7 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

7 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arka Sokaklar - Tekrar (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Hollanda - Türkiye Maçı (Star)

Oy: 13 56.5%
  • Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu - Yeni Dizi (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Huzur Sokağı - Yeni Dizi (ATV)

Oy: 8 34.8%
  • Uçurum - Tekrar (ATV)

Oy: 3 13.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Arayıcının Efsanesi (Fox)

• Olacak O Kadar (Fox)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
20:30 - 20:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 9.33 , 2) ATV: 4.93 , 3) KANALD: 2.67 , 4) TRT1: 1.58 , 5) FOX: 1.53

S.G.A.T ilk defa izlediğin bir dizi hakkında bu yorumu yapmanı doğru bulmuyorum açıkçası.Sanırım önceki sezonları da izlemedin.Tam tersi bu oranları hakediyor.Zaten dizinin belli bir izleyici kitlesi oluşmuş durumda.Dizi maçın gidişatına göre yarın zirvede yer alabilir belki.2.lik kesin ama liderlik maça bağlı görünüyor.

Feriha 9 reytinge aldı diye hemen coşmuşsunuz yine. :D

Ne bekliyodunuz ki, ilk bölüm sonuçta. Medya aylardır bu diziyi konuşuyor, insanlar merak ediyor. Yani bu reyting tamamiyle ilk bölüm gazı. :)

Feriha gün geçtikte eriyecek bence...

Son düzenleme:

Ne bekleyidunuz ki, ilk bölüm sonuçta. Medya aylardır bu diziyi konuşuyor, insanlar merak ediyor. Yani bu reyting tamamiyle ilk bölüm gazı. :)

Feriha nasıl az az yukselerek zırveye oturduysa aynen öyle çökecek.

Ne bekleyidunuz ki, ilk bölüm sonuçta. Medya aylardır bu diziyi konuşuyor, insanlar merak ediyor. Yani bu reyting tamamiyle ilk bölüm gazı. :)

katılıyorum haftaya göçeçek eriyecek sonra final yapacak

AFK dizisi Eriyen bi dizidegil 1.Bölümünden beri Reyting kazanan dizi , Dizinin artik büyk bi Seyirci kitlesi olmus , Herkez Cuma günleri yine alisildigi gibi ShowTV AFK yi acacaktir... benim iki nenem bile bu diziyi takip ediyor ...

Medyanın diziyi konuşması dizinin reytinglerinin yüksek olmasına neden olmaz.Diziyi izlemeyen bir kitle neden medya etkisiyle diziyi izlesin ki.Bu reytingleri belki ilerleyen zamanlarda alamaz ama ilk 3 kesinlikle garanti bu dizi için.Deniz söyledi dersiniz :) ama tersi olursa Lordly söyledi diyeceğim :)