dizinin kendisi hata bir kere taam mı
dizinin kendisi hata bir kere taam mı
haklısın sümbül ağa son bölüm ayrıldı gibi yerine biri lazım sen tam uyarsın
seni sülüman yapacak halimiz yok ya sana da o rol düştü işte böylesine efsanetül mefsane dizide arka planda hüloğğğ sülüman diyen yeniçeri olmak bile başarıdır :::Keserim çocuk seni.
Ben görmedim 😕 Herkes ilerler yada ilerlemek ister ama gerilemezdizinin kendisi hata bir kere taam mıavşar filmi biliyoruz kimse masal analtmasın yga ve lale devrinde gördük
üzgünüm pompy lütfen bana gönderme yapmaBeni de sinir etti.. Bugün..
o senaryo saçmalamayan kadardıBen görmedim 😕 Herkes ilerler yada ilerlemek ister ama gerilemezSen geri tarafındakileri izlediysen ben napamMasal anlatmasın diyorsun ama geçen sene Lale Devri var diye forumu ayaga kaldırıyordun
Fatih Harbiye geçen hafta Total de 5.56, AB grubunda ise 4.97 reyting almıştı.
Yarın artış yaşayacak dizi bence hem de iki grupta da.
Yahu saydığın 2 yapım şirket anlayışlarinin 1 adım ilerlemek için hangi adımı atmişlar? Hepsi para aksın cebim dolsun kafasındalaro senaryo saçmalamayan kadardıyga da başrolleri bile gitti diziyi devam ettirmeye kalktılar reyting düşmese 4.sezon bile olurduayrıca herkes gerilemez mi bknz: erler film yabancı damat dizisinden akasya durağına hiç gerilememiş maşallah yaniya da gani hayat bilgisinden pis yediliyi maşallah
haklı olduğun noktalar var.Üftade'ye resmen sinir oldum bu akşambu günün saraylısında senaryo ciden saçmalıyor. halkbükü bu bölüm çok iyi gidiyordu. ayşenin atanın karısı ve kızı sürekli aşaglıyor halbukü orda sıgıntılar ))) kz evinin kapılarını açmış ona iyi davrancaklarına sanki evin sahibi onlarmış gibi davranıyorlar ayşende kül kendisi eziyorlar )))) bunu ayşeni iyi yapmak için yapıyor senarist ama ciddi mantık hatası ne kadar ezersek okadar ayşen sevilecek deniyor ama kimse bu kadar ezilen birini sevmez tepki vermesini bekler.senarist ayşenden de herkestenden nefret etirecekler
diğerleri çok farklı bir modda mı 😱Yahu saydığın 2 yapım şirket anlayışlarinin 1 adım ilerlemek için hangi adımı atmişlar? Hepsi para aksın cebim dolsun kafasındalar
fox um ya fox um yüce rabbim fox umu zirve yarışında olsun diye yaratmış yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?