hatta 1 e bile düşebilir o derece düşecek gibime geliyo
Benim "Arka Sokaklar" ile aralarında 1 reyting bile yok diyince totali anlayacak kadar zekam var. A/B`de geçmiş ve 1 reyting yok. Ben senin gibi görmezden gelmiyorum hiçbir grupu.
Sen de reytinglerden anlamaya başladın iyice bak.aaa totale baktın ama sen kaliteli grup var ya oraya bakmayı unuttun bu sefer nedense![]()
![]()
- - - Ekleme - - -
2 ye düşer bence muhahaha![]()
Sen de reytinglerden anlamaya başladın iyice bak.![]()
hatta 1 e bile düşebilir o derece düşecek gibime geliyo![]()
Birak 1 i gelecek haftaya kalmaz yayindan kaldirilir![]()
bence yayından kaldırılma haberi her an ajanslara düşebilir o derece aga![]()
Tatar Ramazan aslında evet yakında yayından kaldırılabilir.2,5 reyting çok bile.
Karagül'ün daha fazla düşeceğini sanmıyorum yaz etkisi diyelimKaragül dün muhteşem bir bölümle ekrana geldi. Ama çok az da olsa reytinglerde 2 grupta da düşmüş
Tatar Ramazan bence iyi gitmiş.Dün biraz izledim Karagül'ün reklam aralarında.Ama benim anlamadığım birşey var.Forumda neden bir dizinin bitmesini isteyenler var ? Kaldırılır,kaldırılsın bilmem ne.O kadar insanın emeği var orda.
Eğer o diziyi beğenmezsen beğenmediğini söylersin.Ve forumda o diziyi takip eden bir kitle de var.Hiçbir polemiğe girmek istemiyorum ama böyle yapmayın bence...
Karagül'ün daha fazla düşeceğini sanmıyorum yaz etkisi diyelim![]()
Zaten bu dizinin hep zirvede olmasını isterim çünkü çok kaliteli bir dizi ve FOX'a da çok yakıştı![]()
şimdi adam beni sevmiyo benim sevdiklerimi de sevmiyo bu hesap yanibir diğeri de kanal fanatiği kanal d de siyah ekran oynasa tutar der över uçurur vs.
mesajlar yerine gitmiştir
![]()
Kim olursa olsun bence olmamalı böyle şeyler![]()