Haberi bile çıkmıştı diye hatırlıyorum inşallah yanlıştır o zamanyeni kanalı sabırsızlıkla bekliyore
Sence Atv de mi olsun Fox mu? Saati de sizi uyuyor üstelik
kvp sezon finali bile fgsn nin gerisinde insanlar sıkılmış artık
sen niye bekliyore) son sezonu izlemeye niyetlimisin yoksa) önümüzdeki sene beren dizi çevirmiyormuş eğer perşembe bişey bulamazsam vadi izleyebilirim son sezonu sanırım tabi inanmıyorumda yinede öyle umut ediyorum inşallah son sezonudur)
kvp sezon finali bile fgsn nin gerisinde insanlar sıkılmış artık
la bırakın kanalı şimdi memati ölürse kanalın ne önemi var
la bırakın kanalı şimdi memati ölürse kanalın ne önemi var
Farklı konseptte başlıcak diyolardıBahadir Özdener iki programda seneye son sezonumuz tam 35 Bölüm olacak dedi. Yani daha fazla uzatacaklarini düsünmüyorum
Farklı konseptte başlıcak diyolardı
Bahadir Özdener iki programda seneye son sezonumuz tam 35 Bölüm olacak dedi. Yani daha fazla uzatacaklarini düsünmüyorum
Son sezon izlerim ya bide çoğu dizim fox ta kvp de orda olursa fena olmazsen niye bekliyore) son sezonu izlemeye niyetlimisin yoksa) önümüzdeki sene beren dizi çevirmiyormuş eğer perşembe bişey bulamazsam vadi izleyebilirim son sezonu sanırım tabi inanmıyorumda yinede öyle umut ediyorum inşallah son sezonudur)
Son sezon izlerim ya bide çoğu dizim fox ta kvp de orda olursa fena olmaz
35 bölüm olcağını sanmıyorum bu seneki gibi yaparlarsa her iki haftada bir dinlendirirlerse 20 bölüm anca çekerler ..
Tnt den baska kanal yapmaz öle 1-2 hfta ara vermez yani
sende haluk gibi fox haricinde yayınlanan dizi izlemiyormusun yoksa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?