Yeni yılda yapacaklar bence. Yeni yılın sultanı diye.Ne kadar asab bozucu biliyorum ama nedense yapılmıyor. Burak Ozcivit falan yapıldı Beren için hala bir ses seda yok.![]()
Yeni yılda yapacaklar bence. Yeni yılın sultanı diye.Ne kadar asab bozucu biliyorum ama nedense yapılmıyor. Burak Ozcivit falan yapıldı Beren için hala bir ses seda yok.![]()
sayı değişmemiş gibi her sene %20 değişecekmiş deneklerDenekler değişiyor mu denek sayısı mi artıyor? İnş ikincisidir daha makul bir hareket.
8 den önce gelmici bence![]()
zaten dizi başlamadan ilk 4 bölüm hazırdı herhalde 5-6 yı çekip 7 ye geçmişlerdir hangi safoz çıkardı 6 da gelecek diyeZaten 7 çekiliyormuş. 8'den önce giremez zaten.![]()
Beren haftaya mı geliyor[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
@sokak sanati bence haftaya gelmez.ona özel tanıtım yapılmalı![]()
işe eşkiyamı düşürelek başladılar sonra belkide en çok reyting alması gereken bölümde arka sokaklarıda düşürdüler rız babanın torunu kaçırılmıştı kiralık aşkı kırıgn çiçekleri düşürdüler ve belkide bu yıl hayallerinde bile 8 reytingi göremicek olan 2 diziye karagülle paramparçaya bu reytingleri aldırdılar çok tuhaf olaylar oluyor salı gününden beridiray kız görüyon mu beren geliyor diye nasıl dizleri titriyor o ne uzun mesajalr öyle hadi seni biliyoruz kıskançlıktan destan yazıyon hep@destere
karagülde bide 4 saat yayınlandı tamda zamanını bulmuşlar karagüldeişe eşkiyamı düşürelek başladılar sonra belkide en çok reyting alması gereken bölümde arka sokaklarıda düşürdüler rız babanın torunu kaçırılmıştı kiralık aşkı kırıgn çiçekleri düşürdüler ve belkide bu yıl hayallerinde bile 8 reytingi göremicek olan 2 diziye karagülle paramparçaya bu reytingleri aldırdılar çok tuhaf olaylar oluyor salı gününden beridir
belki 2 hafta sonra bekide 4 hafta sonra eryada geç kösemde bu kaymaktan yemeye başlar berenin gelmesine olamsıda bu olayların bana hiç tesadüf gelm.yor dediğim gibi ortam ahzırlanıyor yavaş yavaş
@cookies en son 6.bölümde gelicek haberi çıkmıştı ama 6 olmasada 7 gelebilir belki bilmiyorum 2 bölüm erken gelicek diye haberi çıkmıştı oyüzden dedim![]()