7 Ekim 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acun ve karadayı uçmuşlar ya
acun her iki gruptada zirvede yer almış hemde yüksek oranlarla(çift haneli yani
)
karadayı iki gruptada yükselmiş beklediğim sonuçtu bu totalde 10 almış tebrik ediyorum haftalıklarda totalde 2 ab de 1 olur.
fatih yükselir diyenler görülüyor ki batık.Bakalım kanal d ne yapacak çok merak ediyorum.Büyük bütçeli bir dizi de öyle kolay kolay bitirilmez bence.
Kanal d fatihin gününü değişir artık bu gidişle.

Bence de hemen bitirmez Fatih'i. Ama ben ümidimi kestim artık tamamen diziden. Artsaydı artardı çünkü bir şekilde.

OST de Karadayı da 10 reytingi geçmiş tebrikler ikisine de

Fatih vasat başladı vasat devam ediyor.

Karadayı 10+ almış, süper

Karadayı totalde O Ses Türkiye'yi neredeyse geçecekmiş valla.

eğer yalan dünya gelirse cuma aldığı oranlardan daha fazla alır çünkü medcezirle seyircileri aynı gibi geliyor bana ab de daha yüksek alır yalan dünya o zaman[

Son düzenleme:
Karadayı o müthiş bölüme rağmen 1. olamamış bu aralar epey bir formsuz yakında 1.liği alır gene İnşallah
O Ses 1. olmuş her 2 grupta da tebrikler
Fatih çok vasat gitmiş Kanal D bu işi de tutturamadı yakında yayından kalkar

Fatih Portakal ile FOX Ana Haber Total'de gayet iyi.

kanalla alakası yok hangi kanalda olursa oslun bu cast ve senaryo ile yapabileceği bu

sana bi daha espiri yaparsam ne olayim))) katdes okadar parantez sence neden))) ardindan bu bu espiriyi anlamaz diye diyaframi buyuk olur diyorum.ve kilolu sanatcilarin daha iyi sarki soyledigini soyluyorum))) yani silanin ve adelenin kilo almasi benim icin sirunndegil diyorum. umarim anlamissindir)))))

Arka Sokaklar ile yer değiştirmeli bence.

Fatih 80 dakika sürmüş. Tuhaf. 😱