7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Memati üc kursun yedi ve ücüde öldürücü yere, MEMATI öldü selvi yinde polata emanet etti. Son sahne cok ama cok etkileyici idi Hele memati nin söyledifi sarki

Süper inanılmaz bir bölüm geride kaldı memati öldümü kim vurdu gelde 3 ay bekle

böyle bi son yok ya çakır öldüğünde ağlamıştım bu sefer kendimi zor tuttum babama ayıp olmasın diye

fatmagül çok iyiydi ya 4 ay ileri atladılar fatmagül hamile. mahkemeyi falanda mı anlatıcak acaba ordan mı öğrenecez

kim vurdu belli degil ama arkadaslar bu sefer Memati maalesef öldü Polat in yüz ifadelerinden bile anlasilir

memati vurulunca üstüne bide söylediği türkü çalınca insan otomatikman ağlama noktasına geliyo yazık oldu memati ölemez

- - - Ekleme - - -

kim vurdu belli degil ama arkadaslar bu sefer Memati maalesef öldü Polat in yüz ifadelerinden bile anlasilir

malesef öyle aga ne diyeceğimi şaşırdım böyle bi son beklemiyodum

pana forum çöktü resmen girilmiyo yoğunluktan

fatmagül çok iyiydi ya 4 ay ileri atladılar fatmagül hamile. mahkemeyi falanda mı anlatıcak acaba ordan mı öğrenecez

ayın 14 dünde fatmagülün mahkemesi var sanırım 21 inde bitiyor avusturalya yolculuğu var gibi ..

şu reytingler umrumda değil eğer vadi fatmagülden az izlenmişse gerçekten adam değilim o kadar iddaalı konuşuyom

fatmagülün foruma giremiyorum forum çökmüş resmen bu kadar ilgi ve alaka beklemiyordum ... ama tabiki milyarlarca insan aniden fatamgül sitesine girmeye çalışınca böyle aksiliklerde oluyor
))))))))))))