7 Aralık 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

gizli güçler rezil olmaması için devreye girdi yani sen fazla uçmuşsun beren kim ki sistemi ona göre yapsınlar o devirler geride kaldı zaten intikamda fazlasıyla rezil olmuştu o alışıktır

kırgın çiçekler harika bölüm olmasına rağmen düşmüş.

ay kız görüyon mu beren geliyor diye nasıl dizleri titriyor o ne uzun mesajalr öyle hadi seni biliyoruz kıskançlıktan destan yazıyon hep
@destere

Anlaşılan sezonun geri kalanında Paramparça-Kırgın Çiçekler rekabeti izleyeceğiz gibi görünüyor, ki sürekli tek bir dizinin zirvede olmasından daha iyidir.

Bu arada yeni denekler Poyraz Karayel, Aşk Yeniden, Analar ve Anneler, Baba Candır ve Evli ve Öfkeli'yi seviyordur umarım.

İsterseniz sosyal medyayı yıkın, reytingleriniz tek kelimeyle kötü.

herkes kaliteden anlamaz

fark-ı biz işte herkesi yo ketmişiz

Beren haftaya mı geliyor[emoji33] [emoji33] [emoji33] [emoji33]

@sokak sanati bence haftaya gelmez.ona özel tanıtım yapılmalı

Sete bile dahil olmadı. 6. Bölüm sonu dahil olmayacak gibi. 8-9 gibi olcak bence.

Valla bilemicem. Star artık tanıtım yapmak istemiyorum sanırım.
Of ya inşallah gelir

Starda adam olsun be .s.s.s Beroş geliyor dizi reyting alamıyor.Tabiki beren geliyor diye özel tanıtım fragman falan yapcaklar .s.s.s

Adamın asabını bozmasınlar

Of ya inşallah gelir

Starda adam olsun be .s.s.s Beroş geliyor dizi reyting alamıyor.Tabiki beren geliyor diye özel tanıtım fragman falan yapcaklar .s.s.s

Adamın asabını bozmasınlar

Ne kadar asab bozucu biliyorum ama nedense yapılmıyor. Burak Ozcivit falan yapıldı Beren için hala bir ses seda yok.