7 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül başarısını birkez daha gösterdi. Muhteşem bi bölümdü :) Özelliklede son sahne.

Benim "Arka Sokaklar" ile aralarında 1 reyting bile yok diyince totali anlayacak kadar zekam var. A/B`de geçmiş ve 1 reyting yok. Ben senin gibi görmezden gelmiyorum hiçbir grupu.

totalin 76 milyonu temsil ettiğini bilmeyenlere öğretecek çok şeyimiz var :D

Kendime gülüyorum ya. Takas'ın aklına uyup dizi polemiğine giriyorum. Neyse tebrik etmesini bilen bir insanım ben. Tebrikler Tatar Ramazan totalde iyi gitmiş. :)

Karagül dün muhteşem bir bölümle ekrana geldi. Ama çok az da olsa reytinglerde 2 grupta da düşmüş

Tatar Ramazan bence iyi gitmiş.Dün biraz izledim Karagül'ün reklam aralarında.Ama benim anlamadığım birşey var.Forumda neden bir dizinin bitmesini isteyenler var ? Kaldırılır,kaldırılsın bilmem ne.O kadar insanın emeği var orda.

Eğer o diziyi beğenmezsen beğenmediğini söylersin.Ve forumda o diziyi takip eden bir kitle de var.Hiçbir polemiğe girmek istemiyorum ama böyle yapmayın bence...

Tatar Ramazan bence iyi gitmiş.Dün biraz izledim Karagül'ün reklam aralarında.Ama benim anlamadığım birşey var.Forumda neden bir dizinin bitmesini isteyenler var ? Kaldırılır,kaldırılsın bilmem ne.O kadar insanın emeği var orda.

Eğer o diziyi beğenmezsen beğenmediğini söylersin.Ve forumda o diziyi takip eden bir kitle de var.Hiçbir polemiğe girmek istemiyorum ama böyle yapmayın bence...

şimdi adam beni sevmiyo benim sevdiklerimi de sevmiyo bu hesap yani :D bir diğeri de kanal fanatiği kanal d de siyah ekran oynasa tutar der över uçurur vs. :D mesajlar yerine gitmiştir :wink: