Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    24
Neyse bugün büyük şok yaşadın sana daha fazla yüklenmek istemiyorum.

Dediklerinin hepsine katılıyorum. Tüm romcomlar kış sezonuna geçince dram hikayelerine başvuruyor ama bu geçiş çok keskin oldu. Hande ve Kerem’in uyumu gerçekten harika son zamanların en ateş eden çifti. Yönetmende büyük sorun var. Pırıl ve Engin’in öpüşme sahnesi yakın çekimden verildi ama Eda ve Serkan’ın ilk öpüşmesi mesela resmen caddenin karşısından çekilmiş gibiydi. Dediğin fotoğrafları da gördüm bugün sosyal medyada onları kullanmak varken uzaktan kullanıp sonra da fanları ciddiye almayarak internet özele yine Hint dizisi gibi perdeler arasında öpüşen çift göstermek çok saçma. Fanlar 2 haftadır çırpınıyor, etkinlik düzenleyip MF’ye yazıyor ama ses yok.

Neyse bugün büyük şok yaşadın sana daha fazla yüklenmek istemiyorum.
Yoo ben hiç de şok yaşamadım. Sadakatsiz beklediğim gibi aldı, bir diğer dizim de 5 bandında aldı bu da beklediğim orandı 5-6 bandında alır diyordum.
Asıl şoku sen yaşadın.
Senin gibi 6 alan dizim 2’ye düştü diye ne sağa sola çemkirdim ne de rakip dizilere kötü şeyler söyledim.

Sorunun bu tarz şeylerde olmadığını ve yazın bitmesiyle bu dizinin egemenliğinin de bittiğini ne zaman anlarsınız acaba.
İzlemediğin şeylere ön yargılı yaklaşıp saldırmanın yanlış olduğunu ne zaman anlarsın acaba?

Egemenliği falan bitmedi hala iyi diğer yaz dizileri gibi 2 mi alıyor sanki.

Reactions: Aserat
Keyifle okuyorum aşko devam.

İzlemediğin şeylere ön yargılı yaklaşıp saldırmanın yanlış olduğunu ne zaman anlarsın acaba?

Egemenliği falan bitmedi hala iyi diğer yaz dizileri gibi 2 mi alıyor sanki.
Egemenlik demek zirvede olmak demek 2-3 reyting düşerek zirveyi kaybettiğine göre egemenliği de bitmiş oldu.

Aksine... Menajerimi Ara reytinglerinden sonra Kerem Çatay...
Burada söz konusu yaz dizisi yapımcısı olduğu için kimin hicvedildiği belli.
Ay Yapım o kadar bile düşünmüyor çünkü.

Reactions: Sherlock
@alperuz olsaydı daha heyecanlı olurdu

Aserat artık sıkışınca he he görselini devreye sokuyor ve kaçıyor
Ya o görseli koyuyor ya OK diyor ya da daha fazla yüklenmeyeyim diyor.
Aslında havası sönüyor ve kaçıyor.

Ay canım gel de sarılayım kıyamam sana.