7 Haziran 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Takas dediği lafın üstünü kapatıp kendini haklı göstermeye çalışıyor ama yemezler,..

karagül her 2 gruptada 1 olmuş dizi gayet iyi reytingler alıyor
arka sokaklar totalde fena değil ab kötü
dila hanım orta karar ilerlemeye devam ediyor
tatar ramazan part 1 de fena başlamamış totalde 3 ab grubundada 3 olmuş dahada yükseleceğini düşünüyorum çok güzel bi dizi
beyaz show iyi gitmiş özellikle ab grubunda iyi giderek 2 olamayı başarmış

Tatar Ramazan boşluk dizisi olduğunu kanıtladı. Totalde 6 alırken şimdi anca 5 alabilmiş.

He @takas zirveyi alması an meselesi. Aradaki 2 reytingi PT2`de kapatamadı şimdi mi kapatacak? :kiki:

- - - Ekleme - - -

muhahahaha :kiki: :kiki:

- - - Ekleme - - -

2 diyo ya :kiki: :kiki:

Hemen de sevinmişiz. Yalan Dünya da ilk gün değiştirince böyle sevinmiştim 9 reyting alınca ama kendi ağzınla söylemiştin düşüş yaşayacak diye. Tatar Ramazan da gelecek hafta 3-4 anca alır biz de o zaman güleriz.

Boşluk dizisi olduğunu kanıtlamış zaten daha ne?

- - - Ekleme - - -

Takas dediği lafın üstünü kapatıp kendini haklı göstermeye çalışıyor ama yemezler,..
En iyi yaptığı şey.

:kiki: bu smilei bütün cümlelerine koyuyor sanki haklıymış gibi. Allah bilir evde sinirden neleri kırıyordur...

Karagül iki grupta da zirvede yer almış tebrikler.

Arka Sokaklar totalde 2.olmuş yine ve zirve şansı pek yok gibi görünüyor artık.

Tatar Ramazan beklediğimden yüksek almış ama ab grubunda düşüşe geçmeye başlamış, gelecek hafta net sonuçlar belli olacaktır.

- - - Ekleme - - -

RevaN kimseye laf yetiştirmene gerek yok bence zoraki gülüşler bunlar. Tatar Ramazan anca Karagül ve Arka Sokaklar biterse zirveyi alır :D

he deniz he 2 almış tatar :kiki:
tatar ramazan müthiş gitmiş bi geçen hafta 6 almıştı onun dışında 4-5 alıyodu çok iyi boşluk dizisi diyenlere güzel bi cevap oldu :kiki:

Karagül iki grupta da zirvede yer almış tebrikler.

Arka Sokaklar totalde 2.olmuş yine ve zirve şansı pek yok gibi görünüyor artık.

Tatar Ramazan beklediğimden yüksek almış ama ab grubunda düşüşe geçmeye başlamış, gelecek hafta net sonuçlar belli olacaktır.

- - - Ekleme - - -

RevaN kimseye laf yetiştirmene gerek yok bence zoraki gülüşler bunlar. Tatar Ramazan anca Karagül ve Arka Sokaklar biterse zirveyi alır :D

Onda bile alamaz bence. Diloş geçer onu gelecek hafta. :D

- - - Ekleme - - -

Tatar Ramazanın yayından kaldırılacağını düşünüyorum. Buraya yazıyorum 20 bölüme varmadan yayından kaldırılacak. İsteyen kayıt etsin yine. Gelecek hafta da biz güleriz. :X

biz sana her hafta gülüyoruz zaten revan kardeş :kiki: 2 alacak geçmiş olsun mesajları arasında 5 i geçti arkayla arasında 1 reyting bile yok hahaha :kiki: 2 aldı 2 :kiki:

biz sana her hafta gülüyoruz zaten revan kardeş :kiki: 2 alacak geçmiş olsun mesajları arasında 5 i geçti arkayla arasında 1 reyting bile yok hahaha :kiki: 2 aldı 2 :kiki:

6.24 - 5.22 = 1.02

😱 😱

Ciddi ciddi matematik derslerine başlaman lazım. Olmuyor böyle. Her reyting konusunda yanlışını kollayamam ki? :)

Gelecek hafta düşüş yaşayınca biz de koyabiliriz o " :kiki: " smileyindan. :):)

aaa totale baktın ama sen kaliteli grup var ya oraya bakmayı unuttun bu sefer nedense :( :( :kiki:

- - - Ekleme - - -

2 ye düşer bence muhahaha :kiki:

Benim "Arka Sokaklar" ile aralarında 1 reyting bile yok diyince totali anlayacak kadar zekam var. A/B`de geçmiş ve 1 reyting yok. Ben senin gibi görmezden gelmiyorum hiçbir grupu.

Arka Sokaklar da tabii Total grubunda başarısını sürdürmüş.