7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
başta şaka yapıyon falan sandım ama ondan bi farkın yok onun gibi düşünüyosun sana yakışmadı vallahi hemşerim olmana üzülüyorum başka bişey değil ama herkes düzgün olamaz o da var.

doğru diyorsun herkes bir olmuyor memleketimden senin gibi bir arkadaşın çıkması çok üzücü ama yapacak bişey yok yaratilanı seveceksin yaradandan ötürü :)) mecburuz yani :))

Kara bekle kurtarıcaz seni koçum:D

- - - Ekleme - - -

Polat teröristlerin yuvasına doğru adım adım yaklaşıyor

- - - Ekleme - - -

Vadinin sezon finalinden önemli anlarını favoriforumdan takip edebilirsiniz sunucu benim:D

Katliamı yaşar ağa yapıcak oğlunun intikamını alacak

- - - Ekleme - - -

Bu bölüm 1.olmazsa kafamı keserim offff süper ötesi bölüm heyecan daha yeni başladı

- - - Ekleme - - -

Bu bölüm 1.olmazsa kafamı keserim offff süper ötesi bölüm heyecan hız kesmiyo ya offfffffffffffffffffffffffffffff fatmagülcüler seyretsin baksın dizi görsünler

20:00 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.41 , 2) FOX: 3.45 , 3) TNT: 3.14 , 4) ATV: 2.55 , 5) SHOW: 1.84

kurtlar yokları oynuyor. eski reytingini bile zor alacak gıbı :):):) 3culuk çok fena :):)

Beyler bu saatleri takmayın 20-21 reytingleri gerçekleri yansıtıyor hele birde vadi uzarsa o zaman reytingleri görün:D

- - - Ekleme - - -

Yani birdahaki saatler gerçek bunlar özet