- Reaksiyon puanı
- 114,134
- Puanı
- 1,060
Çünkü geçerO öyle ama tek forumda bu konudaÇukur'a bir şey demiyorsunuz ama Yasak Elma Çukuru rahat geçecek gibi bir havada
Çünkü geçerO öyle ama tek forumda bu konudaÇukur'a bir şey demiyorsunuz ama Yasak Elma Çukuru rahat geçecek gibi bir havada
total genel izleyicilere diyen lere iyi cevap valla.AB ÖNEMLİ..Çünkü geçerve AB önemli. Bu dizide TOTAL'den daha önemli
Benim bildiğim reklam geliri için en önemli ABC 1 Bence sezon boyu AB Yasak Elma Çukur Total giderÇünkü geçerve AB önemli. Bu dizide TOTAL'den daha önemli
Bir çok dizi Total ile ab arasında uçurum fark oluyor ve ozaman herkes Ab Ab diye konuşup duruyor. Neyse Ekim ayında belli olsun oranlar ozaman tartışırızBenim bildiğim reklam geliri için en önemli ABC 1 Bence sezon boyu AB Yasak Elma Çukur Total gider
Aslında herkes işine gelen grup önemli diyorBir çok dizi Total ile ab arasında uçurum fark oluyor ve ozaman herkes Ab Ab diye konuşup duruyor. Neyse Ekim ayında belli olsun oranlar ozaman tartışırız
Ben birincilikten ziyade herzaman oranlara odaklanmaktayım. 4 üzeri olan diziler şu zamanlarda başarılıdır. Artık zor alınıyor o oranlar artı Yasak Elma her kesime benzer hitap etmişAslında herkes işine gelen grup önemli diyorEvet daha yolun başındayız
FOXUN DEDİĞİNE GÖREDE okuma yazma bilmneyenler içinm yapmışlar diziyi..köyde yaşayanlara..erkek izleyicilere savaşçı..Ben birincilikten ziyade herzaman oranlara odaklanmaktayım. 4 üzeri olan diziler şu zamanlarda başarılıdır. Artık zor alınıyor o oranlar artı Yasak Elma her kesime benzer hitap etmiş
Mesela Bir Zamanlar Çukurova o ikinci olsada çift haneli reyting alıyordu ve bu yetiyor bize.
Tüm diziler düşük başlamakta. Bakalım o ne yapacak ama 5 altına inmedikçe memnun kalır kanalı. 5 altı tehlike canları, 4 altı final yolu olmakta.
bende yasak elmacıyımTebrikler Yasak Elma.
Bir tek sen yazdın teşekkür ederim@Dosi Yorumlu bir şekilde çok güzel olmuş konu; değinmek istedim.
kadir kim kardeşimBu arada yeni fark ettim; kadir çok kötü gidiyor. Ab’de ilk 100de yok, totalde deiyi değil. Formatı çabuk tükendi herhalde, üzüldüm.
Fox gündüz kuşağı Temizlik Benim İşim programı sunucusukadir kim kardeşim
oprogram gelin kaynanalı olsaydı izlenirdi..Fox gündüz kuşağı Temizlik Benim İşim programı sunucusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?