Dirilis 15 alacskcuma günü karagül bugün paramparça tekrar 8 reytinglerle totel ab coşup 1.cilikleri aldılar naptılar ettielr en onunda karagülle paramparçayı eski günlerine döndürmeyi başardılar
![]()
Dirilis 15 alacskcuma günü karagül bugün paramparça tekrar 8 reytinglerle totel ab coşup 1.cilikleri aldılar naptılar ettielr en onunda karagülle paramparçayı eski günlerine döndürmeyi başardılar
![]()
gizli güçler rezil olmaması için devreye girdi yani sen fazla uçmuşsun beren kim ki sistemi ona göre yapsınlar o devirler geride kaldı zaten intikamda fazlasıyla rezil olmuştu o alışıktıryakında ortaya çıkar zaten bereni sevmediğimi herkes bilir bu forumda ama sevenlerininde olduğu ortada dizi kötü durumda berenin rezil olma durumu ortaya çıktı denekle falan kurtarmaya çalışma çabaları bana çokta uçuk gelmiyor 1 ay sonra şekillenir zaten herşey ozaman belli olur yanı daha söyleyecek birşeyim yok bekleyip bakalım 🙂🙂🙂
ay kız görüyon mu beren geliyor diye nasıl dizleri titriyor o ne uzun mesajalr öyle hadi seni biliyoruz kıskançlıktan destan yazıyon hepparamparçanın reytingie ortada amakaragülü şu yüzden yazıyorum ben çünkü biz @xemrexxx ile birlitke salı gününden beridir sistemin değiştiğini i söylüyoruz ve pazar günü bunu itiraf ettiler ama biz salıdan beridir sistem değişti diyoruz emre ile birlikte v benim düşüncem hala öyle
![]()
İsterseniz sosyal medyayı yıkın, reytingleriniz tek kelimeyle kötü.işte fark-ı biz yakında 24 saat tt olucaz çatlasın @Çiğdem- @destere @Aserat @mrt-06@vadikızı @Harunnn60
Kimola Trends @kimolatrends 6 sa.6 saat önce
#GüneşinKızları dün gece #HiçVazgeçmedim ile tam 17sa 52dk TT'de kalarak bir hafta arayla kendi #rekor'unu kırdı!
![]()
herkes kaliteden anlamazAnlaşılan sezonun geri kalanında Paramparça-Kırgın Çiçekler rekabeti izleyeceğiz gibi görünüyor, ki sürekli tek bir dizinin zirvede olmasından daha iyidir.
Bu arada yeni denekler Poyraz Karayel, Aşk Yeniden, Analar ve Anneler, Baba Candır ve Evli ve Öfkeli'yi seviyordur umarım.
İsterseniz sosyal medyayı yıkın, reytingleriniz tek kelimeyle kötü.![]()
fark-ı biz işte herkesi yo ketmişiz@xemrexxx coşmuşsunuz pampa.![]()
Bir Teyyibi yok edemediniz zaten.herkes kaliteden anlamaz
fark-ı biz işte herkesi yo ketmişiz![]()
Güneşin Kızları kaliteliyse ben de kendimi pencereden aşağı atayım o zaman.herkes kaliteden anlamaz
fark-ı biz işte herkesi yo ketmişiz![]()
sen anlamazsın totoş .ssGüneşin Kızları kaliteliyse ben de kendimi pencereden aşağı atayım o zaman.![]()
o iş pompy de bir bomba falan gönderirse tamamdırBir Teyyibi yok edemediniz zaten.![]()
Beren haftaya mı geliyor[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]sen önce okuduğunu bir anlasana nlayıp öyle yaz ben burda berene laf atıyorum deneklerin eğişmesini ortamı berene hazırladıklarını söylüyorum denekler değişti bu sezon genel oalrak 6 reytingli ve kötü durumda olan karagülle paramparça 8 er reytinglerle 1 günde geçen yılkı dönemlerine döndüler nerdeyse denekler değiştikten sonra karagül 8 le totelde kiralık aşkı geçti paramparçada ab gurubunda 8 alırken toteldede 8 e yükseldi yeni denekler önce karagülle paramparçayı toparladı şimdi perşebe günü ne olucak kösem büyük ihtimalle bu seferde yeni denekten faydayı gören 3.dizi olucak büyük bir artış yaşayacaktır bu perşembe ve haftayada beren geliyor onun gelemsine 1 bölüm kala değişiyor bu denekler ortam hazırlanıyor burada beim kime laf çarptığım ortada ama sen anlayamadan laf çarpmaya çalısıyorsun herşeyi açık açık yazacak halimiz yok bu yeni deneklerin karagül ve paramparçadan sonra kösemede yarayacağı ortada değişimi sende görürsün zaten bu denek değişimin en çok kaymağını kösem yiyecek 😵😵😵
yok artık o teröre girersen anlamazsın totoş .ss
o iş pompy de bir bomba falan gönderirse tamamdır![]()
Beren haftaya mı geliyor[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]
@sokak sanati bence haftaya gelmez.ona özel tanıtım yapılmalı![]()
Of ya inşallah gelirSete bile dahil olmadı. 6. Bölüm sonu dahil olmayacak gibi. 8-9 gibi olcak bence.
Valla bilemicem. Star artık tanıtım yapmak istemiyorum sanırım.![]()
Of ya inşallah gelir
Starda adam olsun be .s.s.s Beroş geliyor dizi reyting alamıyor.Tabiki beren geliyor diye özel tanıtım fragman falan yapcaklar .s.s.s
Adamın asabını bozmasınlar![]()
8 den önce gelmici benceNe kadar asab bozucu biliyorum ama nedense yapılmıyor. Burak Ozcivit falan yapıldı Beren için hala bir ses seda yok.![]()