7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Hem Fatmagül'ü hem Kurtlar Vadisi'ni tebrik ederim. Ikisi de çok basarili gidiyorlar. :)

Beyler dedin
20-21 arası ip ucu verir geçen hafta dedim ara veren dizi güçlenmez aksine düşer
kurtlar ne umdu ne buldu:):))) bir hafta ertemeleri fena carpti artık bu reytinglerle kurtlari kimse almaz:):)))

Vadide heyecan üst düzeyde gelecek sezon izleyip izlemeyeceğim kanala bağlı hadi hayırlısı :D

Düğün başladı çal patlasın çal oynasın :DAbdülheye helal döktürüyor:D

- - - Ekleme - - -

Zaza geldi ahanda:D

- - - Ekleme - - -

Pusat arkadaşlarını getirdi şimdi de memati çağırdı inat:Dzaza geldi lan komedi aksiyon duygusal

Tmm heyecan full tavan memati ölecek duygusal ağlıcam ya;(polat ile memati harmandalı oynıcak mete mematiyi vuracak;(beyler izleyin dizi görün helal olsun vadiye reytingler umrumda değil helal

- - - Ekleme - - -

meraka gerek yok birinci belli zaten açık ara fatmagül :))

- - - Ekleme - - -

vadi 15 reyting alır diyen arkadaşalr nerde göremiyorum :))

arkadaşlar vadi izliyor

kurtlar da heyecan falan yok uyduruk bi düğün çekmişler polat para yapıştırır. ay benim düğünün olur mu :)))))

kurtlar bana göre değil zaten :))))
bu arada gerçek heyecan arayan ntv sporu açsın 100 metre koşu finali var hüseyin bolt rekor kıracak :))

İnsanlar Alemi çok iyi ya. 5'er 5'er'in kat kat üstünde. Umarım iyi reyting alır.:)

Haydi harmandalı oynıyalım bende biliom harmandalı Memati yi Allah Rahmet Eylesin

- - - Ekleme - - -

Memati vuruldu reklam girdi varmı böyle birşey yalnız memati ölürse gevur olarak ölecek