7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Dün suskunları izledim. Dün çok çok harika bir bölümdü. Hayatımda izlediğim en güzel bölümlerden, dizilerden biriydi dünkü bölüm. Bu dizide ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. Şaşkınlıkla ve heyecanla bir bölüm izledim. Çok harikaydı ya...

iyi bahane yazmışsın geceden beri düşünüyodun heralde

- - - Ekleme - - -

kanal d berenin resmini koysa gene 10 reyting alır o kadarda büyük bişey yoktu zaten

- - - Ekleme - - -

ne olursa olsun vadi 1.'dir bu reytingler de gerçekçilik yok

noldu 1 haftadır artislik yapıyodunuz vadinin devri çoktan bitti

- - - Ekleme - - -

Doğru söylüyorsun vadi Tnt'de de 1.olmuştu ama reklam vererek yada oynatmayıp erteleyip 2.liğe düşürdüler

bahaneye bak ya ona bakarsan fatmagül ara verdi onun sayesinde birinci oldu
)

- - - Ekleme - - -

Vadinin gerçek reytingi 50 gibi ama sbt indiriyor 2000 kişinin izlediğine mi inanıcaz biz ? tüm Türkiye'de ölçüm yapılsın en az 50 reyting garanti 2000 kişinin izlediği şeyle o 1.oluyor sanki
tamam

- - - Ekleme - - -

10.yıllık bi dizi olduğu için ve retinglerini koruduğu için kvpyi tebrik ediyorum. fgsnde tebrik ediyorum yeni bidizi 10.yıl sürsün görelim reytingler nasıl değişyo eskisi gibi reyting alamıyor fgsnde

bahane yapma 30 yıl daha sürse gene zirvede olur rahat ol ama kaliteli dizi farklı oluyor+

- - - Ekleme - - -

abd de bile 20 bin kişiyle yapılıyor ki oranın nüfusu 400 milyona yakın 2 bin kişiden şikayet etmeniz komik. o denekler aylarca araştırılıp seçiliyor öyle kafadan atma yok ve kırsal kesimde yoğun sizin reytinginizin bol olduğu yerler

QUOTE=destere;681463]tabiii fragman rekortmeni dizi hep yenildiği halde normalde üst sıralardadır
) 3D farkı ben başlattım ama çoğu arkadaş kullanıyor koyu kırmızınında özeti 20 reyting alıyordu
)[/QUOTE]
Destere çok abarttın ha

Doğru vadi fatmagülün özetini geçer

Tamam

sokaklardaki adamlar fatmagül izlemeye gitmişti sanırım
)
Anladım

fgsn beklendiği gibi kvp nin önünde
alemin kralı anlık reytingte geçmesine rağmen gene listede suskunların gerisinide
milyoner çok iyi gitmiş böyle zorlu güne rağmen
unutma beni-beni affet-deniz yıldızı 3lüsü gene süper

- - - Ekleme - - -

fgsn beklendiği gibi kvp nin önünde
alemin kralı anlık reytingte geçmesine rağmen gene listede suskunların gerisinide
milyoner çok iyi gitmiş böyle zorlu güne rağmen
unutma beni-beni affet-deniz yıldızı 3lüsü gene süper

Vadicilerin bahaneside bitmiyor ya.Yok TNT çok reklam veriyor yok SBT ölçüyor falan filan.SBT sadece Vadinin reytinglerinimi ölçüyor sanki.
TNT'nin çok reklam verdiği falanda yok siz gidin bi ATV'yi görün şimdi.Reyting yine değişmeyecek yine aynı şekilde reklamlar..

vadi rekorlarin dizisi

Hem Fatmagül'ün Suçu Ne hem Kurtlar Vadisi Pusu çok basarili gitmisler!

Iki diziyi de tebrik ederim!

Fatmagul'un Sucu Ne? izledim cok muhtesem bolumdu 10 reyting almis ve Vadi Sezon Finaline ragmen bukadar az reyting almasi cok kotu.Bu hafta Haftaliklarda Muhtesem acik ara 2 gruptada onde.

dedik o kadar vadi bitti diye tt olmak zor bişey değil mynin daye hatunu bile 4 gün tt kaldı memati bi zahmet olsun seneye memati ölmezse reytingler dahada düşer

Maç süper ya polonya müthiş oynuı gol oldu lewandowskl attı beyler

- - - Ekleme - - -

Polonya bu gölü haketti

- - - Ekleme - - -

Yunanistan fark yiycek

- - - Ekleme - - -

Yunanistan fark yiycek

- - - Ekleme - - -

İnşallah İspanya kupayı kaldırır