7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Vadi bir saat icinde 2 Reyting artmis bu her hafta böyle oluyor en az 1 reyting artiyor. Vadi nin baslama saati 21.45 tir o zaman reytinglerde kesinlikle artis olur.

Şuanda o saatte bir tek Fox yayınlar ama seneye Atv'dey miş :chargrined:

Arkadaslarr ne yalan söylim Kvp hakkında herkez sıktı diyo benim arkadaşlarımın hepsi Kvp ciydi şimdi Suskunlar moda oldu bütün yakın çevrem Suskunlar'ı izliyorlar. :)
Son sahne beğenilmiş olabilir ama kabul etmek lazım sıktı artık kimse izlemiyor :)))))

dediklerine aynen katılıyorum .. herşey zamanında güzel uzatmayacaksın uzattıkça vurulmalar ölümler doğumlar hepsi inandırıcılığını yitirir ben vadici arkadaşlara aynısını söylüyorumda anlatamıyorum vadi bir zamanlar 18 reytinglere çıkmış 5 yıl önce şimdi 9 reyting alınca sevinçten çıldırıyor arkadaşlar bu duruma düşmüş hala vadi düşmanı ilan ediyorlar bizi vadiyle alıp veremediğim yok her dizinin ortalama ömrü taş çatlasa 3 yıldır fazlası zarar hem izleyene hem zaman harcayana ..

FGSN 1. olursa tebrik ederiz ne olacak. Sence Vadi Kanal D de FGSN TNT de olsa hangisi birinci olurdu? FGSN finale yaklasimasina ragmen ortalamada 10 Reytingi zor görüyor Vadi 9. sezonunda TNT de onun girtlagina yapisiyor!

tntye sanki zorla yolladılar parasını basmadı mı almadımı kabul etmediniz mi konuşmucan işte haa atv kapansaydı tnt kurtları karambolde alsaydı neyse bunun böyle olacağını panada biliyodu kabul etmicektiniz

benim çevremdede kimse izlemiyor vadiyi 10 kişiden 4ü falan izliyor suskunları

tamam sizin cevrenizde izlemiyor olabilirler ama bizimkinde de izliyorlar kardesim. Mesela yakin akraba olaral Almanya da tam 10 eviz bunlardan 6 si her hafta vadi yi izliyor birde Dayim var o ara sira önemli birsey oldukca izliyor

FGSN 1. olursa tebrik ederiz ne olacak. Sence Vadi Kanal D de FGSN TNT de olsa hangisi birinci olurdu? FGSN finale yaklasimasina ragmen ortalamada 10 Reytingi zor görüyor Vadi 9. sezonunda TNT de onun girtlagina yapisiyor!

her hafta olduğu gibi birinci geleni tebrik ediyorsun bu konuda dürüst tek vadi izleyicisi sensin ben bile senin kadar tarafsız değilim.. ne demişler yiğidi öldür hakkını ver :))

tntye sanki zorla yolladılar parasını basmadı mı almadımı kabul etmediniz mi konuşmucan işte haa atv kapansaydı tnt kurtları karambolde alsaydı neyse bunun böyle olacağını panada biliyodu kabul etmicektiniz

Buda Vadi nin gücünü göstermezmi? Adamlar kendinden o kadar eminki TNT gibi o zamanlar Reytingleri bile ölcülmeyen bir kanala gectiler.

memati ölürse isterse kanald geçsin izlemem çok iyiydi vadinin bu bölümü memati 3 kursunla vuruldu izlemem öldüyse :(

BIRAKIN ALLAHAŞKINA SUSKUNLAR DENİLEN DİZİYLE VADİYİ KIYASLAMAK RESMEN FERRARİYLE MURAT 124 KIYASLAMAK GBİ BİR ŞEY BU SHOW TV NEDEN VADİYİ BU SENE ALMADIDA REYTİNGDE 15.OLACAĞI BELLİ SUSKANLARI ALDI DİYE SORARSANIZ İŞİ BİLMEDİĞİNDEN SUSKUNLAR HE :fat:

asıl ölmezse izlememeniz lazım kafasına sıkmadıkları kaldı bi.

neyse bu gün mematinin değil elbetteki fatmagülün günüydü muhteşemdi ya niye 4 ay sonrasına attılar acaba finalde bekliyodum ben

la bırakın kanalı şimdi memati ölürse kanalın ne önemi var :(