7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

ezmek ben kalitesizlkten döküğlen bir vadi görüyorum
ayrıca 10 yılın çoğunda şaibeli agbi le 1. olmuş yani 1.liği belli olmaya kalan kısmında sbt de fatmagül tarafındans süründürülen bir vadi

- - - Ekleme - - -

berenin son filmi 50000 izlendi iyice dipi boyladı yani sinemada tutunamadı ondan tv ye döndü izleyiciyi falan düşündüğü yok.. çünkü başka şansı yok...

sinema ile tv aynı şey deği lanlamazsan anlama ya da nalamak isteme
recep ivedki tv de dökülüyodu sinemada rekorlar kırdı
beren sinemada 1. numara diyen de yok

berenin her dizisi tecavüz sevişme öpüşme koklaşma başka da bi cacık yok vadi e-ze-cek sakin olun korkunun ecele faydası yokkkkk
agb hiç yok

bencede korkunun ecele faydası yok ocağa daha çok var o güne kdar alacağınız başarı veya birincilik sizin için kardır
)

ekim ayının istatistiği ortada ... en yüksek oran hsok.da oda 8 reyting berenin reytingini t büyüküstün belirleyecek .. beren o doğu starı deniyor.. tuba çakılırsa berende çakılacak...

beyler reklamcılar ab ye bakmıyor abc gurubu var en çok o guruba bakıyor..

ekim ayının istatistiği ortada ... en yüksek oran hsok.da oda 8 reyting berenin reytingini t büyüküstün belirleyecek .. beren o doğu starı deniyor.. tuba çakılırsa berende çakılacak...

tubanın alacağı reytingi 5 le çarp berenin alacağı reyting ortaya çıkar
)

basit hesap

şimdi ocak gelmeden açığa kavuşturalım da olayı beren ab de birinci diyorum totalde dizi karakterleri türkiyeyeye ne kadar adapte edilirse o kadar yükselir;

- - - Ekleme - - -

beyler reklamcılar ab ye bakmıyor abc gurubu var en çok o guruba bakıyor..

takas duy bunları
abc de oranlar nasıl

vadi F grubunda lider olur
)

eeee hani beren saat bu yıl sinemada kalacaktı... beren sinemada çökünce perşembede kanal d çöküncü şark kurnazlığı doğdu... kanal d özel eğitimli asker gibi ocakta kışlaya sürdü... ama kanal d nin hesap edemediği şeyle de var elbette.. millet de hazır kıta bekliyor.... bence şuan başlasada revenge halini bir görseydik.. parrrrrrdon intikam..

tubanın kitlesi farklı onun kitlesi daha anadolulu halk . dizilerinde çok azı ab si yüksek çıkar.. tns de daha anadolu işleri yıukarda. ama berenin kitlesi daha çok ab ondan dolayı berenn şansı az kurtlar karşısında

- - - Ekleme - - -

kurtların abc si yüksek bildiğim kadarıyla

berenin reytingi totalde 5 geçmez... ab de 7-8 geçmez maliyete göre yayından kaldırılacak... eski çift haneli reyting dönemi yeni diziler için hayal....

ne alaka oöyle bir raportajı hatırlamıyorumbn forumda yokken konusu geçmiş olabilir
hiçbir reyting getiren oyuncu boş kalmaz uzun süre kanal d ısrar etmiştir ayrıca

- - - Ekleme - - -

tns nin ilk başlarda açıkladığı 3. grup bu dimi?

- - - Ekleme - - -

berenin reytingi totalde 5 geçmez... ab de 7-8 geçmez maliyete göre yayından kaldırılacak... eski çift haneli reyting dönemi yeni diziler için hayal....

komedi bu dediğin 5 reyting mi
d productions ı 2 dizisi yalan dünya veöbgz ab de 8 altına inmiyolar
totalde 5 yd 8-9 öbgz nasıl bir mantık bu

bencede korkunun ecele faydası yok ocağa daha çok var o güne kdar alacağınız başarı veya birincilik sizin için kardır
)

beren ses getirecek bir porojeye imza atmazsa şansı az çünküekranda çok yüzü eskidi zaten kenanla birlikte oldu her gün gazetelerede üstelik uyarlama işleri ilk başta genelde iyi gider ondan sonra çakılırlar.. beren çok dez avantajlı gidiyor işi çok zor

- - - Ekleme - - -

tns nin ilk başlarda açıkladığı 3. grup bu dimi?

- - - Ekleme - - -

evet o gurup paralı gurup bu tabi adama ev satacak yada araba satacaksa ab ye sadece bakar ama genel geçer şeylerse çogunluk mallar burda abc ye bakıyorlar ..

uyarlama olayıynın nasıl olduğunbabağlı uek da kadınların o kadar dişilği öne çıkmadı abd deki gibi küçük sırlar zaten baştan bozdu orjinaline uymak için revenge türkiyeye uygun bir senaryo hiç bozmadan gelebilir

reklamların ab ye göre verildiği uydurma bir şehir efsanesidir.... totalde iş yapmayan programların bir nevi avuntusudur... ab grubu genel topamın sadece yüzde9 u hangi ülke milyar dolarlık reklam sektörünü yüzde 9 un tercihine bırakır... bunu hangi akla-mantığa matemetiğe borçluyuz ya.... reklamların yüzde 90 ı totale göre verilir....isterse ab ciler uzayda eğitim görsün...

ben olacakları söylüyorum emre yalan dünya önceki yıllardan proje izleyici algısı değişti yeni reyting sistemiyle ... izleyici yeni dizilere pas vermiyor tns de ...

satacagın mala göre gurublar belirlenir hatat çok alt gurup var erkeler ,20 yaş üstü erkeler kadınlar çocuklar. sen hangi malı satacaksan o guruplara göre reklam veriyorsun ama ev araba gibi çok pahalı ürülerde en çok ab gurupları özelikle haber kanalları tercih ediliyor. kurtları zaten erkelere hitap ettiği içim parada erkelerde oldugu için ev araba konusunda kurtlara bu reklamlar daha fazla gelir.

- - - Ekleme - - -

berenin dizisinin senaristi pek parlak durmuyor son dizisini resmen batırdı adam birde uyarlanma işine imza atacak berenin işi çok zor

erkeklerin en çok izlediği dizi açık ara farkla kurtlar vadisi para erkekte doğal olarak para vadide boşuna ciro rekorları kırmıyo bu dizi reklamın babasını alıyo babasını

ben olacakları söylüyorum emre yalan dünya önceki yıllardan proje izleyici algısı değişti yeni reyting sistemiyle ... izleyici yeni dizilere pas vermiyor tns de ...

huzur sokağı örneği var
ayrıca yeni başlayan dizilerin hiçibrinde beren gibi bir star yoktu dila hanımdas sadece erken petekkakaya vardı onn da tutmayacağını geçen seneki al yazmalım dneyimine göre söylemiştim ;

görünen köy kılavuz istemez... beren bu ülkede yeni nesil cinsellik objesi.... eski nesil müjde ar gibi.... ama bu reyting çarkı ne yazıkki onuda yutacak haberi yok....üzüleceğim onun için...