7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Arkadailar ne yalan söylim Kvp hakkında herkez sıktı diyo benim arkadaşlarımın hepsi Kvp ciydi şimdi Suskunlar moda oldu bütün yakın çevrem Suskunlar'ı izliyorlar. :)
Son sahne beğenilmiş olabilir ama kabul etmek lazım sıktı artık kimse izlemiyor :)))))

senin cevreni neden türkiye ye mal olmus gibi yaziyorsun, benim cevremdede Suskunlar hic izlenmiyor her iki kisiden biri vadi izliyor. SIktI dediginiz dizi hala tt oluyor, bölümden sonra forumuna girilmiyor.

ben şimdi babama suskunları aç desem o ne der bana dizinin ismini bile bilmezler dalga mı geçiyosunuz

senin cevreni neden türkiye ye mal olmus gibi yaziyorsun, benim cevremdede Suskunlar hic izlenmiyor her iki kisiden biri vadi izliyor. SIktI dediginiz dizi hala tt oluyor, bölümden sonra forumuna girilmiyor.
Tamam ben birşey demiyorum reytingler konuşacak :) ama zaten belli oldu Fgsn 1. :)

Yalnız suskunlarda güzel hemde baya reklam aralarında suskunları izledim bölüm süperdi

Vadi bir saat icinde 2 Reyting artmis bu her hafta böyle oluyor en az 1 reyting artiyor. Vadi nin baslama saati 21.45 tir o zaman reytinglerde kesinlikle artis olur.

benim çevremdede kimse izlemiyor vadiyi 10 kişiden 4ü falan izliyor suskunları

mematı ölmez. eğer ölseydi kurtlar bunu bir bölüm öncesinden yapar cenaze ile reytingi costururdur.

Tamam ben birşey demiyorum reytingler konuşacak :) ama zaten belli oldu Fgsn 1. :)

FGSN 1. olursa tebrik ederiz ne olacak. Sence Vadi Kanal D de FGSN TNT de olsa hangisi birinci olurdu? FGSN finale yaklasimasina ragmen ortalamada 10 Reytingi zor görüyor Vadi 9. sezonunda TNT de onun girtlagina yapisiyor!