Vadi bir saat icinde 2 Reyting artmis bu her hafta böyle oluyor en az 1 reyting artiyor. Vadi nin baslama saati 21.45 tir o zaman reytinglerde kesinlikle artis olur.
Şuanda o saatte bir tek Fox yayınlar ama seneye Atv'dey miş :chargrined:
Vadi bir saat icinde 2 Reyting artmis bu her hafta böyle oluyor en az 1 reyting artiyor. Vadi nin baslama saati 21.45 tir o zaman reytinglerde kesinlikle artis olur.
Arkadaslarr ne yalan söylim Kvp hakkında herkez sıktı diyo benim arkadaşlarımın hepsi Kvp ciydi şimdi Suskunlar moda oldu bütün yakın çevrem Suskunlar'ı izliyorlar.
Son sahne beğenilmiş olabilir ama kabul etmek lazım sıktı artık kimse izlemiyor ))))
FGSN 1. olursa tebrik ederiz ne olacak. Sence Vadi Kanal D de FGSN TNT de olsa hangisi birinci olurdu? FGSN finale yaklasimasina ragmen ortalamada 10 Reytingi zor görüyor Vadi 9. sezonunda TNT de onun girtlagina yapisiyor!
benim çevremdede kimse izlemiyor vadiyi 10 kişiden 4ü falan izliyor suskunları
FGSN 1. olursa tebrik ederiz ne olacak. Sence Vadi Kanal D de FGSN TNT de olsa hangisi birinci olurdu? FGSN finale yaklasimasina ragmen ortalamada 10 Reytingi zor görüyor Vadi 9. sezonunda TNT de onun girtlagina yapisiyor!
tntye sanki zorla yolladılar parasını basmadı mı almadımı kabul etmediniz mi konuşmucan işte haa atv kapansaydı tnt kurtları karambolde alsaydı neyse bunun böyle olacağını panada biliyodu kabul etmicektiniz
Şuanda o saatte bir tek Fox yayınlar ama seneye Atv'dey miş :chargrined:
memati ölürse isterse kanald geçsin izlemem çok iyiydi vadinin bu bölümü memati 3 kursunla vuruldu izlemem öldüyse
Buda Vadi nin gücünü göstermezmi? Adamlar kendinden o kadar eminki TNT gibi o zamanlar Reytingleri bile ölcülmeyen bir kanala gectiler.
Haberi bile çıkmıştı diye hatırlıyorum inşallah yanlıştır o zaman yeni kanalı sabırsızlıkla bekliyoreatv ikinci kez almaz diziyi tek bir şansı var fox .. fox olmasa büyük kanllarda yayınlanma şansını kaybeder..
Arkadaslar Vadi bence büyük bir ihtimalle atv ye gececek
Sence Atv de mi olsun Fox mu? Saati de sizi uyuyor üstelik