7 Haziran 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
kvp sezon finali bile fgsn nin gerisinde insanlar sıkılmış artık

Haberi bile çıkmıştı diye hatırlıyorum inşallah yanlıştır o zaman
yeni kanalı sabırsızlıkla bekliyore

sen niye bekliyore
) son sezonu izlemeye niyetlimisin yoksa
) önümüzdeki sene beren dizi çevirmiyormuş eğer perşembe bişey bulamazsam vadi izleyebilirim son sezonu sanırım tabi inanmıyorumda yinede öyle umut ediyorum inşallah son sezonudur
)

kvp sezon finali bile fgsn nin gerisinde insanlar sıkılmış artık

sezon finalinin fatmagülü geçebileceğini düşünüyordum geçemediğine göre artık vadiyi hazırlayanların aklını başına alıp önümüzdeki yıl bitirmeleri tek dileğim
) neyse bana ne oluyorki izleyen memnunsa yapacak bişey yok
)

Bahadir Özdener iki programda seneye son sezonumuz tam 35 Bölüm olacak dedi. Yani daha fazla uzatacaklarini düsünmüyorum

Vadinin farkı işte herkes vadiyi konuşuyor Seven sevmeyen herkes

tnt kadar basit bir kanal yok hd yayın bile sunamıyor star tv show tv hd kanallari bit orani çok çok iyi atv hd de fena deil kanald hd de hd deil adı hd sadece tnt ise normal yayın yapio 16/9 bile deil bırakın arkadaslar tnt bitik kanalda 14 ü gördük biz

memati olmadan farklı konsept falan olmaz

Farklı konseptte başlıcak diyolardı

onu 2 sene önce demislerdi Haziran 2011 de pusu bitecek ve yeni konsept baslayacak dediler ama yapmadilar pusu yu uzattilar. Bahadir Özdener son aciklamasinda 35 Bölüm sonra final yapacagiz artik cok yorulduk dedi.

Bahadir Özdener iki programda seneye son sezonumuz tam 35 Bölüm olacak dedi. Yani daha fazla uzatacaklarini düsünmüyorum

35 bölüm olcağını sanmıyorum bu seneki gibi yaparlarsa her iki haftada bir dinlendirirlerse 20 bölüm anca çekerler ..

Son sezon izlerim ya bide çoğu dizim fox ta kvp de orda olursa fena olmaz

sende haluk gibi fox haricinde yayınlanan dizi izlemiyormusun yoksa
)

yok la öle değil
başka kanallardanda izliyorum pzt survivor salı ps yedili cuma yln dunya
denz yıldızıyla dnle sevgili hafta içi ya hergünüm foxta geçiyo ondan
persembede bos bsy izlemiyom ama kvp olursa foxta izlerim