Kış sezonunda tutulmak için hafif dram karıştırılabilir kabul ediyorum ama ağırlıklı olarak romantik komedi devam edersin. Hande ve Kerem çifti gerçekten çok uyumlu ve tatlılar, gerçek hayatta da aralarında bir şey olabilir diye düşünüyorum. Bu çiftin kıymeti bilinmeli, sahneler ona göre yazılmalı. 11 - 12. Bölüm bu konuda iyiydi ama dünkü çok kötüydü. Ağırlıklı olarak drama geçiş yapılacak hissi var umarım olmaz ve romantik komediyle dengeli olur. Yine fragmanlar çok kötü hazırlanıyor, merak uyandırmıyor. PR'a ağırlık vermeleri gerek. Son iki bölümdür montajda sıkıntılar var, çok keskin geçişler oluyor bu yüzden sahnelerin uyumu olmuyor. Son olarak Hande ve Kerem'in romantik sahneleri hep uzaktan çekiliyor, tül-perde izletiyorlar ama yan karakterlerin çekimleri yakından. Hande ve Kerem'in sahnelerinin yakından çekimleri de yapılıyor, çünkü fotoğrafları var ama ne hikmetse asıl dizi içinde gözükmüyor. Sorun ceza yememek ise internete ekstra video olarak koyulsun dendi, bu konuda izleyicileri dinleyip yayınladılar sahneyi (TV'dekine göre 30-35 saniye daha fazla) ama yine tül-perdeden başka bir şey gözükmüyor. Diğer taraftan Sadakatsiz'in dünkü sahnesini izledim o zaman ona hayli hayli ceza yazılması gerekiyor. MF Yapım'a kaç kere yazıldı, yazılmaya devam ediliyor umarım dikkate alıp düzeltmeye giderler. Çok büyük istekte bulunmuyor insanlar.