Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Yoo işte SÇK nedeniyle üzgün olduğun için teselli etmeye çalışıyorum sen de iyice canavar yaptın beni.
Ben niye üzgün olayım sen iyi misin ya?
Sanki senin gibi ağlanıyorum.
Sana diyorum ki ben zaten 6’ya düşer diyordum ama 5’e düşmüş bu da kötü değil.

Çarşamba günleri Sadakatsiz izleyecek olmama rağmen SÇK’nın bu oranlarla gideceğini düşündüğüm için sevineceğim.

@alperuz senin gibi sağa sola saldıran egoist biri değil.
Tamam canım öyle olsun.
Valla SÇK'yla hiçbir derdim olmazdı ama aylardır inatla pompalanması antipati yarattı o yüzden bırak da sosyal medyanın büyük kısmı gibi ben de sevineyim.

Sen şimdiye bakma Sadakatsiz gelecek hafta daha da yükselince o 5 reyting de gider.

Reactions: Gerekli24
Boşa pompalanmadı en azından hakkını verdi. Senin dizin gibi bir bölümde 2’ye düşmedi.
2 rakip karşısında 5’e düştü alt tarafı.

Reactions: Dosi
Yeni profilim nasıl olmuş kapıları kapatan kadını koymak istedim.
Düşmanımın düşmanı dostumdur.
@Özgür @Yiğitt @Dosi

Boşa pompalanmadı en azından hakkını verdi. Senin dizin gibi bir bölümde 2’ye düşmedi.
2 rakip karşısında 5’e düştü alt tarafı.
Tamam işte daha da düşecek 5 diye şartlama kendini.

Yeni profilim nasıl olmuş kapıları kapatan kadını koymak istedim.
Düşmanımın düşmanı dostumdur.
@Özgür @Yiğitt @Dosi

Tamam işte daha da düşecek 5 diye şartlama kendini.
Düşmanın olması için sana bir şey yapmış olması, zarar vermesi gerekir ama kıskançlığından ne yapacağını şaşırdın.
Dün ağır ilerliyor denildiğinde harika attığın, buzdolabı izlemek istemiyorum dediğin diziyi profile koymak da ancak sana yakışırdı.

Reactions: Dosi and Aserat
Umarım ses verir artık MF, romantik komediye de ihtiyacı var insanların. Böyle güzel bir yapımın harcanmaması gerek.

Reactions: Özgür
Bu sahneyi bile esirgediler izleyicilerden. Senaryo yazılmış, uygulanmış çekimi bile yapılmış ama internete özel videoda bile bu öpüşme sahnesi yok, kesilmiş. Nasıl olur da drone ile çekim yapan normal kameramandan daha iyi çekim yapar? Gerçekten sinir krizi geçirtecekler izleyicilere. Bu adam da yayınlamasa görüntüleri haberimiz olmayacak.

Sadakatsiz beni çok fena ters köşe yaptı ama ben tutmasını kanala hâlâ bağlamıyorum
Kuruluş beklenen gibi açılış yapmış. Sen Çal Kapımı bu kadar düşüş de beklemiyordum.

Sadakatsiz’in reytingleri artmaya devam eder bu gidişle, Sen Çal Kapımı’nın resmi YouTube hesabı bile Sadakatsiz reklamı yapıyor. Dalga geçiyorlar herhalde rakip dizinin reklamını yapmak nedir ya?

SÇK düşmesini bekliyordum ama Sadakatsizi böyle beklemiyordum beğenmiş olmama rağmen hemde ya

Dün akşamki bölüm dram ve yan karakter ağırlıklı gidilmiş böyle rakipler varken yanlış hamle yapılmış ama bitmesini ben de istemem.
Bence aşk itirafı bu kadar erken gelmeliydi bundan sonra diziyi bırakan çok oluyor bu tarz dizilerde

Reactions: Özgür
Harbi çok saçma Mf Medyapım tamam birlikte çalışıyorlar genelde ama senden bu kadar izleyici çalan dizinin de reklamını yapmazsın

Reactions: uyumayanadam
Sadakatsiz için bir yanım yüksek vermek istese de yorumlardan ötürü düşük verme taraftarı oldum, üzgünüm. Tekrarları da çok iyi gitmiş, haftaya çift oranları görmesi muhtemel.

DEK bu oranları kötü değil, normal kanallara yeter ama Acun'a yeter mi bilemedim. Bu civarda gider sezon boyu.

Kuruluş aradan çok iyi dönmüş tahminlerime yakın.

SÇK'nın düşeceğini biliyordum da bu kadar düşmesi sürpriz oldu. 26'da biter.

BAM bu oranlarla giderse kanal fişini çekebilir. Kötü düşmüş.

Sadakatsiz'in resmi youtube kanalının altı bu tür yorumlarla dolu, SÇK'dan Sadakatsiz'e ciddi geçişler var. SÇK, kendini toparlamazsa geçişler devam edecek gibi duruyor. Sadakatsiz'e kaptırdığı izleyiciyi geri çekmesi gerek yoksa elindekinden de olacak.

Reactions: Gerekli24