye bir daha sokulmuş... cast direktörü milleti uyutmuş... bunlar basında çok yer aldı bakalım seyirci bunları kafaya takacakmı....
Arkadaslar bugun fikret otyam'in "hoşçakal istanbul" sergisine gittim ve vuruldum tablolara, cok basarililar.. Hepsi birbirinden zarif ve super bi gorsel şölen.. Sergi çırağan palace kepsinki sanat galerisinde.Gitmek icin önceden rezerve yapmayi unutmayin..eger o taraflara yakin bi yerde iseniz muhakkak gidin derim.. herkez burdayken soyliyim dedim..
- - - Ekleme - - -
Arkadaslar bugun fikret otyam'in "hoşçakal istanbul" sergisine gittim ve vuruldum tablolara, cok basarililar.. Hepsi birbirinden zarif ve super bi gorsel şölen.. Sergi çırağan palace kepsinki sanat galerisinde.Gitmek icin önceden rezerve yapmayi unutmayin..eger o taraflara yakin bi yerde iseniz muhakkak gidin derim.. herkez burdayken soyliyim dedim..
Takas Aga Fizik ve Matematik Öğretmeninden Sonra Bugün Şoförde Vadici Çıktı Arabada Beni Biri Aradı O Esnada Zil Sesi Kurtlar Vadisi-İstanbul Mix'ti.Demek ki ikimizin de zil sesi aynıymış.Adam Açtı Alo dedi Ama Benden Çaldığı İçin Konuşması Gerçekleşmedi
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.