7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Tamam arkadaşlar tartişmaya gerek yok yeni szona bakalim vadiyede fatmagülede başarilar diliyorum hadi bakalim

Fatmagüle tebrikler vadinin sezon finali olmasına rağmen 1. olmus tabi bu 2000 kişiye göre ben inanmıyorum daha çok izlediğine ama tebrikler yinede ama vadinin şu müthiş bölümle 8-9 alması gerçekten komedi

yaklaşık 10 dkdır yorumları okuyorum bazır arklar insanların vadiden sıkıldıklarından bahsediyo hiç kimse bir şeyden sıkıldığı falan yok bu reyting denen ölcüm cihazları genelde batı şehirlerinde olduğu için reytinglerin bu şekilde olması normal çünkü kimse kusura bakmasın ama batı erkeiğin çoğu kılıbık tv kumandasını vermiş hanıma ... ama doğuda öylemi ben iç anadoılu ve doğuda gezdiğim için yöre halkının nabzını ii tutuyorum perşembe akşamları aileçek oturup kurtlar vadisi izlendiğini gördüm çok

S Onuclar nerdeee ???

Bu arada tüm karne alan arkadaslara tebrikler.. Bayaa gecmis aradan.. karne almanın duygusunu ozlemedim deği.. Univlerde demi bı karne falan olsa diycem.. Neyse saçmaladim :)

40 tan aşağısı kurtarmaz madem rakam söylüyon bari etkili bişey olsun :))

- - - Ekleme - - -

Reytingler halen açıklanmadı yuh:D

- - - Ekleme - - -

Vadi ab de 1.olmuştur İnşallah:D

açıklandı açıklandıda foruma eklememişler hayallerin yıkıldı yine :))

- - - Ekleme - - -

yok artık saatlik reytinglerde 9 geçtik total 9 deil yok artık ...

vadinin aldığı sonuçlar normalde,.. fatmagülün geçen hafta 12 idi ab grubu bu hafta nasıl 10 a düştü ben ona hayret ediyorum :)) sbt nin fatmagüle bir kastı var sanırım :))

Son düzenleme: