7 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

agb yi şikeci ilan eden değerli arkadaşlarımız geçmişte yaşadıkları parlak günlerinde sebebinin aynı agb olduğunun hala farkında değiller:))

berncilerin halini 2 ay sonra göreceğim ben.... berenin dizisi önce gün değişecek .. sonra yayından kaldırılacak...

- - - Ekleme - - -

agb yi şikeci ilan eden değerli arkadaşlarımız geçmişte yaşadıkları parlak günlerinde sebebinin aynı agb olduğunun hala farkında değiller:))
elbette farkındayız.... agb şikeci şirket... belki vadinin reytingleri de şaibeli o yüzden ben yeni sisteme göre yazıyorum zaten... berenin bundan önce aldıkları beni ilgilendirmez.. şikeyi kanıtlaması gereken vadi değil beren... şikeyle suçlanannnn beren çünkü vadi değil..

yeni sistemle tns de yeni başlayan dizilerden en yüksek reytingi totalde 8 ab de 7 ile huzur sokağında... bu dizinin üstünü aşabilen yok... revenge dizisi türk toplumuna aykırı... senaryo kurgusu zaten daha önce ezelde işlenenin aynısı... cinsel olarak kullanamazlar bereni rtük yeni kurala göre ağır cezalar ödeteceler yoksa.... o yüzden berenin 8 üstü alacağı her reyting zaten şike demek.. bilmem anlatabildimmi..

senaryo ezelle aynı değil :D bir kere revenge de savaşılan güüç ezeldekinin çok çok üstü vadideki ilk kurtlar konseyi gibi bir olay ama daha kimler olduğu bile belli değil o güçlerin :D
ezelde cinayet üzerine kalıyor adam kendi intikamını alıyor revengede babası teröristlikle suçlanıyor babasının intikamını alıyor

berncilerin halini 2 ay sonra göreceğim ben.... berenin dizisi önce gün değişecek .. sonra yayından kaldırılacak...

- - - Ekleme - - -

elbette farkındayız.... agb şikeci şirket... belki vadinin reytingleri de şaibeli o yüzden ben yeni sisteme göre yazıyorum zaten... berenin bundan önce aldıkları beni ilgilendirmez.. şikeyi kanıtlaması gereken vadi değil beren... şikeyle suçlanannnn beren çünkü vadi değil..

kanıtlanmayan şaibe şaibe değil iftiradır, 1 yıl önce başlayan davadan hala bir sonuç alınamamışsa iftira olduğu kanıtlanmış demektir

ABD ye görede ırakta nükler silahlar vardı bir zamanlar .. ama savaş bittiğinde herşeyin uydurma olduğu anlaşıldı :))

- - - Ekleme - - -

bereni suçlayan vadiciler normal insanlar için behlül-bihter ortalıuğı kasıp kavurdu

senaryo ezelle aynı değil :D bir kere revenge de savaşılan güüç ezeldekinin çok çok üstü vadideki ilk kurtlar konseyi gibi bir olay ama daha kimler olduğu bile belli değil o güçlerin :D
ezelde cinayet üzerine kalıyor adam kendi intikamını alıyor revengede babası teröristlikle suçlanıyor babasının intikamını alıyor
sonuçta bir intikam dizisi değilmi ona bakarsanda karadayıda k.i. babasının intikamını alıyor.. ezel m.c.k çakması değilmi revengeye herkes monte uyarlaması derken sen nasıl değil diyorsun anlayamıyorum..

kanal d yanlısı değilim 1.si kanal d yanlılarına sorabilirsin :D 2. dizinin orjinalini izliyoum çok iyi bir senaryosu var kesinlikle ezel tipi diiz severler bayılacak ezelin başlangıç reytinglerini baz alırsak kötü başlamıcağı kesin. 3.sü abd yan rollerde oynamış bir kişi başrol olarak diziyi uçuruyorsa übü sınırları aşmış beren diziyi uzaya götürür

@emre beğenecektm ama buton yok.Beren+Beğen+like+......

