hatta 1 e bile düşebilir o derece düşecek gibime geliyo
Benim "Arka Sokaklar" ile aralarında 1 reyting bile yok diyince totali anlayacak kadar zekam var. A/B`de geçmiş ve 1 reyting yok. Ben senin gibi görmezden gelmiyorum hiçbir grupu.
Sen de reytinglerden anlamaya başladın iyice bak.aaa totale baktın ama sen kaliteli grup var ya oraya bakmayı unuttun bu sefer nedense
- - - Ekleme - - -
2 ye düşer bence muhahaha
Sen de reytinglerden anlamaya başladın iyice bak.
hatta 1 e bile düşebilir o derece düşecek gibime geliyo
Birak 1 i gelecek haftaya kalmaz yayindan kaldirilir
bence yayından kaldırılma haberi her an ajanslara düşebilir o derece aga
Tatar Ramazan aslında evet yakında yayından kaldırılabilir. 2,5 reyting çok bile.
Karagül'ün daha fazla düşeceğini sanmıyorum yaz etkisi diyelimKaragül dün muhteşem bir bölümle ekrana geldi. Ama çok az da olsa reytinglerde 2 grupta da düşmüş
Tatar Ramazan bence iyi gitmiş.Dün biraz izledim Karagül'ün reklam aralarında.Ama benim anlamadığım birşey var.Forumda neden bir dizinin bitmesini isteyenler var ? Kaldırılır,kaldırılsın bilmem ne.O kadar insanın emeği var orda.
Eğer o diziyi beğenmezsen beğenmediğini söylersin.Ve forumda o diziyi takip eden bir kitle de var.Hiçbir polemiğe girmek istemiyorum ama böyle yapmayın bence...
Karagül'ün daha fazla düşeceğini sanmıyorum yaz etkisi diyelim
Zaten bu dizinin hep zirvede olmasını isterim çünkü çok kaliteli bir dizi ve FOX'a da çok yakıştı
şimdi adam beni sevmiyo benim sevdiklerimi de sevmiyo bu hesap yani bir diğeri de kanal fanatiği kanal d de siyah ekran oynasa tutar der över uçurur vs. mesajlar yerine gitmiştir
Kim olursa olsun bence olmamalı böyle şeyler