yeni sistemle tns de yeni başlayan dizilerden en yüksek reytingi totalde 8 ab de 7 ile huzur sokağında... bu dizinin üstünü aşabilen yok... revenge dizisi türk toplumuna aykırı... senaryo kurgusu zaten daha önce ezelde işlenenin aynısı... cinsel olarak kullanamazlar bereni rtük yeni kurala göre ağır cezalar ödeteceler yoksa.... o yüzden berenin 8 üstü alacağı her reyting zaten şike demek.. bilmem anlatabildimmi..
Diziyi izliyormusun yoksa elini boşlukta sallar gibi sallıyormusun bu yazdıklarini? Revenge de ne cinselliğinden bahsediyorsun? Revenge'in yayınlandiği kanal bildiğin atv kanal D star gibi ulusal kanal cinsel hiçbir içerik olamaz.Bi Spartacus .bi G.o.T kadar olamaz.ABD rtuk'ü denen bişey var.Onlarda ancak öpüşmeden fazla ileriye gidemezler.Yapacaklar en fazla şey sevişmek.Cinsel organ barindirmayacak şekilde.

sonuçta bir intikam dizisi değilmi ona bakarsanda karadayıda k.i. babasının intikamını alıyor.. ezel m.c.k çakması değilmi revengeye herkes monte uyarlaması derken sen nasıl değil diyorsun anlayamıyorum..

olay direkt aynı değil diyorum ana tema intikam :D kenan intikam almıyor babasını kurtarmaya çalışıyor bence:D

- - - Ekleme - - -

forumdashın dediği gibi dizinin cinsellikle alaksı yok diğer beren dizilerinde de yoktu gerçi ama bazılarının aklı sekse çalışıyor sadece nedense:D

her bölüm behlülle mercimeği fırına veren kimdi acaba .. abazanlar hangi diziyi bekliyordu her hafta... fatmagüldeki ilk bölüm rezilliği ve rezaletinin açtığı yaralar kapanmadı... bir ilk okul çocuğunun wc de kıstırılıp bilmem neyin suçu ne olayının davası hala sürmekte... sorun her medya organının başka dizilerin rezilliğini görmesinde ... bence kv kötüyse de herkes kendi çöplüğünü temizlemeli ilk önce ...beğen butonlarını göreyimm....

berenin her dizisi tecavüz sevişme öpüşme koklaşma başka da bi cacık yok vadi e-ze-cek sakin olun korkunun ecele faydası yokkkkk :D agb hiç yok :D

her bölüm behlülle mercimeği fırına veren kimdi acaba .. abazanlar hangi diziyi bekliyordu her hafta... fatmagüldeki ilk bölüm rezilliği ve rezaletinin açtığı yaralar kapanmadı... bir ilk okul çocuğunun wc de kıstırılıp bilmem neyin suçu ne olayının davası hala sürmekte... sorun her medya organının başka dizilerin rezilliğini görmesinde ... bence kv kötüyse de herkes kendi çöplüğünü temizlemeli ilk önce ...beğen butonlarını göreyimm....
orası burası mı gözüküyordu öpüşmeyi de erotik buluyosan bişi demiyrorum artık ayrıca dalga konusuyu yengesi ile çıkması kimse game of thrones daki gibi erotik sahneler görmek için beklemiyodu :D

aga beğen butonu gelince hatırlat beğenecem :D aynen öyle

youtube da fatmagül aşkı memnu sahneleri dizi olarak değil başka türlü amaçla izleniyo zaten :d :d cinsellik olamdan agb olmadan beren dip yapar

- - - Ekleme - - -

agb yok yani vadinin tekrarı artık13 reytingle 1.olmaz:D

aynen 10.yılında tüm dizileri ezer ama :d :D

- - - Ekleme - - -

vadi korkusu fena sarmış arkadaşları :d

berenin son filmi 50000 izlendi iyice dipi boyladı yani sinemada tutunamadı ondan tv ye döndü izleyiciyi falan düşündüğü yok.. çünkü başka şansı yok...